honza71 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 To je ten vocas, co kupoval Necasove (tehdy jeste Nagyove) "darecky" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Nehral von zaporaka v nejaky bondovce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Neee, to je doktor Zloun je z Austina Powerse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 To taky, ale jinak je to jeden z Blofeldů, pokud se nepletu Ta podoba je tam, podle mě, docela velká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Co nosí Jaroslav Haščák z Penty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Nejaky Breguety, zda se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warmarko Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Co nosí Jaroslav Haščák z Penty? Momentálně klepeta. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Já myslím, že esteticky je to posun jednoznačně kupředu, směrem k větší eleganci a neokázalosti. Velké, zlaté, ukřičené hodinky, taková náhrada billboardu "mám hodně peněz, tak všichni laskavě čumte“, jsou děsně devadesátá a nultá léta; obzvláště pak k obleku. Dneska naštěstí už jen doména hokejek a Rittiga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Šéf českého zastoupení Toyoty Martin Peleška, hodinky na každý fotce, mně to připadá jak něco od z řada Casio G Shock, kadopdádně u obleku to vypadá divně. Pavel Vávra, jenatel Lexus Tsusho Průhonice, hodinky jen na jedné fotce, netypicky na pravé ruce, že by to byly nějaké chrono Speedy ? Kvalita fotek z https://www.auto.cz/reditel-ceskeho-zastoupeni-toyota-a-lexus-martin-peleska-hybridy-se-dostavaji-cechum-pod-kuzi-137047 mi v tom zkoumání moc nepomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Jednatel tsusho sem asi nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Asi ne, měl jsem dilema mezi co jste dnes viděli a tímhle vláknem, a když byli oba chlapíci v jednom článku, tak jsem je hodil taky do jednoho vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 V 29. 11. 2020 v 21:29, nastycrew52 napsal: Daniel Beneš, ČEZ, ocelové Patek Nautilus 5711 Strýček Fester. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 před 4 hodinami, bandicoot napsal: Jednatel tsusho sem asi nepatří. Kdyz tady muze byt Jakub Szanto, tak jednatel asi taky Jinak jsou to IMO opravdu speedy - Omega Speedmaster Olympic Games Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Szántó sem sedí bez debat. Jednatel je normální šedá solvina. Něco jako Franta. V tomhle vlákně leda omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 No za jednatele se ješte jednou omlouvám, zajímavý na tom může být jen to, že má výrazně lepší vkus na hodinky než ten druhej, který sem z tutulu funkce asi prošel. Proč by tu nemohl být Szántó moc nechápu. No nic tak lidé od Toyoty eště jednou, ten nejvyšší https://yeomansworthing.toyota.co.uk/article/toyota-motor-corporation-president-akio-toyoda-honoured-issigonis-trophy-1 https://superwatchman.com/akio-toyoda-watch/ U Tommiho Makinena bych podle pouzdra tipoval nějaké PAMy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Szántó sem sedí bez debat. Jednatel je normální šedá solvina. Něco jako Franta. V tomhle vlákně leda omylem. Jako sorry, Kubu mám rád, ale že by mi přišel jako VIP, to zas ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 9 hodinami, Hasňa napsal: Szántó sem sedí bez debat. Jednatel je normální šedá solvina. Něco jako Franta. V tomhle vlákně leda omylem. A v cem je Szanto VIP? (jen tak pro zajimavost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Pravda není to ředitel telvize, známá osobnost české novinářské scény podle mě ano, koneckonců dost lidí v tomhle vlákně jsou spíš osobnosti známe, než důležité viz různí zpěváci, modelky atd. i když uznávám že ten pohled bude hodně subjektivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Howard Stern a Pamy na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 (upraveno) V 1. 12. 2020 v 18:13, Liqid napsal: Co nosí Jaroslav Haščák z Penty? Takhle ve zlatě a na útlým panáčkově zápěstí vypadají Breguet Marine Chronograph FG fakt blbě, jak píše Hasňa. ALE: v ocelový verzi, na gumě, na zápěstí 19cm+ a v nižší nechrono verzi Big Date jsou to skvělý hodinky pro většinu příležitostí. Aspoň podle mne. Jsou super jak ve verzi s tmavým terčem, tak se stříbrným cifrem. Krásný zpracování, inhouse, elegantní ochrana korunky, přijatelná WR... a hlavně značka, která je kategorií sama pro sebe. Renomé srovnatelné s TOP čtyřkou a přitom stojí polovinu až třetinu (ve srovnání se "sportovními" modely AP, PP, VC a ALS). Edit: když se mrknete na Marine řadu, určitě si všimnete značný podobnosti nožiček s Biatec Leviathan. U Breguet Marine mi ten jejich neelegantní tvar vadí tak nějak míň asi za to může snobská část mý duše... Upraveno 6. prosince 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se