Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já myslím, že esteticky je to posun jednoznačně kupředu, směrem k větší eleganci a neokázalosti. Velké, zlaté, ukřičené hodinky, taková náhrada billboardu "mám hodně peněz, tak všichni laskavě čumte“, jsou děsně devadesátá a nultá léta; obzvláště pak k obleku. Dneska naštěstí už jen doména hokejek a Rittiga.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šéf českého zastoupení Toyoty Martin Peleška, hodinky na každý fotce, mně to připadá jak něco od z řada Casio G Shock, kadopdádně u obleku to vypadá divně. Pavel Vávra, jenatel Lexus Tsusho Průhonice, hodinky jen na jedné fotce, netypicky na pravé ruce, že by to byly nějaké chrono Speedy ? Kvalita fotek z https://www.auto.cz/reditel-ceskeho-zastoupeni-toyota-a-lexus-martin-peleska-hybridy-se-dostavaji-cechum-pod-kuzi-137047 mi v tom zkoumání moc nepomáhá 

Snímek obrazovky 2020-12-05 v 12.12.32.png

Snímek obrazovky 2020-12-05 v 12.12.52.png

Snímek obrazovky 2020-12-05 v 12.13.36.png

Snímek obrazovky 2020-12-05 v 12.13.53.png

Odkaz ke komentáři

No za jednatele se ješte jednou omlouvám, zajímavý na tom může být jen to, že má výrazně lepší vkus na hodinky než ten druhej, který sem z tutulu funkce asi prošel. Proč by tu nemohl být Szántó moc nechápu.  No nic tak lidé od Toyoty eště jednou, ten nejvyšší 

https://yeomansworthing.toyota.co.uk/article/toyota-motor-corporation-president-akio-toyoda-honoured-issigonis-trophy-1

https://superwatchman.com/akio-toyoda-watch/

U Tommiho Makinena bych podle pouzdra  tipoval nějaké PAMy ? 

93604762_346416816315343_3291473314500315750_n.jpg

Snímek obrazovky 2020-12-06 v 9.03.43.png

Tommi+Makinen+FIA+World+Rally+Championship+6Td_ZnTKSOWl.jpg

Odkaz ke komentáři

Szántó sem sedí bez debat. Jednatel je normální šedá solvina. Něco jako Franta. V tomhle vlákně leda omylem.

Jako sorry, Kubu mám rád, ale že by mi přišel jako VIP, to zas ne
Odkaz ke komentáři

Pravda není to ředitel telvize, známá osobnost české novinářské scény podle mě ano, koneckonců dost lidí v tomhle vlákně jsou spíš osobnosti známe, než důležité viz různí zpěváci, modelky atd. i když uznávám že ten pohled bude hodně subjektivní. 

Odkaz ke komentáři

V 1. 12. 2020 v 18:13, Liqid napsal:

Co nosí Jaroslav Haščák z Penty?

Jaro-Ha%C5%A1%C4%8D%C3%A1k-Penta.jpg

Takhle ve zlatě a na útlým panáčkově zápěstí vypadají Breguet Marine Chronograph FG fakt blbě, jak píše Hasňa. ALE: v ocelový verzi, na gumě, na zápěstí 19cm+ a v nižší nechrono verzi Big Date jsou to skvělý hodinky pro většinu příležitostí. Aspoň podle mne. Jsou super jak ve verzi s tmavým terčem, tak se stříbrným cifrem. Krásný zpracování, inhouse, elegantní ochrana korunky, přijatelná WR... a hlavně značka, která je kategorií sama pro sebe. Renomé srovnatelné s TOP čtyřkou a přitom stojí polovinu až třetinu (ve srovnání se "sportovními" modely AP, PP, VC a ALS).

Edit: když se mrknete na Marine řadu, určitě si všimnete značný podobnosti nožiček s Biatec Leviathan. U Breguet Marine mi ten jejich neelegantní tvar vadí tak nějak míň :) asi za to může snobská část mý duše...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...