Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jsme na dovolené na Korsice a krásně jsme si plánovali výšlap na Monte Cinto a spoustu krásných treků. Druhý den po příjezdu, ještě na pláži v Ille Rouse mě začalo bolet koleno. Dneska už sotva lezu, zítra na kopec jde žena s dětma sami. Do toho jsem si včera rozlomil zub. Naštěstí zatím nebolí, ale třetina horní šestky je pryč. Hmmmm...

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bez urazky nekoho zde, skoro jsem se litoval, jak jsem na tom ted zdravotne spatne, ale zacinam si pomalu pripadat jako simulant :-).

Pavle, zub ti asi nedoroste, ale preju, aby te koleno prestalo bolet a dovcu si uzijes. Na desticky kdekoli nic utesujiciho nemam. Drzte se.

Odkaz ke komentáři

Nepípají ani ty trochu delší na rádius a ulnu. Podle mne za to může i materiál, měly by být z kvalitní austenitické oceli.

Nepípám, ani když si na druhé ruce nechám hodinky s náramkem (dle zdejší terminologie: na tahu). Teda některé nepípají, některé pípají - a není to funkce hmotnosti hodinek.

2 Hardslimmer: mně doktor řekl, že mi dlahy milerád vyndá, když budu chtít, ale dnes že převládá názor, že rizika reoperace jsou vyšší než benefit z odstranění dlah. Ještě jsem rtg snímky dal skouknout kamarádovi ortopedovi, a ten řekl, že mi to udělali pěkně, že pokud mi to nevadí v nějakém pohybu, ať se na vyndávání vykašlu. Stejně by Ti je nevyndali dřív než asi za rok. - Kolega mlaďoch má dlahy v zápěstí někdy od svých 25 let, už víc než 10 let, termín vyndání prošvihl, o dlahách neví.

Jediné, v čem Tě to omezuje, je asi magnetická rezonance, tak ať ji nikdy nepotřebuješ .-)

Odkaz ke komentáři

Kolega měl taky pár let nějaký šrouby v noze s tím, že mu řekli, že dokud mu to nevadí, tak ať to neřeší. Nedávno mu to začlo vadit, tak to šel vyndat. Dopadlo to nějak tak, že ty vetší mu vyndali, a ty menší že prej by museli už vysekat, tak že je lepší to tam nechat. Ale co vím, tak mu to tam montovali kdesi ve Švajcu, tak je možný, že na to u nás jenom třeba neměli vercajk  ... nevím.

Odkaz ke komentáři

Nepípají ani ty trochu delší na rádius a ulnu. Podle mne za to může i materiál, měly by být z kvalitní austenitické oceli.

Téměř všechny současně používané dlahy, hřeby, šrouby atd...už jsou z titanové slitiny.

Odkaz ke komentáři

Tak mě dohnala a chybějící pracovní síla.

Celá story:

V únoru  naceněn kousek plotu ( cca 20m, podhrab desky, brána...)

Mojí chybou odsunuto na druhou kolej, jiný projekt- oprava střechy...

V květnu odsouhlaseno ( vyvýšení o cca 50,- na metr) OK, moje blbost, ale jdeme do toho

Zásadní chyba při domluvě realizace- nespěchám na to, mám čas, až budete mít chvilku, přijeďte, je to přístupné kdykoliv. CHYBA, zásadní chyba!!

V červnu urgence.. přece jen.. už bychom mohli, co vy na to??

Po několika urgencích pevný termín - máminy promoce- originál dárek, srnci nebudou žrát květiny... OK odsouhlaseno.

Na termín promocí nic... den po osazeny sloupky, branka, nic víc.

Týden pryč..

Včerejší výmluva - hoří mi auto, nezlobte se... ( opravdu mu shořelo, ale tak nemá jediné,že)

No a dnes- snad příští týden..

Poučení- neříkat že na něco nespěchám, pevný termín a trvat na něm.

A na zahradu nám chodí sfetovaný srnec a žere mi trnky! haj.zl jeden

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Co fetují srnci? A kde na to berou? Pasou srnky?

Řepku.

Ano, je to divné, ale i teď po odkvětu a před sklizní to žerou ve velkém a jsou zblblí, ztrácí plachost a motaj se mezi baráky.

Třeba zrovna dnes ráno jsem po něm uklízel zahradu.

To není z mé hlavy, potvrdili mi to i lesplundři.

edit.. teda myslivci

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...