Sláva Kelly Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Kdyby měkdo chtěl tak za modré mako výrazná sleva, snad není ani clo a DPHhttp://www.a-watches.com/orient-mens-automatic-blue-mako-scuba-divng-watch-em65005d-cem65005d/Má někdo zkušenost s Tímto obchodem ?Líbí se mi tam tyto Orienty http://www.a-watches.com/em65006d/ Díky za odpověď
neferirkare Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Ahoj vsichni. Mam Orientky 300m Pro Saturation Diver a chci se zeptat... Nemate nekdo zkusenosti ci informace o jejich odolnosti proti vlhkosti, pokud korunka neni plne dotazena? Vim, jsem blazen, ale kapla mi na korunku voda a zjistil jsem, ze byla cca o 2 otocky povolena... Upraveno 28. září 2014 uživatelem neferirkare
Radim81 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Také jsem vlastnil jedny Orienty v automatu a spokojenost...
lukas.78 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Jako nadšenec do značky Orient a jejich věčný obhájce, se musím bohužel podělit o nemilou zkušenost.Je to týden, co jsem si při práci pěkně zapatlal jedny novější Orient. Šoupnu je ve dřezu pod vodu, vydrbu a nechám uschnout na utěrce.Po hodině při vaření popadnu utěrku a hodinky letí na zem. Nebyla to ani moc veliká rána, výška max jeden metr. Prohlédnu sklo, ciferník a chod, vše v poho. Druhý den hodinky nejdou, otočím je a samonátah se ani nehne.Mažu k hodináří a nevěřím vlastním očím. Dva šroubky jsou ulomené a hlavičky se tam kutálejí Oprava tedy za pár korun, ale zjištění že kvalita toho železa stojí za prd, je nemilá. Asi začnu tahat starší kousky, tam je to jiná.
tombas Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Ona je to taky nějaká váha a pecka na tvrdý povrch mohla dopadnout i hůř. Buď rád, že to dopadlo relativně dobře a oprava byla levná a snadná.
Markynin Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Má někdo zkušenost s Tímto obchodem ?Líbí se mi tam tyto Orienty http://www.a-watches.com/em65006d/ Díky za odpověď Znám ale neodesílaj do ČR. Tot mi odepsali:We thank you for your email but unfortunately we don't ship to Czech Republic due to the customs issues and high risk of items getting lost there.We are located in Singapore.
tombas Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 To je zase nějaká pitomá výmluva. Až na naprosté výjimky není na hodinky ze SG uvaleno clo, ale DPH samozřejmě ano, záleží, jakou přepravu zvolí. A riziko ztráty není o nic větší, než u zasílání kamkoliv jinam, stačí balíček pojistit, což umožňují všechny přepravní společnosti.Jejich chyba.
lukas.78 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Lukasi jaké Orienty to byly? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73021-orient-cfm00002b-power-reserve/
Frostie Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Znám ale neodesílaj do ČR. Tot mi odepsali:We thank you for your email but unfortunately we don't ship to Czech Republic due to the customs issues and high risk of items getting lost there.We are located in Singapore.absolutně nesmyslná výmluva. Zde vcelku oblíbený prodejce creation watches a např. Nato Zulu a i mnozí jiní také sídlí v Singapuru a do ČR bez výmluv a obav posílají.
tano Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 (upraveno) Docela mne mrzi, ze se k nam tak nekteri vyrobci stavi. Upraveno 8. listopadu 2014 uživatelem tano
zarkow Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Chtěl bych se zeptat majitelů Orientů s rezervou nátahu, jak jim tato komplikace funguje v praxi. Odpovídá + - hodnota skutečné rezervy s tím co ukazují hodinky? Ukazatel nátahu klesá (stoupá) v rozsahu stupnice plynule či skokově? Tuto komplikaci bych u svých příštích automatů docela uvítal, jen nechci něco pouze "na okrasu", ale abych se mohl trošku spolehnout. U některých aut ručička od benzinu taky drží a drží a pak náhle jde rychle dolů :-)
bladerunner Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Mne nedrží vôbec, ihneď padá dole. Teda ten ukazovateľ rezervy. Benzínu. Píšem ťapkou
neferirkare Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Ja ji mam na svych Saturation divers a funguje plynule...
Liqid Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Taky mám jedny z řady Power reserve a funguje to řekl bych velice spolehlivě.
walter10 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Mám jeden kousek s funkcí Power Reserve, který jsem zakoupil někdy před 14 lety (kalibr 46F). Zobrazovaná hodnota rezervy nátahu odpovídá (a vždy tak bylo) reálu, ručička ukazatele se posouvá plynule; v rámci stejné zkušenosti bych v tomto mohl odcitovat také Viktora: [...] Nedají se natahovat, ale stačí s nima párkrát hýbnout a ručička rezervy chodu už začně nabíhat. V průběhu dne je milé pozorovat, jak rezerva roste...
zarkow Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Díky pánové za reakce, potěšilo mě, že je to funkční záležitost. Model mám vybraný, jen to teď bude těžký souboj touhy s rozumem, který hlídá peněženku a účet...
Liqid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Pro jistotu jsem dnes u Ray vyměnil stěžejky zohýbané od tahu
siwi Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Pro jistotu jsem dnes u Ray vyměnil stěžejky zohýbané od tahu Hmmm, tak přesně z tohoto důvodu kontroluji pevnost stěžejek u svých Mako Pepsi každý den 2x - ráno při nandavání a večer při sundávání.
Liqid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Jako že zataháš za tah? Já se nejvíc o hodinky bojím při nějaké namáhavé aktivitě, kdy ohnu ruku v zápěstí a hodinky si "nepoodjedou" nahoru, ale povolí stěžejka a tam ti kontrola moc nepomůže. Tyhle stěžejky tam byly asi tři roky a hodinky byly hodně nošeny a i na divočejší aktivity, takže si výměnu již zasloužily.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se