mrazik Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Nasadila podle slzy a obmekcila mne. Novy jsou podreny, ale hrajou normalne. Zitra do prace nejdu a do pondelka na to snad zapomenu. Navic mi jde balicek
Klotzman Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Nasadila podle slzy a obmekcila mne. Novy jsou podreny, ale hrajou normalne. Zitra do prace nejdu a do pondelka na to snad zapomenu. Navic mi jde balicekJá to s tím vysavačem ouplně vidím https://www.youtube.com/watch?v=iO_eXXgOsFI
geometr Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Že nemůže bejt ústavní soudce stíhán za dopravní přestupek. Bych blil.
sery.vlk Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Není to tak dlouho, žádný soudce nemohl být stíhán za přestupek. U toho ústavního prosím škrtni "dopravní".
tommas4 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Pošahaná holka s nožem z regálu je dost děsivá záležitost.
Sphinxx Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Děsivá záležitost je hlavně to, že to tu krapet začíná vymykat kontrole (ČR) a mám pocit že si spousta zmrdů dělá co chce, a tak nějak jim to vcelku prochází ... ostatně dva "regálové" případy posledních dní mluví samy za sebe.
Marfael Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 A to teď ještě dodali, ze před 14 dny v nějaké kavárně chtěla uskrtit nějakou slečnu.
Frantik Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Jojo, mrtvej kluk ve Zdaru, magor v restauraci v Uherskem Brode, ted Smichov - všude je videt vynikajici práce psychiatru a policie a jejich vzajemna spoluprace Upraveno 22. července 2016 uživatelem Frantik
Mischa80 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 to je holt amerikanizace s vším všudy
Trojan Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Děsivá záležitost je hlavně to, že to tu krapet začíná vymykat kontrole (ČR) a mám pocit že si spousta zmrdů dělá co chce, a tak nějak jim to vcelku prochází ... ostatně dva "regálové" případy posledních dní mluví samy za sebe. Resil jsem vcera s nejakou slecnou, ze prodava za 800kc obraz za minimalne nizsi desitky tisic (spatne precetla podpis a tak ji google nic nenasel). Nejaky prekupnik se ho jiz pokousel koupit ale nastesti si nerozumeli a poslala mu za 600kc jiny. On na ni zacal nalehat at okamzite posle ten spravny, celkem nevybiravym ale jeste relativne normalnim zpusobem. Kdyz mu pak napsala ze zjistila kolik obraz stoji a ze si ho nechava tak ji sliboval ze si ji vyzvedne kriminalka pokud mu do druheho dne obraz neprijde apod.A nejhorsi je, ze s tim clovek skutecne neudela vubec nic.
azeppelin Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 To je jak kdybys výhodně cokoli koupil, prodejce tě očůral a poslal ti úplně něco jiného a nakonec se vykrucoval že za koupenou věc chce mnohem víc.
skalis Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Holka sice udelala chybu, ale jestli si s prekupnikem proste jednou placli, tak to je jen jeji smula. A jestli mu obraz neposle, tak je to levarna z jeji strany. Resil jsem vcera s nejakou slecnou, ze prodava za 800kc obraz za minimalne nizsi desitky tisic (spatne precetla podpis a tak ji google nic nenasel). Nejaky prekupnik se ho jiz pokousel koupit ale nastesti si nerozumeli a poslala mu za 600kc jiny. On na ni zacal nalehat at okamzite posle ten spravny, celkem nevybiravym ale jeste relativne normalnim zpusobem. Kdyz mu pak napsala ze zjistila kolik obraz stoji a ze si ho nechava tak ji sliboval ze si ji vyzvedne kriminalka pokud mu do druheho dne obraz neprijde apod.A nejhorsi je, ze s tim clovek skutecne neudela vubec nic.
Step Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Holka sice chybu udělala, ale vyhrožovat kriminálkou je už trošku za hranou..
Návštěvník Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Holka sice chybu udělala, ale vyhrožovat kriminálkou je už trošku za hranou..Jakože poslala něco jiného než si koupil, to je snad normálně podvod ne ??
USER47 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Resil jsem vcera s nejakou slecnou, ze prodava za 800kc obraz za minimalne nizsi desitky tisic (spatne precetla podpis a tak ji google nic nenasel). Nejaky prekupnik se ho jiz pokousel koupit ale nastesti si nerozumeli a poslala mu za 600kc jiny. On na ni zacal nalehat at okamzite posle ten spravny, celkem nevybiravym ale jeste relativne normalnim zpusobem. Kdyz mu pak napsala ze zjistila kolik obraz stoji a ze si ho nechava tak ji sliboval ze si ji vyzvedne kriminalka pokud mu do druheho dne obraz neprijde apod.A nejhorsi je, ze s tim clovek skutecne neudela vubec nic. Vyhrožovat kriminálkou je trochu buranství, ale slečna teda taky zní jako solidní inteligent.:-D
Trojan Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Vyfotila vice obrazu, on chtel nejmensi ale myslel nejmensi malbu bez pasparty, ona celou dobu myslela ze chce nejmensi celkove a za nej i zaplatil trochu mene. Hned mu chtela vratit penize ale on zacal ze ne at okamzite posle ten druhy - to jeste nevedela co ten obraz stoji. Vsak jsem napsal ze si nerozumeli, ne?
Trojan Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Jako chapu ze je to relativne zamotane ale verte mi, slo o nedorozumeni a slecna hned nabidla vraceni penez slozenkou a at obraz posle zpet. On rekl at okamzite posle ten co chtel a az pak ze ji vrati ten puvodni a penize navic (rozdil asi 200) mezi tema obrazama. Pak se dozvedela co stoji a odmitla to, ze mu jen vrati penize. To se vam zda jako podfuk? Me jen prislo fakt silny kafe nekomu takhle vyhrozovat.
azeppelin Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Takhle, jak to píšeš, vypadá situace jinak.
Doporučené příspěvky