villain83 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 To jsem mohl tušit že máš nějaké osobní antipatie a nelicitujeme tu o brněnském hantecu. Pak použij ignore list a nemusíš si tu vylévat srdíčko. Hrdina určitě nejsem až takový, abych poslal vlastního zákazníka na "hajzl pro vodu". Právě jsem přijel z kanclu a za ten den tam klientům uděláme neurékum kafe a voda je základní slušnost. Taky umýváme nádobí a taky nejsme kavárna či vodárny.Promin,ale srovnavas nesrovnatelny.Vase(tvoje) kancelar patrne provozuje jinou zivnost,nez pohostinstvi,ze?Na navsteve ti taky kazdej slusnej clovek nabidne kafe a vodu s tim,ze te nenuti mejt nadobi a platit za to.To je prece neco uplne jinyho nez to,o cem je tu rec...
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 To jsem mohl tušit že máš nějaké osobní antipatie a nelicitujeme tu o brněnském hantecu. Pak použij ignore list a nemusíš si tu vylévat srdíčko. Hrdina určitě nejsem až takový, abych poslal vlastního zákazníka na "hajzl pro vodu". Právě jsem přijel z kanclu a za ten den tam klientům uděláme neurékum kafe a voda je základní slušnost. Taky umýváme nádobí a taky nejsme kavárna či vodárny. Ok, jak jsem už psal, mícháš jablka s hruškami. Osobní antipatie? - osobně Tě neznám. O hantecu, resp. odkud jsi. - ani jedna zmínka. Vylévání srdíčka? - běžná debata na fóru. Kancl/ restaurace- nepoznáš rozdíl?Atd......Jediná kloudná přiipomínka je ta o ignore listu. Dík za radu. Vzhledem k tomu, že nejsi z Prahy, a já už s gastrem nemám nic společného, tak se, zaplaťpámbů, ani nepotkáme.
Maxel Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Voda ke kávě slouží k tomu, aby jsi vypláchl ústa neutrální tekutinou, a poté jsi cítil všechny chutě, Gabo. :-)Kua, a já si porát řikal, nač mi tam valí tu vodu, když sem jí neobjednal (...lehká nadsázka). Díky za rozšíření obzoru! Upraveno 27. července 2015 uživatelem Maxel
Hodo65 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Nevím proč, ale teď jsem si vzpomněl na hlášku z Kurvahošigutntag: "Je mi líto, ale sifon podáváme pouze ke kávě" ...
azeppelin Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ale já zase mluvím o chování k zákazníkovi v kontextu těch ohnivých prohlášení. Nikoli o paušálním nařizování čehokoli. Ale v určité kategorii podniku zkrátka očekávám určitou míru a kvalitu služeb. Nic víc. Dát na stůl džbán s vodou podle mě není věda.
FrantisekH Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 není to nějaká nemoc ta posedlost vodou?
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Nevím proč, ale teď jsem si vzpomněl na hlášku z Kurvahošigutntag: "Je mi líto, ale sifon podáváme pouze ke kávě" ... Teď si mi vnuknul myšlenku, kolego. ;-)Podle mne sifón chuťové buňky podráždi......zajímavé, nikdy předtím mne to nenepadlo. Půjdu po tom. :-)))
tommas4 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 není to nějaká nemoc ta posedlost vodou?Hydrofilie pacient je hydrofil léčbu vynalezli amíci, říkají tomu "waterboarding"
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Hydrofiliepacient je hydrofilléčbu vynalezli amíci, říkají tomu "waterboarding"Twl :-)))))))))
FrantisekH Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 ale voda je k tomu zdarma že? není to 25kč za dvoudecku ....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 No, já jen, že o té vodě ke kávě koluje spousta mýtů......dehydratace z kávy, zapíjení silné chuti kávy, a tak....vynimocne mas pravdu, chod zapalit sviecku do kostola!!!
Bob Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ja ti nevim, ale jak v Recku, tak v Chorvatsku, Francii i Italii jsem mel karafu studeny vody vzdycky na stole bez kecu a bez zvlastni ceny. Pak se to samozrejme odrazilo na spropitnem, protoze dobrou sluzbu zkratka ocenim.Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí TapatalkTo teda nevim kam jezdis to se mi ani v jedny z techto zemi nikdy nestalo
Bob Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 A ty budeš asi jeden z těch línejch pinglů, co se blbě učili a chtěli by za svoji práci metál. Je to adekvátní protiargument? Ve spojení "vodu si vem na hajzlu", nebudu personál titulovat jako velectěný pan číšník.ty jsi slusnej primitiv
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 vynimocne mas pravdu, chod zapalit sviecku do kostola!!!Už idu....co sem Ti udělal, že si na mě jak na cizího??? :-)))
utrejch Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ja jsem si minule zaplatil vodu a dostal jsem k tomu menicko zdarma.
TomNguyen Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Stejně tady je v Evropě divnej kraj. Hádá se tu o vodu, který nestojí nic a o "kkt, který zapomněl na svou povinnost dávat dýška." First World Problem
Bob Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Budme radi ze resime tyhle kraviny a ne nejaky horsi veci :-)
pavel67 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Dnes problém ve výrobě, lakované díly mají vady. Já, jako kontrolor kvality, jdu na lakovnu, a protože nemám rád kecání okolo práce, vezmu to za ně a třídím kusy na OK a NOK.U mě stojí technolog lakovny (v mých očích největší netáhlo a žvanil, kterého spatřím jenom s fuškou), a na moje dotazy a návrhy jenom odpovídá -to nejde, to nejde,to nejde.Na další dotaz, jestli to aspoň zkoušeli jinak - to nejde. Nakonec mě on, jako technolog, doráží větou: Kurňa, tady je tolik problémů a nikdo je neřeší !!!Musel jsem ve na vzduch. No zadarmo je tam drahý!
Sphinxx Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 TomeNgujene, kdybys byl na místě celé dvě hodiny, jistě bys změnil názor . Není to o povinnosti, ale o celkové slušnosti. Pán byl trochu hogo-fogo, tak mne trochu překvapil.
Doporučené příspěvky