Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 2. 6. 2026 v 8:21, kuncák7 napsal:

Dnes je s námi přesně třetinu svého dosavadního zivota- měsíc. Veškerá předsevzetí o výchově, spaní v posteli, na gauči, kousání mé maličkosti a tuny dalších, jsem už dávno hodil do koše ( opět ). Snad je spokojenej 🤣🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vypadá velmi spokojeně. A pak jsme i my 😁

Odesláno

Dnes jsem vytáhl na oběd máti a jejího kapesního zabijáka :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Haha 6
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 22 minutami, Jeronimo napsal:

Dnes jsem vytáhl na oběd máti a jejího kapesního zabijáka :D

Tváří se jak nějaký mafiánský kápo 😎

• Like 1
Odesláno

Dnes dostal ještě větší nálož, chudák. 20 km a 1000 m nahoru a dolů, 8 hodin na cestě. Na závěr padlo jasné rozhodnutí, nejlepší regenerace bude otužování 😀 Tak jsme ještě při západu slunce skočili do 15°C vody.

• Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno

Dotaz k transportu pesanů, máte někdo tip na funkční mříž do auta. Máme v jednom autě box, to je ok, ale nevleze se do druhého, menšího. Kdysi jsem něco měl, vzpěry, ale to bylo kdo ničemu. Viděl jsem něco na opěrky hlav (viz níž), nevim. Díky za tip.🙂😉

https://www.autodoplnky-eshop.cz/mriz-do-kufru-auta-na-hlavove-operky-nordrive-premium-guard-typ-7-1240x420mm?gad_source=1&gad_campaignid=20930261488&gclid=Cj0KCQjwio_RBhDMARIsAJPveNM_b-s2ToiHQLyiIdFQ8-ULjUKckjVUYZfrZ733ORA5yZixjuKwKE8aAkmmEALw_wcB

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...