Moty Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 V 29. 5. 2022 v 8:40, Murphy97 napsal: Nase nova princezna. Ovcanda ji vcera prijala naprosto famozne po par minutach a v noci uz spaly spolu... Je to barzoj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Je to barzoj, Honzo. Ziskavas 5 bludistaku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 V 20. 5. 2022 v 20:09, hopkirk napsal: Za měsíc už bude doma. Nemůžu se dočkat Měli jsme doma 3fenky, a jako za mě nejlepší pes k děckám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Toto už bude čtvrtá, taky jsem měl vždycky fenky, tady je foto ze 4. týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 před 19 hodinami, Murphy97 napsal: Je to barzoj, Honzo. Ziskavas 5 bludistaku! Tak kdy dáme pívo, abych si je vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Synchronizované ležení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 My se už hlídače dočkali ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Otcov chlpac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 1 hodinou, shaggy napsal: Otcov chlpac... To je super foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Mě se dneska málem ten pitomec utopil. Hažu mu klacek do rybníka, zcela běžná prochazkova aktivita, a najednou pozoruji, že pes mizí pod hladinou, asi tak 10-15 m od břehu...Tak jsem pro něj skočil a doplaval, v botech,jen vyhodil z kapsy mobil,a vytáhnul ho... Pak se chvíli válel po břehu,a za chvíli už pohoda v lese. Jako dobrej konec, ale když čumák mizí pod vodu,tak pocit nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Nevystrelil si z tebe? :-)Hlavne, ze to dobre dopadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 jedna foto z vikendu..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Pěknej ňuňáček. Taky slintá a utírá se do oblečení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ani moc neslinta, len ked sa napije treba mu utriet gamby, lebo ked zatrasie hlavou, hotovo..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Tak určitěě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 tohle si pred tydnem poridila moje ex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 V 11. 6. 2022 v 23:57, alky napsal: Mě se dneska málem ten pitomec utopil. Hažu mu klacek do rybníka, zcela běžná prochazkova aktivita, a najednou pozoruji, že pes mizí pod hladinou, asi tak 10-15 m od břehu...Tak jsem pro něj skočil a doplaval, v botech,jen vyhodil z kapsy mobil,a vytáhnul ho... Pak se chvíli válel po břehu,a za chvíli už pohoda v lese. Jako dobrej konec, ale když čumák mizí pod vodu,tak pocit nic moc. a nechtel se jenom potapet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Opustil nás kámoš , necelých 11 let. Rakovina, šlo to rychle. Smutek strašnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 U babičky na zahradě je to úplně nejvíc nejlepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 před 1 hodinou, Dali napsal: Opustil nás kámoš , necelých 11 let. Rakovina, šlo to rychle. Smutek strašnej. Krásná fotka krásnýho pejska tak se drž.. už si určitě běhá někde s fenečkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se