Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Bude jiná a lepší !

a uz to, ze je nova a neokoukana je hned lepsie!

:lol2:

Odesláno

Dala mi košem   :frusty:

Tak ono to v životě je jak v tom profláknutém vtipu: 

"Chlapi sledují na druhém břehu koupající se dívky.

Mužů je pět - od 20 do 60 let.
20letý: "Kluci, pojďte, přeplaveme řeku a na všechny ty holky vlítneme!"
30letý: "Na všechny ne. Budeme si vybírat!"
40letý povídá: "A víte co? Počkáme až doplavou ony sem.
50letý: "Bacha, bacha, už sem plavou!"
60letý zděšeně vykřikne: "Dělejte, že jsme mrtví!"

Já bych pomalu dělal že jsem mrtvý anebo se modlil, aby mi tím košem dala, jinak co pak.... :D

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Když se dnes po 25-30 letech podívám na holky, co mi kdysi daly košem, tak můžu říct jen jedno: Já měl takové štěstí...

presne...

a to staci aj 10 - 12 rokov s z este pomerne fajn 26 - 28 rocnej je starsia pani

Odesláno

Klasika. V neděli jedeme na dovolenou, teď volá manželka, že nám v noci někdo vykradl auto. Rozbil sklo, odřízl autosedačku.

Lidi jsou fakt duševní mrzáci. Skvělej začátek dovolený :-( 

Jdu do nečeho praštit.

Odesláno (upraveno)

Naposled, když mi vykradli auto, tak si sakumprdum přišli na půl balení Orbitek a půl balení Tic Tac.

Asi néjakej feťák mlsal.

Tím jsem chtěl říct, že když si fetka vybere auto, to, že je v něm prdlajs, mu nezabrání v průniku dovnitř.

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno (upraveno)

Autosedačku koupím novou, víc mě síří to sklo a přeřízlý pás. V sobotu je budu místo relaxu shánět (starší model C-max) po celý Pze a přemlouvat servis, aby mě vzali přednostně. Himl!

Tonda: Když nám vykradli studio, nechali ležet 4 kompy, 8 LCD, NAS. Smažky. Šlohii jen starou nokii a neaktivovanou kreditní kartu. Větší škoda byla na dveřích a zámku...

Upraveno uživatelem Tea
Odesláno

Když se dnes po 25-30 letech podívám na holky, co mi kdysi daly košem, tak můžu říct jen jedno: Já měl takové štěstí...

není to ani po tolika letech, ale musím souhlasit

organic: drz se a přijde jiná a lepší.. tahle za to zjevně nestala ;)

Odesláno

Přesně to si říkám i já. :-) Karma funguje.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...