Honza.manta Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 To ja vubec nevim, byl jsem na vesnici u nejaky starsi pani, ta mi ho nahodila a promazala, doufam tajne ze to bude tak do tydne ok, ale co jsem cetl na netu tak 2-3 tydny Jestli se to nezacne zlepsovat tak pujdu po nedeli k doktorovi Zkus kostivalovou mast - v každé lékárně okolo padesátky a mně pomohla perfektně.
martar Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Nevim jak u kotniku, ale u kolena mi po urazu doktor jizdu na kole vylozene doporucil na zpevneni vazu - kloub se pri jizde pohybuje axialne.
Bob Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Doufam ze to bude ok, prej je blby akorat vystupovani z SPD protoze tam musis udelat ten pohyb do strany nohou a to se kotniku moc nelibi
Frantik Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 To jo :-) Okamura nenechá vystoupit nikoho :-)
Gustaf Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Bob, myslím, že ani ortéza tě pak nemine. Ale přeji brzké uzdravení... Kotník je previt
Bob Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Honza.Manta: dik, zkusim vse co najdu :-)I mam nejaky sypani s kolagenem Snad to nebude tak vazny, modrina tam neni a otok minimalni, boli to v okoli kloubu vne nohy, druha strana je ok, boli to hlavne do strany, na rovno je to v pohode Upraveno 3. června 2018 uživatelem Bob
Tom4 Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 je blby akorat vystupovani z SPD protoze tam musis udelat ten pohybTo jo :-) Okamura nenechá vystoupit nikoho :-) to se povedlo, díky za zasmání pánové
Radek124 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Mě naštval wizard-ov: To se chlape dělá, vyhodit inzerát a obratem prodat parádní Astrony, zrovna když probíhá nepřerušitelný "Apple Propaganda Update"?
AndyAaron Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Do tohoto vlakna se snazim prispivat co nejmene, ale dnes nemuzu jinak. Vcera v noci prijdu domu, otevru vstupni dvere, zapnu svetlo a blik, tma vsude. Nejprve jsem myslel, ze jsem vyhodil pojistky v celem dome, ale pak jsem zjistil, ze kdyz jsem zmacknul vypinac, tak na desetinu vteriny presne vyprsel casovac svetla na chodbe a to zhaslo taky (to proste nevymyslis). No, takze situace je ta, ze vsude v baraku sviti svetla krome meho bytu. Nasel jsem pojistky v byte. Vsechny svorne nahore. Tak jsem to proklikal sem tam a efekt nula. OK, vydal jsem se na chodbu hledat hlavni jistic. Po jiste namaze se mi to podarilo a vloupal jsem se do nej. Jistic pekne nahore. Soupl jsem ho dolu a zas nahoru a? wait for it? nic. V byte stale tma. Tak jsem postupne vypnul a zapnul svetla v chodbe, vytah a vsechny sousedy v okoli, at z toho taky neco maji. Samozrejme, ze na me vyleteli. Ovsem uklidnili se kdyz zjistili, ze jsem chudak bez elektriny. Narozdil od nich. Dalsi varianta co me napadla, tak jeste si zkousim potvrdit s majitelkou bytu, ze zaplatila za energie. Pokud ani tudy cesta nepovede, tak uz to asi bude vetsi problem.Proto bych i uvital, pokud mate nekdo nejaky tip na elektrikare v Praze. Ja uplne levej nejsem, ale o elektrine vim jen, ze kdyz funguje, tak jede wifi a sviti svetlo v lednicce. I kdyz nahodit pojistky, pridelat zasuvku nebo svetlo zvladnu, tak v tuhle chvili jsem v koncich. Lednicku mam nastesti prazdnou, ale sprchovat se ve studene vode me asi brzo prestane bavit?
eloga Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 hm, to je nic moc, , ale plus máš, že ve studené sprše se dělá dobrý restart psychiky, je to test odolnosti, ale ty jsi pohodář. Ty to zvládneš a zase bude důvod a potřeba si opatřit nové hoďky, třeba Seiko. ***
Karlos Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 AndyAaron: To je špatný. Koukni na elektroměr tvého bytu, jestli je živý, nebo vypnutý pro neplacení.
zceyee Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Ja taky myslel ze platim, pak sem si na internetbankingu vsiml ze platba neodesla, problem byl limit poctu transakci k uctu cezu. Jinak muj (tak trochu alternativni) kamarad ted oslavil 3. vyroci bez elektriny. Pry svicky se daj dobre sehnat na hrbitove, nejlip po dusickach. Problem je prej ze ten vosk nejde z podlahy. Kdysi kdyz mi to rikal tak jsem se hodne smal, ale Tobe by to, Andy, mohlo pomoct.
AndyAaron Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 @eloga - no, neco je na ceste, i kdyz asi moc WR to mit nebude @karlos - dik, mrknu, to me nenapadlo.@zceyee - bylo super, ze jsem mohl konecne naplno vyzkouset celovku, takze to zas jako jo Svicky budu muset poshanet, do dusicek daleko...
pebe Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 jen jak ty svíčky budou napájet wifi, bojler, nabíječku na ntb, mobil apod...
Rudykopalsson Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Na všechno ostatní je tu ebonitová tyč...
mondeo2 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 jen jak ty svíčky budou napájet wifi, bojler, nabíječku na ntb, mobil apod... musí k nim nacpat solární panel a měnič.........
pebe Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 musí k nim nacpat solární panel a měnič......... to už bude pěkná fatra
AndyAaron Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Svicky hodim pod kotel a budu produkovat paru Jinak zahada je vyresena, majitelka opravdu nezaplatila za energie a upominkove emaily ji spadly do spamu. Ve ctvrtek by to melo byt reaktivovano.
Frostie Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Svicky hodim pod kotel a budu produkovat paru Jinak zahada je vyresena, majitelka opravdu nezaplatila za energie a upominkove emaily ji spadly do spamu. Ve ctvrtek by to melo byt reaktivovano.Šikulka, paní. Že se jí chce kolem toho lítat a platit znovuzapojení a revizi...
nickolas Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Tvl., kde je do ctvrtka! By me jeblo...
Doporučené příspěvky