Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...Yoda po vyfárání z šachty? :cheers: ...bude s ním sranda, dobře jste udělali.

No jistá podoba se nedá upřít. :lol2:

Odesláno

pred tym nez ide spat, trochu si pospi..

By mě docela zajímalo, jak poznáš, že je ještě naživu? Vždyť má furt zavřený oči a leží................. :lol: :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

my mame doma takuto hnedu nevestu  :) ale bez PP

Já PP také nemám no a co?

Odkud by nevěsta byla, jak je stará?

Nějaká fotečka by nebyla? 

Odesláno

Jojo a dokáže čučet tak, že by jsi ji daroval poslední korunu co máš u sebe  :lol2: Je to hérečka, ale mám ji rád čůzu.....Naše veterinářka je do ní úplně hotová, vždycky celá nadšená, když se objednáme a pak si tam s ní hodinu povídá. Já už s toho tak nadšený nejsem, jelikož to musím zaplatit, dnešní návštěva dvanáct stovek. Zlatá motorka  :lol:

tvl čtyrnohej cyráno.............ten má dlouhej rypák................. :lol2: :lol2: :lol2:  mám dost  :lol2: :lol2: :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

dopolední venčení

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno

Máme novýho psa. Akorát není náš, ale sousedů. Přes den je sama doma, a protože poslední 3 roky byla zvyklá mít denně společnost, neb sousedka byla na mateřský, kňučí a zdrhá dírou v plotě. K nám. Moje drahá chodí 2x denně s dětma ven na dlouhý vycházky, a tak psisko chodí s ní.

Sousedi - namísto opravy plotu/omluvy/řešení - nám dali vodítko. Ha! Aktuálně je fenka u našich dveří 4x denně, kňučí a chce dovnitř. Situace trvá 2 týdny a jak se to ze začátku zdálo vtipný, už mi dochází trpělivost :(. Psa je mi líto, ale takhle to fakt nejde :(.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...