Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Výměna stoupaček v rámci rekonstrukce domu...asi se nemusím ani rozepisovat, nehorázný masakr, koupelna rozmlácená, záchod rozmlácený, vana musela ven, záchod jako takový taky, v bytě bordel...fakt paráda. Samozřejmě jsem čekal, že nějaký bordel bude a holt i něco rozsekaného, ale v úplě jiném rozsahu, pfff.

Odesláno (upraveno)

To je dost divoký, to vám je měnili bagrem? By mě jeblo...

Edit: asi přehodnotím své volání po výměně rozvodů vody a plynu v baráku.

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Ze jsi si je zazdil, co?

Výměna stoupaček v rámci rekonstrukce domu...asi se nemusím ani rozepisovat, nehorázný masakr, koupelna rozmlácená, záchod rozmlácený, vana musela ven, záchod jako takový taky, v bytě bordel...fakt paráda. Samozřejmě jsem čekal, že nějaký bordel bude a holt i něco rozsekaného, ale v úplě jiném rozsahu, pfff.

Odesláno

Zas máš důvod si aspoň nakoupit šecko nový a hežčí.

Mno nový a hezčí by bylo fajn, ale zrova teď se mi to fakt nehodí, sypu do úplně jiných věcí. Ovšem vypadá to, že mi nic jiného nezbyde, protože je toho rozsekaného tolik, že nějak nevěřím tomu, že to dají do původního stavu...měli by sice, ale má to své mouchy samozřejmě, třeba dlaždičky, kterých tolik náhradních nemám a vypadá to, že nejsou ani v nabídce, což je pomyslný hřebíček.

To je dost divoký, to vám je měnili bagrem? By mě jeblo...

Edit: asi přehodnotím své volání po výměně rozvodů vody a plynu v baráku.

Jo skoro to tak vypadá :D U nás už bohužel nic jiného nezbývalo, dělá se komplet rekonstrukce domu a stoupačky jsou v háji už - starý dům, navíc stoupačky dvoje, aby to bylo výživnější.

Ze jsi si je zazdil, co?

Já ne, respektive v koupelně se podle nich upravoval zbytek, jako navázání vany a tak...no a to už neexistuje, tak si můžu vymyslet něco nového asi.

Odesláno (upraveno)

Stve me, ze tak nejak presahuju hranici stanoveneho rozpoctu pri stavbe baraku. Ne, ze by to bylo uplne neresitelne (ale neprijemne to rozhodne je), ale Aquanauty z Patecni vyroby se mi nejak rozplyvaji pred ocima...  A tak dobre jsem to mel vymyslene... Zda se, ze je budu muset o cca rok ci dva posunout.

Ale tak nejde o zivot, jsem tu cca devet roku, tak snad ke ctyricetinam se dockam.

Mno uvidime. 

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Díky kluci za útěchu. Já jsem upřímně počítal, že plán nedodržím... Ale myslel jsem, že o míň :-D Proto už jsem si maloval, jak letos kráčím do Carollina a objednávám pateky... A teď už jaksi vím, že letos to neklapne... Chjo.

Odesláno

To je dědeček hodný, že vám koupil žužu! ... Poslouchej dědečka, on má pravdu! ... Dědečku, ukázněte si ty děti!... Děti, dědeček vás volá!!

Tvl :) ty baby 55+ mě v poslední době chtějí naštvat nebo co. Jako kdyby chlap v nejlepších letech nemohl mít děti školkou povinný... Nebo že by se chtěly seznamovat a zvolily blbou strategii? Baby jedny.

Odesláno

To je dědeček hodný, že vám koupil žužu! ... Poslouchej dědečka, on má pravdu! ... Dědečku, ukázněte si ty děti!... Děti, dědeček vás volá!!

Tvl :) ty baby 55+ mě v poslední době chtějí naštvat nebo co. Jako kdyby chlap v nejlepších letech nemohl mít děti školkou povinný... Nebo že by se chtěly seznamovat a zvolily blbou strategii? Baby jedny.

Jsou to normální kikiny, nám to dělají taky...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...