PickyR Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 8. 4. 2025 v 10:41, YPO napsal: ? tomu nerozumím, jakože když se to neprodalo za tejden tak už to není limitovaná edice ? Rozšířit tak všechno je ve své podstatě limitovaná edice, také by se mohlo říkat, že VW vyrobil limitovanou edici 21,5 milionů 1. generace Brouků. Myslel jsem to spíš v kontextu dnešní doby, kdy se výrobci snaží tvrdit klást důraz limitovaných edicí na exkluzivitu zboží, po kterém je extrémní poptávka a často se prodá před představením produktu široké veřejnosti. U limitované edice, kde se půlka produktů po půl roce válí furt na skladě žádná velká exkluzivita není.
YPO Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 8. 4. 2025 v 10:53, PickyR napsal: tak všechno je ve své podstatě limitovaná edice, také by se mohlo říkat, že VW vyrobil limitovanou edici 21,5 milionů 1. generace Brouků. Myslel jsem to spíš v kontextu dnešní doby, kdy se výrobci snaží tvrdit klást důraz limitovaných edicí na exkluzivitu zboží, po kterém je extrémní poptávka a často se prodá před představením produktu široké veřejnosti. U limitované edice, kde se půlka produktů po půl roce válí furt na skladě žádná velká exkluzivita není. Rozšířit Stále nerozumím, přijde mi že pleteš několik věcí dohromady. Limitovaná edice znamená, že výrobce vyrobí určitý počet kusů něčeho a tím to končí... A pokud výrobce není vocas a svého slova dostojí, tak i kdyby se to na tom krámě válelo 5 let, tak je to stále limitovaná edice, která má stále tu tvojí exklusivitu. Jsme ve vlákně ROBOT. Ne Seiko. 1
PickyR Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 8. 4. 2025 v 11:16, YPO napsal: Stále nerozumím, přijde mi že pleteš několik věcí dohromady. Limitovaná edice znamená, že výrobce vyrobí určitý počet kusů něčeho a tím to končí... A pokud výrobce není vocas a svého slova dostojí, tak i kdyby se to na tom krámě válelo 5 let, tak je to stále limitovaná edice, která má stále tu tvojí exklusivitu. Jsme ve vlákně ROBOT. Ne Seiko. Rozšířit přesně o to mi jde, u Robotu je limitovaná produkce jako taková. Tenhle snaha uměle vytvořit hype mi přijde na hlavu.
bandicoot Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 8. 4. 2025 v 11:32, PickyR napsal: Tenhle snaha uměle vytvořit hype mi přijde na hlavu. Rozšířit Limitovanou produkci dělá Panerai nad každým modelem doteď. Orlíky LE 45 a 55 (jedny z nich) taky nešly hned naráz, nejen v prodeji, ale i ve výrobě, a když jsem ty svoje raný (nízký číslo LE) porovnával s někým, kdo měl pozdější (vyšší číslo), tak tam byl normálně vidět progres (kvalita nanesení lumi apod.) Takže mě tohle neuráží.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se