Jettero Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jestli to je pravda... http://www.drsnysvet.cz/uprchlici-odmitaji-balicky-s-prvni-pomoci/tak nemám slovJójó a v itálii jim házeli špagety na baráky, jelikož 5 dní v kuse špagety? Ses itale posral ne?
tano Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Z tý hordy jde docela strach .Take to tak vidim i ti poldove se nejak necitili dobre.
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 To uz i tady to bude zahnojeny kecama vo uprchlikach?
Radimk Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) just for the record,... pouzival si nejaky druh ochrany, napr predlzku s prepetvkou alebo UPSku?Šlo to zemí nahoru na hromosvod a odtud zase do všeho co bylou zemněné. Ochrana byla na prodlužce a k ničemu, potom nějaký jističe fíčka....prostě to letělo a vzalo si to 3 baráky. Podstatně víc mě se.re výluka v pojistce...na přepětí se nevztahuje... Kur.va nevztahuje.. Ale kdyby na nás spadlo letadlo,nebo měli záplavu, tak jsme v pohodě )))) Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Radimk
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Nechci provokovat ale proc si to nevytahnete pri bource ze zasuvky?? Je to zadarmo a relativne ucinne....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Pánové díky, dneska jsem tu se fakt pobavil! ja ani tak nie.....
Xenomorfus Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Z tý hordy jde docela strach . For the Horde!!!...a achiev je fajn mount ;-) :-))))
African Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Přesně jak píše Zmizík, netřeba téma nadále rozmazávat a natož být naštvaný, EU má uprchlíky již plně pod kontrolou
Hodo65 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 .. Ale kdyby na nás spadlo letadlo,nebo měli záplavu, tak jsme v pohodě ))))V pohodě bys byl, dokud by k tý události opravdu nedošlo Přesně jak píše Zmizík, netřeba téma nadále rozmazávat a natož být naštvaný, EU má uprchlíky již plně pod kontrolou Tak tohle se spíš hodilo do sekce "Humor" .
Radimk Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Zmizíku.....Afri.... kur.va klid ja? V patek na večer jsme přijeli z dovči, všechno pracně oblezl a nastrkal do děr. V sobotu večer bum bum rana že se i kočka počurala ( doslova) a bylo vymalov?no. Když je taková bouřka tak dávám i zapalovač pod rohožku. Tohle byla takov? r?na že to vyhodilo jističe a barák poř?d svítil! Kdo neviděl neuvěří.. kočka chcala, mal? se třásla strachy máma začala používat sprost? slova.... a já se šťoural šroubovákama v hodinách.. že bych to jako nahodil
Radimk Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 V pohodě bys byl, dokud by k tý události opravdu nedošlo Tak tohle se spíš hodilo do sekce "Humor" .podle map čs pojišťovny jsme na břebu rybnika... ten tu byl , nojo ale někdy 18-19 století. Dnes bydlíme na kopci což dřív byl břeh a voda už tu není 150 let. I Krčín se tu na to vys.ral a to byl jo vododělec
African Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 To je nepříjemné, ale já reagoval na něco jiného, to jsi možná nechytil Zmizíku.....Afri.... kur.va klid ja? V patek na večer jsme přijeli z dovči, všechno pracně oblezl a nastrkal do děr. V sobotu večer bum bum rana že se i kočka počurala ( doslova) a bylo vymalov?no. Když je taková bouřka tak dávám i zapalovač pod rohožku. Tohle byla takov? r?na že to vyhodilo jističe a barák poř?d svítil! Kdo neviděl neuvěří.. kočka ....a, mal? se třásla strachy máma začala používat sprost? slova.... a já se šťoural šroubovákama v hodinách.. že bych to jako nahodil
Rudykopalsson Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 ja ani tak nie..... tak nevím...
