Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Radši nic Upraveno 4. října 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Jenže tenhle kapitalismus, kterej řídí vládnoucí komunistická lůza, je fakt trochu hard core... Jo, a Janko nemá proč nadávat, protože jeho národ je přece na cestě do hluboké demokratické nirvány EU daleko víc nakročeno, neboť se již nachází v ráji společné měny... Upraveno 4. října 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Radši nic a ja kde nadavam na dobu? a prachy hromadim tiez. akurat nekradnem.... praveze ta bohapusta zlodejina je pozostatok zpred 1989... na kapitalizmus by som to skutocne nehadzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Jenže tenhle kapitalismus, kterej řídí vládnoucí komunistická lůza, je fakt trochu hard core...!! toto je to co mne vadi. jemna revolucia mala byt drsna revolucia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Jen jsem se zase nechal trochu unést Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 A já taky. Soráč, politiky mám přes den plný zuby, tak jsem vytek... Nemužu se dočkat, až přijde ta moje domů a vyfotí mi ciferník... asi trochu úchylka, žejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Jen jsem se zase nechal trochu unést aj ja. moc sa o politike nezvyknem bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Renčín. Tohle fakt zamrzí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Renčín. Tohle fakt zamrzí.....no fakt že jo.............doprdele.......... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Já vůl jsem zapomněl PIN na tydlifen a pochopitelně jsem to musel zkoušet, žejo.Zatracený puky, v tom dešti je dneska shánět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 (upraveno) Já vůl jsem zapomněl PIN na tydlifen a pochopitelně jsem to musel zkoušet, žejo.Zatracený puky, v tom dešti je dneska shánět... Třeba je to znamení, mně se to stalo cca před 8 lety, ten den jsem si zablokoval telefon i CCS kartu a večer se seznámil s budoucí milenkou Upraveno 5. října 2017 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ty vole, tak ja si kúpim dáždník za 50 GBP (Fulton - dodávajú mimo iné dáždniky na královský dvor jej veličenstva), jediný dáždnik, čo mi vydržal 7+ rokov a nejaký zmrd mi ho ukradol z auta, keď som ho mal v servise ??? Samozrejme, že som to zistil asi po 2 mesiacoch, keď začalo pršať ..... Hovädo, nech mu ruky odpadnú ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ty vole, tak ja si kúpim dáždník za 50 GBP (Fulton - dodávajú mimo iné dáždniky na královský dvor jej veličenstva), jediný dáždnik, čo mi vydržal 7+ rokov a nejaký zmrd mi ho ukradol z auta, keď som ho mal v servise ??? Samozrejme, že som to zistil asi po 2 mesiacoch, keď začalo pršať ..... Hovädo, nech mu ruky odpadnú ..... Celou dobu jsem premyslel, co to je slovensky draznik a pak zjistil, ze uz neumim ani cist :-).Promin, ale nemohl ho treba nekdo z rodiny jen vyndat z auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 To pozná, až mu svokra začne chodit po baráku bez ruk ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 mi dneska chodí internet tak pomalu že kdyby ještě zpomalil tak by snad šel zpátky............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 (upraveno) To bych bral, těch plateb, co by mi zas přistálo na účtu Upraveno 5. října 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 To bych bral, těch plateb, co by mi zas přistálo na účtu Na druhou stranu trackovat zasilku jak opousti republiku to uz povazuju za urcitou formu masochismu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Kua, ženu chytli zuby, našla si absces a tak jsme vyrazili 70 km na pohotovost. Fakt paráda tato nová doba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Nemáte v Táboře pohotovost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tohle mě nakrklo fakt hodně. https://www.novinky.cz/krimi/451098-tajni-policiste-se-zbrani-napadli-ridice-ktery-je-upozornil-na-agresivni-jizdu.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky