mAra_ Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Doporučuji již po několikáté knihu: Irena sehnerova - asijští démoni (SAO) A žraloci v psi kůži(KAO)...Základ pro chovatele těchto plemen...
Aktobe Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Četl jsi tohle?Ne a dekuji za clanek. Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk
Aktobe Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Četl jsi tohle?V kazdem state Stedni Asii maji sve nazvy pro tuto rasu. Nekdo ma SAO, nekdo Tobeta, nekdo Alabaje.Psy se lisi exterierem ale porad se jedna,dle meho nazoru, o stejny typ i kdyz kazdy z techto narodu si mysli sve. Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk
gunman Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Doporučuji již po několikáté knihu: Irena sehnerova - asijští démoni (SAO) A žraloci v psi kůži(KAO)...Základ pro chovatele těchto plemen...ty knížky sháním už dlouho, nikde nejsou, kdybys měl zdroj...
mAra_ Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 ty knížky sháním už dlouho, nikde nejsou, kdybys měl zdroj...Mam je obe doma (jen jednu mi polo-sezral pes ) Chces- li, pujcim na precteni.
Diamondking Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Naše milovaná Pretty Victoria... Viki..
Koumes Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Je to Angličan, je to mazel, ale divoch :-)
pavel23 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 za pár dní jí bude už 10 měsíců Ta je krásná. Srovnáváš ji s tou co jsi měl?
Moty Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Nesrovnáváme, povahově jsou uplně jiný, tamta byla klidná a mírná. tohle je magor, kterej v lese honí srny, ženská na cvičáku říkala, že bude výborná na frisbee a agility, že je i na labradora extrémně nadšená Stejný nebo velice podobný jsou jen barevně, nicméně to nejspíš byla reinkarnace, protože reaguje podobně ve stejných situacích
Marfael Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Chtel jsem vzit dalsiho psika z utulku, tentokrat Staforda, ale dostal jsem zakaz:-)Tak jsme alespon vzali osmileteho Buldocka, kteremu zemrela panicka... Je tu dva mesice, tak uz si pomalu zvyka, ale videt u nej nejake emoce v obliceji je takrka nemozne:-).Mozna casem...Ale jinak zlaty pes, nesteka, neknuci, na psy je jen zvedavy, coz se ale taky vsem uplne nelibi, takze odnaucuju postupne.
MR1990 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 ta je mega uz sa u nej prejavila zaluba v kusani vsetkych moznych veci a zahradkarceniu? moja budem mat za par dni 5 rokov za pár dní jí bude už 10 měsíců Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Moty Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 To si piš, jakmile je na zahradě delší dobu než uzná za vhodný tak ukusuje větve všeho ať už to má trny nebo nemá, už začala i hledat psí poklad a kouše boty jak divá, zásadně trestá když uděláš chybu, že jí necháš boty u huby:-D
TLD Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Koumes, vim o cem pises, mel jsem jednoho 15 let Fesak.
vzduch Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Naše jednoroční radost. V této době je to náš terapeut duše a současně kondiční trenér. Člověk s ní musí naštěstí ven, jinak by mě doma s dcerkou "hráblo".
mAra_ Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Hrajeme si na souboj titánů...Devíti měsíční psík už má o deset kilo víc, jak dospělá fenka... Upraveno 25. března 2020 uživatelem mAra_
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se