richiecerny Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Zdravim, dovolim si prispet k tematu cekani, cekam teprve od ledna na explorer 2 s bylim ciselnikem, budou to (doufam) moje prvni rolexky, nevite nekdo za jak dlouho bych se mohl dockat? Zda to neni nerealne tedy? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 před 28 minutami, richiecerny napsal: nevite nekdo za jak dlouho bych se mohl dockat Kdyz budes mit stesti tak letos. Pokud budes cekat dyl jak 2 roky, tak te postavili na vedlejsi kolej a uz bych necekal. Muj nazor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Kdyz budes mit stesti tak letos. Pokud budes cekat dyl jak 2 roky, tak te postavili na vedlejsi kolej a uz bych necekal. Muj nazor...Oukej, diky za nazor, jsem rad za kazdy postreh, jelikoz s tim zatim nemam temer zkusenost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 A sakra .Chlapi jak to tu čtu.Tak k mému životnímu jubileu příští rok jsem chtěl pepsiny či batmany .A vypadá to že to vyjde až na to další a to Možná.Asi i proto že jsem je ještě neobjednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Jo, základ je objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 ja som prisiel do AD ze by som chcel Daytony, najprv sa so mnou ani nechceli o nich bavit ale ked som vysvetlil ze k 40 a povedal ze som mal teraz 35 vyjadrili sa ze mam skusit buduci rok v januari, ze mozno sa situacia ukludni a budu dostupnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Jsem zapsaný na Batmany. Teď v březnu to budou dva roky. Před dvěma týdny jsem se na ně byl ptát na Václaváku, jak vypadá situace. Prý tam od začátku roku žádné nedostaly a ať prý čekám dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Jak to tak vypadá tak situace se neuklidní.A já je možná dostanu k půl století a nějakej rok k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 před 1 hodinou, eklektik napsal: Jsem zapsaný na Batmany. Teď v březnu to budou dva roky. Před dvěma týdny jsem se na ně byl ptát na Václaváku, jak vypadá situace. Prý tam od začátku roku žádné nedostaly a ať prý čekám dál... Mne to hovoria stále. Keď sa spýtam na žiadaný oceľový model, odpoveď je hneď že ešte také hodinky ani nevideli za posledné 2 roky . Čistá komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 před 3 hodinami, Davis napsal: Mne to hovoria stále. Keď sa spýtam na žiadaný oceľový model, odpoveď je hneď že ešte také hodinky ani nevideli za posledné 2 roky . Čistá komedie Skorej tragikomedia. Mam jedneho znameho ktory dokaze vybavit gmt od AD za tyzden. Ale asi to bude tym ze tam uz nechal niekolko mega, potom sa necuduj ze sa na nas nedostane… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 před 5 hodinami, nicomnik3333 napsal: ja som prisiel do AD ze by som chcel Daytony, najprv sa so mnou ani nechceli o nich bavit ale ked som vysvetlil ze k 40 a povedal ze som mal teraz 35 vyjadrili sa ze mam skusit buduci rok v januari, ze mozno sa situacia ukludni a budu dostupnejsie To že se dají u AD koupit Daytony za list (350k Kč) je spíše urban story, jinak by se neprodávaly na chrono24 běžně za 1 mil. Kč a více. Už před 2 lety se prodávaly za 600k Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 před 13 minutami, Josef01 napsal: To že se dají u AD koupit Daytony za list (350k Kč) je spíše urban story, jinak by se neprodávaly na chrono24 běžně za 1 mil. Kč a více. Už před 2 lety se prodávaly za 600k Kč. Je tu viacero kolegov ktory Daytony maju od AD za list dokonca cierne aj biele … to ze doba praje priekupnikom je ina story…a chrono nieje panboh myslim ze sa medzi sebou vieme dohodnut na normal … ja viem kupit Daytony za 20 a predavaju sa za 40 ale naco … za prve nechcem robit zo znamych a kamaratov debilov a zarabat na nich a momentalne som spokojny so subamy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Pokud umíš koupit Rolex Daytona (116520) za 20k EUR vezmu dvoje hned, klidně zajedu do Piešťan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 A já bych prosil jedny suby, na nošení, ne na kšeft - slibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 (upraveno) sorry Upraveno 20. dubna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 V 20. 4. 2022 v 0:07, nicomnik3333 napsal: Je tu viacero kolegov ktory Daytony maju od AD za list dokonca cierne aj biele … to ze doba praje priekupnikom je ina story…a chrono nieje panboh myslim ze sa medzi sebou vieme dohodnut na normal … ja viem kupit Daytony za 20 a predavaju sa za 40 ale naco … za prve nechcem robit zo znamych a kamaratov debilov a zarabat na nich a momentalne som spokojny so subamy . Asi budeš mít velkou řadu zdejších co budou chtít koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 tak jo, dejte vedet komu borec sehnal jakykoliv R ... to je zas debata ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) Lze u Carollina zaparkovat legálně ? Poraďte mi prosím vás nějaké parkoviště, děkuju. Jen vyzvednu ocel a mizím. Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 4 minutami, moco napsal: Lze u Carollina zaparkovat legálně ? Poraďte mi prosím vás nějaké parkoviště, děkuju. Podzemní garáže u Palladia a pak cca 10 minut pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 @moco si teda myslím že můžeš normálně zaparkovat krátkodobě na modrý přímo v Pařížský a zaplatit přes mpla 80kc/h. V Palladiu bych neparkoval ani zadarmo už)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se