Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kdy už si konečně Slováci založí vlastní fórum? Zaprvý luštit tu jejich hatmatilku je o nervy a za druhý, vždycky, když mě někdo z fóra na hodinkách ojebal (skrytá vada, nepřesný údaj, atd.), byl to Slovák. To je samej podvodník, šméčko, překupník nebo STBák. Nebo alespoň omezit práva na pouhé čtené - zakázat vkládat jakékoliv příspěvky. Zlatý Poláci a Brňáci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdy už si konečně Slováci založí vlastní fórum? Zaprvý luštit tu jejich hatmatilku je o nervy a za druhý, vždycky, když mě někdo z fóra na hodinkách ojebal (skrytá vada, nepřesný údaj, atd.), byl to Slovák. To je samej podvodník, šméčko, překupník nebo STBák. Nebo alespoň omezit práva na pouhé čtené - zakázat vkládat jakékoliv příspěvky. Zlatý Poláci a Brňáci.

Mam na predaj uplne nove Suby za 6.500e este vo foliach, keby si mal zaujem tak daj vediet.

Odkaz ke komentáři

Mam na predaj uplne nove Suby za 6.500e este vo foliach, keby si mal zaujem tak daj vediet.

A na Slovensko neposielas, vsakze? 

Odkaz ke komentáři

Borci, neblbněte. Přestaňte si z Čobolů dělat prdel. Včera večer jeden slovenský Maďar / maďarský Slovák totálně vypnul našeho úplně nejlepšího a nejúžasnějšího Oktagon bijce. Já sice cvičím 6 krát týdně, ale po tom, co se stalo včera se začínám bát i průměrného Prešovčana. Frajery obývající košické sídliště Luník raději nezmiňuji. Takže borci, bacha, ať nám to tady nevymláťej .....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si přečetl něco v tom vlákně MMA a kouknul se teda na nějaký záběry z tý klece jo. A taky chvilku koukal na třináctou komnatu tuším v pátek (pořad na ČT), kde byl ten náš (dneska už roztrženej) trhač kuřat. Parádní šaškárna, všechna čest. Ale beru, že se tím dají vydělat asi prachy, i sázením :-)) Tvl, zlatej wrestling.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...