Radek124 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Jsem večer malé bosorce při brainstormingu na téma "nová školní aktovka?" nejdřív úspěšně vysvětlil proč jsou všudypřítomný vytáhaný hadrový bágly se zipama do školy naprd - abych jí pak já trouba prakticky náhodou vygooglil (znáte to, doplňující klíčová slova jako Luxury, Sturdy, Leather...) tuhle tajfunovzdornou japonskou školní krabičku na záda... Nejdřív na to i na mě čučela jak puk, že jsem se už asi úplně zbláznil - aby pak za 5 minut přišla a začla se mi věšet na krk, že vlastně přesně tenhle konkrétní kousek je to co na příštích 6 let potřebuje (nejspíš si mezitím sjela pár manga animáků + tuny alternativních barevných provedení)...a já vůl teď už 5 hodin špekuluju kde bych ten krám sehnal a nevyblil ranec na E-bay (...a že se dělají i 10x dražší kousky ), když vlastně ani nevím jestli jí to bude rozměrově stačit Netušíte náhodou někdo jestli jsou tyhle věci k vidění/koupi i někde u nás, než objednám plnotučnou verzi ručně šitou echt japončíkem? PS: Ať to nevypadá že si jenom stěžuju - při pohledu na tuhle věc se japoncům nedá upřít genialita jejich přístupu: Místo aby jako poblblí evropani/usáci špekulovali jak vyjít kunčaftovi vstříc a zaplavit trh škálou kabel které by kromě děcek uspokojily i všecky zvrácené choutky jejich učitelů, stanovili si standardní rozměr kabely do které se školákovi prostě vejde všecko potřebné (pytlík se zpoceným tělocvikem se nosí na karabině zvenku) - a nikoho díky tomu ani nenapadne, aby prcek na 4 hodiny vláčel 9 učebnic a X pracovních sešitů (+svačinu a dnes tak nepostradatelnou čutoru) s hmotností atakující 6 kilo... Upraveno 1. září 2015 uživatelem Radek124
martar Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Tak hlavně aby nepřišla ze školy a neřekla, že japonský tašky za dvest? doláčů nosí ve třídě jen socky, že chce tuhle http://www.ebay.com/itm/Randoseru-Tsuchiya-Clarino-Fuwari-Atelier-automatic-lock-A4-type-school-bag-88/252045147484?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D33278%26meid%3Db08f05cd948c40599b5f95ebf0f9bff0%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D252047026751 Sorry, musel jsem vím, že ty 10x dražší kousky zminuješ, ale stejně jsem na tu cenu čuměl jak blázen.. Upraveno 1. září 2015 uživatelem martar
kuncák7 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Naštvalo mě, že i pro provedeném odpálení bomby proti molům v kanceláři tu stále po ránu běhám a vraždím jednoho mola za druhým ( bílé zdi vypadají fakt super ). A kolegyně, která je centrem toho všeho, odmítá pochopit, že jen chleba není potravina ( ale že do toho padají i např. 9 let prošlé čaje, otevřené čokolády- Vánoční, sušenky a podobně ). Ach jo. Já se snad budu desinfikovat při každém vstupu do kanclu.
Z. Paul Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Musím se jít dnes zaregistrovat na úřad práce na měsíc, kvůli změně zaměstnání. Nebyl jsem tam ani po škole a ted musim. To mě štve.Snad to bude rychlý a budu hned pryč.
Radimk Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 To je nepříjemné, ale já reagoval na něco jiného, to jsi možná nechytil OK, v poho Afri já včera viděl mlhavě.. nebožtíka bylo potřeba zalít..
KFL Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Včera u mě byl kominík na roční prohlídce komínů a zahlásil, že revizní zpráva pro náš v únoru instalovaný komín není revizní zprávou, ale neužitečným cárem papíru od kominíka, který navíc není ani revizní technik. Ať prý zavolám dodavateli, že mi musí revizi dodat. Píšu včera večer dodavateli, ten mi teď ráno volá a ptá se: "A proč vám ji teda nenapíše sám, když je tak chytrej?" WTF? Nakonec mi teda pošle revizáka, ale prý možná budeme řešit problém s účinnou výškou, což nechápu, protože ta je (naštěstí) přesně podle normy a výpočtu, byť o jeden díl komína nižší než bylo ve výkresu. Hlavně že jsem mu to v únoru při instalaci říkal... No, aspoň se k tomu postavil jakžtakž čelem, ale člověku tenhle přístup zkazí náladu.
pkarlik Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Naštvalo mě, že i pro provedeném odpálení bomby proti molům v kanceláři tu stále po ránu běhám a vraždím jednoho mola za druhým ( bílé zdi vypadají fakt super ). A kolegyně, která je centrem toho všeho, odmítá pochopit, že jen chleba není potravina ( ale že do toho padají i např. 9 let prošlé čaje, otevřené čokolády- Vánoční, sušenky a podobně ). Ach jo. Já se snad budu desinfikovat při každém vstupu do kanclu. Já na tohle věnoval šéfovi k narozeninám síťku na motýly, od něj z kanclu to po jedný menší nehodě neustále lítá
Doporučené příspěvky