GMT Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 je čas nasadit antiparazitika, dnes jsem tahal první letošní klíště
MaxT Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 ...Yoda po vyfárání z šachty? ...bude s ním sranda, dobře jste udělali.No jistá podoba se nedá upřít.
mondeo2 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 pred tym nez ide spat, trochu si pospi..By mě docela zajímalo, jak poznáš, že je ještě naživu? Vždyť má furt zavřený oči a leží.................
p3k Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Daruji psa, nezvládám výchovu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Unavenej JRT, jak nějakej králik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Naše blaznice se dnes vykoupala v Jizeře Bite my shiny metal ass with Tapa
Wagoneer Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Taky se pochlubím naším hlídačem..:-)Jako správný úředník musím mít ve všem pořádek. Povšimněte si prosím EAN kódu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vladimir72 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 my mame doma takuto hnedu nevestu ale bez PPJá PP také nemám no a co?Odkud by nevěsta byla, jak je stará?Nějaká fotečka by nebyla?
instant Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 ..pokial ide o aportovanie - cez mrtvoly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
F.B. Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Unavenej JRT, jak nějakej králik unavenej jrt.jpg Ten je skvelý, koľko má? My tiež máme RT :-) F. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Eman2208 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Čuvači nosí TISSOT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Dnes první klíště, takže Scalibor na krku. Léto je tady :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 tvl čtyrnohej cyráno.............ten má dlouhej rypák................. :lol2: mám dost :lol2:
African Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Jojo a dokáže čučet tak, že by jsi ji daroval poslední korunu co máš u sebe Je to hérečka, ale mám ji rád čůzu.....Naše veterinářka je do ní úplně hotová, vždycky celá nadšená, když se objednáme a pak si tam s ní hodinu povídá. Já už s toho tak nadšený nejsem, jelikož to musím zaplatit, dnešní návštěva dvanáct stovek. Zlatá motorka tvl čtyrnohej cyráno.............ten má dlouhej rypák................. :lol2: mám dost :lol2: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mtruelle Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Letí to .... Už jí bude šest.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Ta má kukadla jako zrcadla. Krásná fotka.
Liqid Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 (upraveno) dopolední venčení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2015 uživatelem Liqid
travex Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Dnes první klíště, takže Scalibor na krku. Léto je tady :-) To je mravenečník?
KFL Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Máme novýho psa. Akorát není náš, ale sousedů. Přes den je sama doma, a protože poslední 3 roky byla zvyklá mít denně společnost, neb sousedka byla na mateřský, kňučí a zdrhá dírou v plotě. K nám. Moje drahá chodí 2x denně s dětma ven na dlouhý vycházky, a tak psisko chodí s ní. Sousedi - namísto opravy plotu/omluvy/řešení - nám dali vodítko. Ha! Aktuálně je fenka u našich dveří 4x denně, kňučí a chce dovnitř. Situace trvá 2 týdny a jak se to ze začátku zdálo vtipný, už mi dochází trpělivost . Psa je mi líto, ale takhle to fakt nejde . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se