M109 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Jeden gaučák... (pán nevidí, lebo home office... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 (upraveno) Já bych chtěl být pes... Dnešní večeře pro oba (v misce ještě zalitá vývarem a hrnečkem granulí, ... Dobře, Kunak mel ty hrnečky ještě tři ) V Kauflandu kuřata 40kc/kilo. Lepší než psí konzerva jedno celé kuře za 130 Upraveno 19. listopadu 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Jó, sežrat to byla dřina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Někde jsem slyšel, že se psům nemá dávat kuřecí s kostma. Že se může kost štípnout a zapíchnout do krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 (upraveno) Proto je vždy povařím jen chvíli... Tak půl hodinky. Jak je vaříš dlouho, tak ztvrdnou a jsou křehké. Jinak pro ně je největší pochoutka žrát dřevo na zahradě, kostry králíka od souseda, hovězí žebra... Asi záleží na velikosti... Upraveno 19. listopadu 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Tohle se naučí sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Začalo radostné období. Je sníh fotka přes okno, jak ho žere z necek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Občas neví kam by tu hlavu strčila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Jo, je to radost, ale ke staru uz nic extra. Uz ji zajima jen spanek a jidlo, hlucha je jak poleno, jeden schod do pokoje da s obtizema. Nekdy loni jsme resili zanet slinivky, letos ji zlobi nejaky zanety kuze (odtud ty fleky, muselo se vyholit a mazat, uz je to cajk, ale ten starej organismus uz regeneraci moc nedava). Ale zatim snad subjetivne netrpi, tak aspon to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Ani potmě není potřeba se doma bát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sara11 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Včerejší pracovní nasazení. Po čtyřech týdnech kámoši jak hrom.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 1 hodinou, sara11 napsal: Včerejší pracovní nasazení. Po čtyřech týdnech kámoši jak hrom. Úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Trošku jiní pastevci než co ode mě vidáte... Jsem na návštěvě u rodičů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Ještě dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 3 hodinami, mAra_ napsal: Trošku jiní pastevci než co ode mě vidáte... Jsem na návštěvě u rodičů. Krasny usmev. Tento sa dost podoba mojmu kazdy vecer huciacemu nestastiu susedov, len sa mi zda mensi, ake plemeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Podhalaňský pastevec. Půl roční štěně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Tak to ovela mensie nebude... mal som si hned vsimnut stenaciu srst na hlave. Krasne psy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Trochu starší foto-je vytocenej, musel 3 hodiny stát na úpravě a pak laserové čištění zubů a tam přišel o 10 z nich. Ale jinak je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 V 28. 11. 2020 v 8:29, sara11 napsal: Včerejší pracovní nasazení. Po čtyřech týdnech kámoši jak hrom. to je fakt super Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 gaučáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se