Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Dovoluji si založit nové téma a navrhuji následující pravidlo: Uveďte každý za sebe, co považujete za nejhezčí hodinky - každý jen jedny, nejlépe s fotkou, případně s krátkým komentářem (není podmínkou), ať už je vlastníte nebo ne...Nemají to být ani nejdražší hodinky, ani technicky nejdokonalejší, či nejzajímavější, pokud je nepovažujete za nejhezčí - měly by to být takové "dreamwatch", ale jen z toho pohledu, jak se líbí (někdo to má spojené i s dalšími technickými atributy, s historií či pověstí značka, ale někdo ne).Takže, prosím, jedná se mi opravdu výhradně o NEJHEZČÍ hodinky - do toho! Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Jsou to ty hodinky, které ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Za mě polárky, mám rád bílé cifry, menší rozměry, málo leštěných ploch, GMT ručku (kterou soce vůbec nepotřebuju, ale je to s ní tak nějak hezčí), černé ručky a indexy... dohromady to tvoří moc pěknej kousek. A díky tomu jsem je nosil prakticky rok v kuse. Přikládám první wristshot po pořízení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Moony, to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) ROcka se mi libi ze vsech nejvic, a kdyz budu ignorovat nespolehlivost, mizernou WR a drahej servis tak furt jsou Jumba nejhezci, protoze fazetky a brousene povrchy je proste nej. Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Je spousta hezkých hodinek, a pro mne jsou ty nej Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 one and only Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 4500v/110a-b483 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Zlatý moony! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) Dark Side případně Pitch Black od Omega a Panerai SUB 00671 Bronzo. Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem BlackPanter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 A. LANGE & SÖHNE - Saxonia Thin Copper Blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Za mě polárky, jednoznačně. Nenápadné, ale přesto skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Já mám v tomhle dost jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Pro me to budou vzdycky ty hodinky, ktere maji ucho :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Mám těch kandidátů několik, ale když jen jedný, tak musím nominovat docela obyčejný moony s hesalitem. U těch hodinek se protnula funkční i estetická dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Nyní asi TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02T . Jinak asi Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Za mě celozelenáče, ta zelená je magická, když jsme je poprvé uviděl, hned jsem měl jasno. A drží mě to doteď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Teď to mám takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Takové neznám, nejhezčí hodinky...to je hodně těžká otázka, jako chtít ve světě najít nejkrásnější ženu. To prostě nejde. Možná krásný hodinky, těch je ale zase plno. Tak aspoň nejkrásnější z těch co mám, pro mne ideál po technické, estetické i velikostní stránce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Zlatý Moony samozřejmě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se