Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pohřby stojí za prd, smutná záležitost, to jako jo, ale věk 101, to je jako hodně dobrý a požehnaný.  Já byl za posledních 14 dní na 2 pohřbech, 59 let a 62 let, to už je horší a v dnešní době bohužel úplně normální"

No chlapí smrt někoho blízkého je vždy průser. Zítra jdu na pohřeb babičce ( 101 let) Uf !

R.I.P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...před chvílí skončilo Súbo na odtahovce. Motor se divně chová, kuna vyžrala během týdne 3/4 izolace z haubny...tak doufám, že to bude jen nějaký káblík, který zapojila do svého budoaáru. Opticky jsem na nic nepřišel.

Měl jsem před lety Outbacka a taky si tam dělaly kuny hnízdo z izolace kapoty, tak jsem pořídil asi za osm stovek plašičku (jednoduchá montáž - jeden káblík od baterky) a byl pokoj.

Asi dělají Japonci nějakou dobrou tu vatu... ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj,to bych se tu ja musel rozcilovat tyden co tyden,co chci a na co v prodejnim vlakne nemam. Ale oboje jsou fakt pekne.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes to vzdal po dlouhé těžké nemoci můj nejlepší kolega Marťa. Měl Hodgkinovu chorobu. Rakovinu lymfatického systému. O půl ruku starší než já, 32 let, optimista, sportovec, prognóza 95% úspěšnost na vyléčení. Bohužel po třech letech a jedné remisi to nedopadlo dobře. Neumřel na základní diagnózu, ale na celkové selhání organismu. Ať žije konvenční medicína, chemo, radioaktivní záření. bussines a VZP, které ti neschválilo bioléčbu. Nikdy nezapomenu jak Broďan s Napajedlákem zachránili Malenovjákom Májku a jak jsi mě naučil chlastat whisky. Když jsem ho vozil do Bohunic na chemo, tak mi říkal: Jaro, já ti toho tolik dlužím..  a jsem mu vždy odvětil. h...o... jediné, co mi dlužíš je aby ses uzdravil. Drž mi tam fleka Marťo..  :rip:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes to vzdal po dlouhé těžké nemoci můj nejlepší kolega Marťa. Měl Hodgkinovu chorobu. Rakovinu lymfatického systému. O půl ruku starší než já, 32 let, optimista, sportovec, prognóza 95% úspěšnost na vyléčení. Bohužel po třech letech a jedné remisi to nedopadlo dobře. Neumřel na základní diagnózu, ale na celkové selhání organismu. Ať žije konvenční medicína, chemo, radioaktivní záření. bussines a VZP, které ti neschválilo bioléčbu. Nikdy nezapomenu jak Broďan s Napajedlákem zachránili Malenovjákom Májku a jak jsi mě naučil chlastat whisky. Když jsem ho vozil do Bohunic na chemo, tak mi říkal: Jaro, já ti toho tolik dlužím..  a jsem mu vždy odvětil. h...o... jediné, co mi dlužíš je aby ses uzdravil. Drž mi tam fleka Marťo..  :rip:

Dávám panáka se ctí a na počest.

Odkaz ke komentáři

Tohle je vždycky na hovno... :frusty:  Na to samé mi umřel před lety kamarád a i podobný scénář, drž se Jeronimo...

Odkaz ke komentáři

Dávám panáka se ctí a na počest.

Díky kluci, dal jsem tři Tullamore dew, pár piv, ale nepomohlo to. Pohřeb si nějak nedovedu představit. Navíc mi dělal šéfa, jen doufám, že mě nepovýší. Z principu bych to nedal. Byl to skoro brácha.

Dobrou a jak by řekl Marťa: Po všeckém h...o a na všecko nasrat..

Edit: To jsem ještě neviděl manželku a dvě holčičky 8 a 3 roky. Kurva.

Tohle je vždycky na h...o... :frusty:  Na to samé mi umřel před lety kamarád a i podobný scénář, drž se Jeronimo...

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...