StefanM Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Serou mě rolexoví šmelináři... a teď do mě!! Dúfam, že nemyslíš tie daytony v statuse.
odjinud Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Kua, v Po mi zlevni v Datartu TV o 3kkc, bezim ji koupit, a dneska ji zlevni jeste o litr...
Bells Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Výměna stoupaček v rámci rekonstrukce domu...asi se nemusím ani rozepisovat, nehorázný masakr, koupelna rozmlácená, záchod rozmlácený, vana musela ven, záchod jako takový taky, v bytě bordel...fakt paráda. Samozřejmě jsem čekal, že nějaký bordel bude a holt i něco rozsekaného, ale v úplě jiném rozsahu, pfff.
Klotzman Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Zas máš důvod si aspoň nakoupit šecko nový a hežčí.
nickolas Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 (upraveno) To je dost divoký, to vám je měnili bagrem? By mě jeblo...Edit: asi přehodnotím své volání po výměně rozvodů vody a plynu v baráku. Upraveno 20. února 2019 uživatelem nickolas
odjinud Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Ze jsi si je zazdil, co? Výměna stoupaček v rámci rekonstrukce domu...asi se nemusím ani rozepisovat, nehorázný masakr, koupelna rozmlácená, záchod rozmlácený, vana musela ven, záchod jako takový taky, v bytě bordel...fakt paráda. Samozřejmě jsem čekal, že nějaký bordel bude a holt i něco rozsekaného, ale v úplě jiném rozsahu, pfff.
Bells Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Zas máš důvod si aspoň nakoupit šecko nový a hežčí. Mno nový a hezčí by bylo fajn, ale zrova teď se mi to fakt nehodí, sypu do úplně jiných věcí. Ovšem vypadá to, že mi nic jiného nezbyde, protože je toho rozsekaného tolik, že nějak nevěřím tomu, že to dají do původního stavu...měli by sice, ale má to své mouchy samozřejmě, třeba dlaždičky, kterých tolik náhradních nemám a vypadá to, že nejsou ani v nabídce, což je pomyslný hřebíček. To je dost divoký, to vám je měnili bagrem? By mě jeblo...Edit: asi přehodnotím své volání po výměně rozvodů vody a plynu v baráku. Jo skoro to tak vypadá U nás už bohužel nic jiného nezbývalo, dělá se komplet rekonstrukce domu a stoupačky jsou v háji už - starý dům, navíc stoupačky dvoje, aby to bylo výživnější. Ze jsi si je zazdil, co? Já ne, respektive v koupelně se podle nich upravoval zbytek, jako navázání vany a tak...no a to už neexistuje, tak si můžu vymyslet něco nového asi.
tombed Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Dúfam, že nemyslíš tie daytony v statuse. Nečetl jsem to, spíš okatá šmelina některých jedinců s rlx jsem myslel.
mAra_ Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 (upraveno) Stve me, ze tak nejak presahuju hranici stanoveneho rozpoctu pri stavbe baraku. Ne, ze by to bylo uplne neresitelne (ale neprijemne to rozhodne je), ale Aquanauty z Patecni vyroby se mi nejak rozplyvaji pred ocima... A tak dobre jsem to mel vymyslene... Zda se, ze je budu muset o cca rok ci dva posunout.Ale tak nejde o zivot, jsem tu cca devet roku, tak snad ke ctyricetinam se dockam.Mno uvidime. Upraveno 21. února 2019 uživatelem mAra_
sibirnaya Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Kazdej presvih budget pri stavbe. Tak to proste je. Sem to resil kdysi s hasnou
montemar Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 a co teprve 5 let po postaveni.. to clovek vidi tooolik veci, co by udelal jinak a lip.. (nejspis draz)
mAra_ Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Díky kluci za útěchu. Já jsem upřímně počítal, že plán nedodržím... Ale myslel jsem, že o míň :-D Proto už jsem si maloval, jak letos kráčím do Carollina a objednávám pateky... A teď už jaksi vím, že letos to neklapne... Chjo.
sibirnaya Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Nemas byt hovado rozezrany s medenejma vokapama. Ale von ti to andrej spocte
Hasňa Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Kazdej presvih budget pri stavbe. Tak to proste je. Sem to resil kdysi s hasnou
mikymik Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Čím víc utratíš, tím víc ušetříš. To mám tedy od Marty.
martar Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 To je dědeček hodný, že vám koupil žužu! ... Poslouchej dědečka, on má pravdu! ... Dědečku, ukázněte si ty děti!... Děti, dědeček vás volá!! Tvl ty baby 55+ mě v poslední době chtějí naštvat nebo co. Jako kdyby chlap v nejlepších letech nemohl mít děti školkou povinný... Nebo že by se chtěly seznamovat a zvolily blbou strategii? Baby jedny.
Kapo Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Kámoš si své "vnoučky" taky musel udělat sám, nejmladšího dostal ke svým šedesátinám.
straspol Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 To je dědeček hodný, že vám koupil žužu! ... Poslouchej dědečka, on má pravdu! ... Dědečku, ukázněte si ty děti!... Děti, dědeček vás volá!! Tvl ty baby 55+ mě v poslední době chtějí naštvat nebo co. Jako kdyby chlap v nejlepších letech nemohl mít děti školkou povinný... Nebo že by se chtěly seznamovat a zvolily blbou strategii? Baby jedny.Jsou to normální kikiny, nám to dělají taky...
Doporučené příspěvky