Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jenže tenhle kapitalismus, kterej řídí vládnoucí komunistická lůza, je fakt trochu hard core...

Jo, a Janko nemá proč nadávat, protože jeho národ je přece na cestě do hluboké demokratické nirvány EU daleko víc nakročeno, neboť se již nachází v ráji společné měny...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vůl jsem zapomněl PIN na tydlifen a pochopitelně jsem to musel zkoušet, žejo.

Zatracený puky, v tom dešti je dneska shánět...

Třeba je to znamení, mně se to stalo cca před 8 lety, ten den jsem si zablokoval telefon i CCS kartu a večer se seznámil s budoucí milenkou :angel:

Upraveno uživatelem neuromancer
Odkaz ke komentáři

Ty vole, tak ja si kúpim dáždník za 50 GBP (Fulton - dodávajú mimo iné dáždniky na královský dvor jej veličenstva), jediný dáždnik, čo mi vydržal 7+ rokov a nejaký zmrd mi ho ukradol z auta, keď som ho mal v servise ??? Samozrejme, že som to zistil asi po 2 mesiacoch, keď začalo pršať ..... Hovädo, nech mu ruky odpadnú ..... 

Odkaz ke komentáři

Ty vole, tak ja si kúpim dáždník za 50 GBP (Fulton - dodávajú mimo iné dáždniky na královský dvor jej veličenstva), jediný dáždnik, čo mi vydržal 7+ rokov a nejaký zmrd mi ho ukradol z auta, keď som ho mal v servise ??? Samozrejme, že som to zistil asi po 2 mesiacoch, keď začalo pršať ..... Hovädo, nech mu ruky odpadnú ..... 

Celou dobu jsem premyslel, co to je slovensky draznik a pak zjistil, ze uz neumim ani cist :-).

Promin, ale nemohl ho treba nekdo z rodiny jen vyndat z auta?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...