African Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Pohřby stojí za prd, smutná záležitost, to jako jo, ale věk 101, to je jako hodně dobrý a požehnaný. Já byl za posledních 14 dní na 2 pohřbech, 59 let a 62 let, to už je horší a v dnešní době bohužel úplně normální" No chlapí smrt někoho blízkého je vždy průser. Zítra jdu na pohřeb babičce ( 101 let) Uf !R.I.P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 ...před chvílí skončilo Súbo na odtahovce. Motor se divně chová, kuna vyžrala během týdne 3/4 izolace z haubny...tak doufám, že to bude jen nějaký káblík, který zapojila do svého budoaáru. Opticky jsem na nic nepřišel.Měl jsem před lety Outbacka a taky si tam dělaly kuny hnízdo z izolace kapoty, tak jsem pořídil asi za osm stovek plašičku (jednoduchá montáž - jeden káblík od baterky) a byl pokoj.Asi dělají Japonci nějakou dobrou tu vatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 .... 59 let a 62 let, to už je horší a v dnešní době bohužel úplně normální" To už abych se chystal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Já jsem také nachystanej, neboj se nic ..... To už abych se chystal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Že na ně nemám, ale fotky jsou super. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64430-rolex-daytona-ocel%C4%8Dern%C3%BD-%C4%8D%C3%ADseln%C3%ADk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 A o těchto to platí taky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64408-zenith-el-primero-chronomaster-open-grande-date-sm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Že na ně nemám, ale fotky jsou super. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64430-rolex-daytona-ocelčerný-číselník/Ahoj,to bych se tu ja musel rozcilovat tyden co tyden,co chci a na co v prodejnim vlakne nemam. Ale oboje jsou fakt pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Dneska mě opravdu zase vykolejilo zjištění,že naše "nesmrtelné" mýto,alias banda Kapsch, vůbec nedává prostor na chybu svých vlastních krabiček,a všechno zaplatí šofer,sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Že jsem dneska zahlédl na několika zápěstích moonwatche a uvědomil si jak moc se mi líbí a jak moc je chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Blbých 8 sek.nd chybělo Chelsea... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Dovolená skončila... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Občas, konkrétně dnes, mívám pocit, že zaměstnávám taky lidi kterým je jejich práce šumák. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Občas, konkrétně dnes, mívám pocit, že zaměstnávám taky lidi kterým je jejich práce šumák. Ach jo.Taky si občas připadám že vedu spíš zaopatřovací ústav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Tak dnes to vzdal po dlouhé těžké nemoci můj nejlepší kolega Marťa. Měl Hodgkinovu chorobu. Rakovinu lymfatického systému. O půl ruku starší než já, 32 let, optimista, sportovec, prognóza 95% úspěšnost na vyléčení. Bohužel po třech letech a jedné remisi to nedopadlo dobře. Neumřel na základní diagnózu, ale na celkové selhání organismu. Ať žije konvenční medicína, chemo, radioaktivní záření. bussines a VZP, které ti neschválilo bioléčbu. Nikdy nezapomenu jak Broďan s Napajedlákem zachránili Malenovjákom Májku a jak jsi mě naučil chlastat whisky. Když jsem ho vozil do Bohunic na chemo, tak mi říkal: Jaro, já ti toho tolik dlužím.. a jsem mu vždy odvětil. h...o... jediné, co mi dlužíš je aby ses uzdravil. Drž mi tam fleka Marťo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Lajf saks a nekdy umi bejt hnusnej jak stara defka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Tak dnes to vzdal po dlouhé těžké nemoci můj nejlepší kolega Marťa. Měl Hodgkinovu chorobu. Rakovinu lymfatického systému. O půl ruku starší než já, 32 let, optimista, sportovec, prognóza 95% úspěšnost na vyléčení. Bohužel po třech letech a jedné remisi to nedopadlo dobře. Neumřel na základní diagnózu, ale na celkové selhání organismu. Ať žije konvenční medicína, chemo, radioaktivní záření. bussines a VZP, které ti neschválilo bioléčbu. Nikdy nezapomenu jak Broďan s Napajedlákem zachránili Malenovjákom Májku a jak jsi mě naučil chlastat whisky. Když jsem ho vozil do Bohunic na chemo, tak mi říkal: Jaro, já ti toho tolik dlužím.. a jsem mu vždy odvětil. h...o... jediné, co mi dlužíš je aby ses uzdravil. Drž mi tam fleka Marťo.. Dávám panáka se ctí a na počest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Tak dnes to vzdal po dlouhé těžké nemoci můj nejlepší kolega Marťa. Měl Hodgkinovu chorobu. Rakovinu lymfatického systému. O půl ruku starší než já, 32 let, optimista, sportovec, prognóza 95% úspěšnost na vyléčení. Bohužel po třech letech a jedné remisi to nedopadlo dobře. Neumřel na základní diagnózu, ale na celkové selhání organismu. Ať žije konvenční medicína, chemo, radioaktivní záření. bussines a VZP, které ti neschválilo bioléčbu. Nikdy nezapomenu jak Broďan s Napajedlákem zachránili Malenovjákom Májku a jak jsi mě naučil chlastat whisky. Když jsem ho vozil do Bohunic na chemo, tak mi říkal: Jaro, já ti toho tolik dlužím.. a jsem mu vždy odvětil. h...o... jediné, co mi dlužíš je aby ses uzdravil. Drž mi tam fleka Marťo.. Tohle je vždycky na hovno... Na to samé mi umřel před lety kamarád a i podobný scénář, drž se Jeronimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 (upraveno) Dávám panáka se ctí a na počest.Díky kluci, dal jsem tři Tullamore dew, pár piv, ale nepomohlo to. Pohřeb si nějak nedovedu představit. Navíc mi dělal šéfa, jen doufám, že mě nepovýší. Z principu bych to nedal. Byl to skoro brácha.Dobrou a jak by řekl Marťa: Po všeckém h...o a na všecko nasrat..Edit: To jsem ještě neviděl manželku a dvě holčičky 8 a 3 roky. Kurva.Tohle je vždycky na h...o... Na to samé mi umřel před lety kamarád a i podobný scénář, drž se Jeronimo... Upraveno 31. srpna 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Na to fakt nejsou slova. Jeronimo, upřímnou soustrast. Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 taktéž se přidávám...upřímnou soustrast...co jiného na to říct. Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky