Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

...a jak by možná dodal Hasňa: v tureckým, germánem obrandovaným kastlu sedí na voštině malinkej frajer s fezem a ekologicky točí bubnem  :wacko:

Omlouvám se novým rusům, ale jako analogie k Miele mě napadá asi jenom Rolex - akorát Švýcaři bývají při cenotvorbě ještě o řád odvážnější  :whistling:

PS: Taky si myslím že na chronomag už je tady přepračkováno. Pojďme radši řešit jestli existuje nějaká "ta naše pračka" (anóbrž winder) na víc hodinek s vodorovnou osou, která při provozu v noci nevrčí a nehrká (jak ty čínské jebky od swisskubíka, modala a spol.) a u které se odhlučnění nemusí provádět umístěním do jiné místnosti a nebo do vzduchotěsného trezoru... Zkoušel jsem už ledacos, ale pomalu zjišťuju že ani za peníze si nevyberu - protože prodejci/recenzenti rozdávající hodnocení typu "velmi tichý", "neslyšný" a pod. jsou od přírody hluší...  -_-

Ten vrtič by mě taky zajímal, protože ho budu nejspíš potřebovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Beko už dýl dělá vrtice a nestojí moc. Dáš do bubnu cca 100 automatických hodinek, pustíš to na 1000 otáček a v případě potřeby několikrát zopakuješ... Za bůra paráda.

Odkaz ke komentáři

Když mě stačí vrtič na jedny ty ďáble :D Tak holt bude muset stačit kuchyňský robot s planetárním systémem, to by byl celkem slušný vrtič, ale když ty Kenwoody jsou strašně drahý :D

Na to ti stačí ECG nebo Clatronic, hlavně točky... :)

Odkaz ke komentáři

Naštvala mě restaurace Bejzment. Byli jsme tam s kamarády v sobotu na oběd. No nakonec to byl jeden z nejhorších zážitků s jídlem vůbec.

Obsluha hrozná, přílohu donesly asi 20-30minut před jídlem. Coleslaw nepoživatelný, hranolky asi jako jediné fajn. Burgr mi moc nejel a měl trochu divnou pachuť. Na jídlo jsem celkem čekali. 

Obsluhou mi bylo sděleno, že jsem asi ještě nikdy v burgrárně nebyl, když je kritizuji....

Doma jsem 2x zvracel a špatně je mi teda trochu do teď.

Na webu jsem našel fotky z hygieny... mňamka a doporučuji si přečíst seznam bodů proč je uzavřeli. 

Totální arogantnost majitele v odpovědí na hodnocení lidí kterým bylo špatně atd... peklo. 

post-22755-0-70847700-1523976818_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

PS: Taky si myslím že na chronomag už je tady přepračkováno. Pojďme radši řešit jestli existuje nějaká "ta naše pračka" (anóbrž winder) na víc hodinek s vodorovnou osou, která při provozu v noci nevrčí a nehrká (jak ty čínské jebky od swisskubíka, modala a spol.) a u které se odhlučnění nemusí provádět umístěním do jiné místnosti a nebo do vzduchotěsného trezoru... Zkoušel jsem už ledacos, ale pomalu zjišťuju že ani za peníze si nevyberu - protože prodejci/recenzenti rozdávající hodnocení typu "velmi tichý", "neslyšný" a pod. jsou od přírody hluší... 

Souhlasím, koupil jsem Miele za 25k a teď to dva roky nebudu řešit, a i tak věřím že na tom v důsledku ušetřím. Co se týče toho winderu tak to jde mimo mě, daily nosím quartzky nebo plastový Casia a pokud bych ty hodinky natahovat a seřizovat nemusel tak by to snad ani nebylo ono. :D

Přemejšlim co mě nasralo, ale asi nic, sorry.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Úvěrový podmínky škofinu. Jsem ochotnej zaplatit plnou cenu, jsem ochotnej zaplatit požadovaný úroky i zřídit požadovaný zajištění. Ale proč bych ze sebe měl dělat otroka bez jakýchkoliv práv, to fakt netuším..

Odkaz ke komentáři

Jako dodávkáře beru s rezervou - houby víme jak to bylo, vypadá to, že chlapa asi zbytečně oddělal, ale přece jen to nebyla naplánovaná vražda. Asi jsem ty dva případy neměl srovnávat.

Já bych prostě Mikuše nechal shnít v lochu, to je celý. Asi to ode mě není hezký, protože je v base nejhodnější, pučuje knížky a vystudoval na flanďáka, ale nelíbí se mi to. Ty poznámky o tom, jakej je z něj anděl, mi připomínají závěr románu David Copperfield, když mu předvádí ve vězení ukázkově vzorného Uriáše Heepa.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

....vystudoval na flanďáka, ale nelíbí se mi to. Ty poznámky o tom, jakej je z něj anděl, mi připomínají závěr románu David Copperfield, když mu předvádí ve vězení ukázkově vzorného Uriáše Heepa.

U katolické církve se tomu člověk nějak nediví. Možná po propuštění dostane na starosti mladé chlapce :)

Odkaz ke komentáři

U katolické církve se tomu člověk nějak nediví. Možná po propuštění dostane na starosti mladé chlapce :)

Za odměnu k výchově, s kontrolou po sprchování... :-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...