Bells Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 ...a jak by možná dodal Hasňa: v tureckým, germánem obrandovaným kastlu sedí na voštině malinkej frajer s fezem a ekologicky točí bubnem Omlouvám se novým rusům, ale jako analogie k Miele mě napadá asi jenom Rolex - akorát Švýcaři bývají při cenotvorbě ještě o řád odvážnější PS: Taky si myslím že na chronomag už je tady přepračkováno. Pojďme radši řešit jestli existuje nějaká "ta naše pračka" (anóbrž winder) na víc hodinek s vodorovnou osou, která při provozu v noci nevrčí a nehrká (jak ty čínské jebky od swisskubíka, modala a spol.) a u které se odhlučnění nemusí provádět umístěním do jiné místnosti a nebo do vzduchotěsného trezoru... Zkoušel jsem už ledacos, ale pomalu zjišťuju že ani za peníze si nevyberu - protože prodejci/recenzenti rozdávající hodnocení typu "velmi tichý", "neslyšný" a pod. jsou od přírody hluší... Ten vrtič by mě taky zajímal, protože ho budu nejspíš potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Beko už dýl dělá vrtice a nestojí moc. Dáš do bubnu cca 100 automatických hodinek, pustíš to na 1000 otáček a v případě potřeby několikrát zopakuješ... Za bůra paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Když mě stačí vrtič na jedny ty ďáble Tak holt bude muset stačit kuchyňský robot s planetárním systémem, to by byl celkem slušný vrtič, ale když ty Kenwoody jsou strašně drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Když mě stačí vrtič na jedny ty ďáble Tak holt bude muset stačit kuchyňský robot s planetárním systémem, to by byl celkem slušný vrtič, ale když ty Kenwoody jsou strašně drahý Na to ti stačí ECG nebo Clatronic, hlavně točky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 normálně to heftneš páskou na tyčový mixér, dvě minutky a hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 normálně to heftneš páskou na tyčový mixér, dvě minutky a hotovo...richtig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Naštvala mě restaurace Bejzment. Byli jsme tam s kamarády v sobotu na oběd. No nakonec to byl jeden z nejhorších zážitků s jídlem vůbec.Obsluha hrozná, přílohu donesly asi 20-30minut před jídlem. Coleslaw nepoživatelný, hranolky asi jako jediné fajn. Burgr mi moc nejel a měl trochu divnou pachuť. Na jídlo jsem celkem čekali. Obsluhou mi bylo sděleno, že jsem asi ještě nikdy v burgrárně nebyl, když je kritizuji....Doma jsem 2x zvracel a špatně je mi teda trochu do teď.Na webu jsem našel fotky z hygieny... mňamka a doporučuji si přečíst seznam bodů proč je uzavřeli. Totální arogantnost majitele v odpovědí na hodnocení lidí kterým bylo špatně atd... peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Česká pošta - minulý týden podaný balík v Brně, včera poptávaný na poště, dnes zpráva od odesílatele, že nikdo o něm nic neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 PS: Taky si myslím že na chronomag už je tady přepračkováno. Pojďme radši řešit jestli existuje nějaká "ta naše pračka" (anóbrž winder) na víc hodinek s vodorovnou osou, která při provozu v noci nevrčí a nehrká (jak ty čínské jebky od swisskubíka, modala a spol.) a u které se odhlučnění nemusí provádět umístěním do jiné místnosti a nebo do vzduchotěsného trezoru... Zkoušel jsem už ledacos, ale pomalu zjišťuju že ani za peníze si nevyberu - protože prodejci/recenzenti rozdávající hodnocení typu "velmi tichý", "neslyšný" a pod. jsou od přírody hluší... Souhlasím, koupil jsem Miele za 25k a teď to dva roky nebudu řešit, a i tak věřím že na tom v důsledku ušetřím. Co se týče toho winderu tak to jde mimo mě, daily nosím quartzky nebo plastový Casia a pokud bych ty hodinky natahovat a seřizovat nemusel tak by to snad ani nebylo ono. Přemejšlim co mě nasralo, ale asi nic, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Ani né tak naštvalo, ale je mi blivno z toho co předvádí člen 1190RC8. Viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/117039-oris-chronoris/&do=findComment&comment=2125612 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/117054-oris-chronoris/&do=findComment&comment=2125665 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Úvěrový podmínky škofinu. Jsem ochotnej zaplatit plnou cenu, jsem ochotnej zaplatit požadovaný úroky i zřídit požadovaný zajištění. Ale proč bych ze sebe měl dělat otroka bez jakýchkoliv práv, to fakt netuším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Mě asi naštvalo todle: Soud propustil na podmínku vraha, jehož případ...Za úkladnou vraždu, kterou naplánoval, provedl a zamaskoval tak, že mu to málem prošlo, si odseděl 10 let. Chlap, kterej zastřelil zfetovanýho opilce, co najížděl do lidí s dodávkou, dostal 12 let. Podle mě je to nepoměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) A dyk nevíš, jak ten dodávkář dopadne, po kolika letech ho případně pustěj.. tendle vrah taky dostal 14 a šel holt ven o něco dřív. A vůbec, víme prd, jak to s tim dodávkářem bylo. Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) Jako dodávkáře beru s rezervou - houby víme jak to bylo, vypadá to, že chlapa asi zbytečně oddělal, ale přece jen to nebyla naplánovaná vražda. Asi jsem ty dva případy neměl srovnávat.Já bych prostě Mikuše nechal shnít v lochu, to je celý. Asi to ode mě není hezký, protože je v base nejhodnější, pučuje knížky a vystudoval na flanďáka, ale nelíbí se mi to. Ty poznámky o tom, jakej je z něj anděl, mi připomínají závěr románu David Copperfield, když mu předvádí ve vězení ukázkově vzorného Uriáše Heepa. Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Jo, jestli je za úkladnou vraždu deset let v pořádku, i když to porovnáš s trestama za hospodářskou kriminalitu.. to je otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 ....vystudoval na flanďáka, ale nelíbí se mi to. Ty poznámky o tom, jakej je z něj anděl, mi připomínají závěr románu David Copperfield, když mu předvádí ve vězení ukázkově vzorného Uriáše Heepa.U katolické církve se tomu člověk nějak nediví. Možná po propuštění dostane na starosti mladé chlapce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 U katolické církve se tomu člověk nějak nediví. Možná po propuštění dostane na starosti mladé chlapce Za odměnu k výchově, s kontrolou po sprchování... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Tři roky nemůžu dohnat truhláře, abych mu zaplatil, "dohodil" jsem ho našim, vše je hotové a pak přestal brát telefon, také nezaplaceno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Armáda spásy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky