vraby Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Tak podle SZ co jsem si psal s Honzou(Frostie) to dělá tapatalk,nevím proč se to děje. Nikde jsem nic neměnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Přátelé, už hodně dlouhou dobu pozoruju, že vždy úderem půlnoci se načítání stránek tohoto fóra výrazně zpomalí. Týká se to jak webowé verze, tak i Tapatalku. Všiml si tohoto jevu taky někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Áno, všimol som si to často. Keď mi to tu v noci ide fakt pomaly, viem, že je kúsok po polnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Ano, taky, vždycky chvilku (pár minut) po půlnoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Borci, prosím, změřte si v ten kritický čas download, upload a ping. Nějak mi to na charakter poskytované služby (od našeho správce virtuálního serveru) nesedí. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jj, o polnoci sa tu lame... VZDY nejakych 5-10 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Borci, prosím, změřte si v ten kritický čas download, upload a ping. Nějak mi to na charakter poskytované služby (od našeho správce virtuálního serveru) nesedí. Dík. Provedu. Ale u jiných stránek tenhle jev neregistruju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 OK: zítra jde dotaz poskytovateli služby. Díky za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Propad vykonu chmagu po pulnoci byl odjakziva. Prikladal jsem to zalohovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Taky poslední dobou nějak blbne nahrávání obrázku z iOS - nerespektuje se orientace a to ani když obrázek přepošlu na PC (kde je otočený správně) a následně nahraju. Co funguje je až přeuložení (např. v malování) a to je teda celkem vopruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Ahoj, já jsem si toho taky všiml. Otočil jsem v pc, uložil pod jiným názvem a stejně špatně: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/136960-koronavirus-a-vše-okolo/?p=2487042 A kupodivu, konečně mi přestaly chodit oznamovací maily z vláken, kam jsem něco napsal, ale ani jsem je nesledoval. Konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Od včerejška si mi opakovaně stalo, že jsem napsal příspěvek na mobilu a nahrála se jen část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tohle se mi stává s Tapatalkem. Když dám v textu smajlíka, tak to, co napíšu za ním, se už nenahraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Pokud to tu někde je, omlouvám se, ale mnenašel jsem to. "Jak zamknu inzerát?" Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Myslím,že to ještě nejde,je to v řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Vraby má pravdu. Včera v poledne jsem sadu požadavků zadal IT. Mezi nimi i zamykání příspěvku, jehož je dotyčný autorem. Danne, prosím, používej na dotazy vlákno UPGRADE ... dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Nešlo by nějak změnit barvy u těch klíčovejch slov, co se zobrazujou za jménem vlákna tmavě červeně v tmavě červeným oválu? Takhle nečitelný jsou úplně k ničemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Zdar, nikde jsem nenasel prihodnejsi vlakno, ale mel bych navrh na vylepseni fora. Navrhuji aby v sekci koupim kupujici popsal sva ocekavani vcetne (a to hlavne) ceny. Usetri to vsem cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se