honza71 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Este trochu stydlivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 1 hodinou, Moty napsal: krásná labradorka to jooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Včera jsem byl u kamaráda na socializační návštěvě s naším JRT magorem (to člověk chce pro svého psa jako vzor ), pořídil si totiž nového ledního medvěda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Moji pracanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) Na procházce s cirkusem... (Druhá kočka je ta černá skvrna vzadu, fotila manželka s miminkem v kočárku ) Upraveno 22. října 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 (upraveno) Mně ta akce vždycky uteče (protože letáky opravdu nesleduju)... Ale teď jsem ji stihl. Tak třeba ta info někomu pomůže. V Kauflandu mají slepice 40kc/kg. Já je kupuju na krmení. Někdy to dávám syrové, někdy trošku povařím. Dají si vždycky každý jednu tak jsem jich dnes koupil padesát Upraveno 23. října 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Mně ta akce vždycky uteče (protože letáky opravdu nesleduju)... Ale teď jsem ji stihl. Tak třeba ta info někomu pomůže. V Kauflandu mají slepice 40kc/kg. Já je kupuju na krmení. Někdy to dávám syrové, někdy trošku povařím. Dají si vždycky každý jednu tak jsem jich dnes koupil padesát To ja sa som minule bral nejakú bravčovú svalovinu, tiež asi v Kauflande pri náhodne zachytenej akcii, asi stehno alebo karé, chlapík rozmýšľal, ako to odrezať aby to bol čo najkrajší kúsok, a manželka mu do toho: S tým sa netrápte, to je pre psa... mäsiarovi skoro nôž vypadol... ale to je škoda! paní... Minule mali stehno za dva a pol eura, tak som zobral nejakých 16 kilo, všetko čo mali (vlastne jeden balík som tam nechal), ale už som pre istotu nevravel, načo... Problém je, že mám malý mraziak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Já právě kvůli psom mrazák pořídil... A ano taky jsem už několikrát neprozřetelně utrousil větu - to je dobrý, mám to pro psa ... Přišlo mi, že někteří důchodci ve frontě za mnou mě vraždili pohledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 (upraveno) Jde se spát... Upraveno 23. října 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Prej co zas blbnete?A hned, budu blbnout s vama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Chtěl jsem narafičit fotku, jak je o mě opřený a díváme se do očí... No co vám budu říkat, samotnému mi to moc nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 před 5 minutami, mAra_ napsal: Chtěl jsem narafičit fotku, jak je o mě opřený a díváme se do očí... No co vám budu říkat, samotnému mi to moc nejde To vypadá, že vás fotí ten kavkazák .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Ta se válí... A čumí jak tu blbneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Náš skokan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Malá, ale vody se dneska nebála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Už se spí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Pika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 siesta v horní ložnici................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Šlape nám to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se