zhrado Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Niekedy je to tu naozaj radost citat. Asi by sa fakt mala obmedzit registracia zo Slovenska.Súhlasím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Súhlasím..Jasně, voni Tě ti hnusní Čehúni do registrace donutili... (by mě jeblo, fakt..., kuva buďte normální, jako na srazech a nereagujte jak ublížené baletky, dementi jsou všude a je jedno jestli o 200km na východ nebo na západ dál..) Jinak k tématu vlákna: dnešní procházka po Cejlu - v běžný pracovní den dopoledne (obyvatelé Brna vědí..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Dnes mne nasrala ceska posta. Nemohli dorucit dopis s dodejkou, ze pry nema schranku. Vezmu auto, zajedu na adresu, vyfotim schranku se jmenem a jedu na reditelkou posty. Pry to neni mozny! Tak ji to ukazu a pry listonoska uz ho zmrda dlouho nevidela. Tak ve mne bouchli saze a pry v pondeli bude dodano a ja se napotreti dockam dorucenky jednoho kripla, co se vyhyba prevzit rozsudek. Asi ji soustal ve sklepe nebo fakt nevim. A to dopis s zelenou dodejkou stoji za 57 kc,- a nejvice mne nasupilo, zemse mne pri odchodu zeptala, jestli nechci neco pojistit! Kdyby delali co maj a nesrali se do jinych aktivit. Si umim predstavit mit u nich pojistku! Dekuji pekne ceska posto, mersi ze si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Dnešní jarní úlovek. Nasadil jsem letní gumy, jede to hezky a tiše.=3 body plus 12 měsíců podmínka.. grrrr...Tos nemohl ještě 10 dní vydržet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Dnešní jarní úlovek. Nasadil jsem letní gumy, jede to hezky a tiše.=3 body plus 12 měsíců podmínka.. grrrr...Tos nemohl ještě 10 dní vydržet ? Pochybuju, ze ty body byly za gumy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Pochybuju, ze ty body byly za gumy .Asi zkousel, v jake rychlosti jsou letni stejne hlucny jako zimni v predpisove rychlosti. Vyzkum si holt zada obeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Sere me fotka poljotu, která se mi zobrazuje na konci každy stránky fora.Uz jsem se odhlásil a přihlásil, vymazal historii a furt tam straší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Tos nemohl ještě 10 dní vydržet ? To nebylo za gumy :-(Jen to na nich jelo tak nějak tišejc, tak jsem nevodhadnul pocitově, že to je už rychle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak nám skončil překrásný týden na horách, sakra dal bych si ještě týden' Jo a zlomil sem si tři roky staré, mé velmi oblíbené Rossignole' S tou kamerou na palici jsem jezdil prostě tak nějak rychleji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak nám skončil překrásný týden na horách, sakra dal bych si ještě týden' Jo a zlomil sem si tři roky staré, mé velmi oblíbené Rossignole' S tou kamerou na palici jsem jezdil prostě tak nějak rychleji :-)No a pak si stěžujem,že jsou kamery na každym rohu ,to měla bejt jenom Ftipná narážka,to chápu,že konec takového týdne nejednoho rozhodí,mně dnes naštvalo to,že jsem po tejdnu skoro nonstop v práci tak nějak zkolaboval a zůstal doma.To je ovšem příležitost k večernímu rumu,tak to s tim naštvánim nebude tak hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Prášky na bolení hlavy nějak nechtějí zabrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak nám skončil překrásný týden na horách, sakra dal bych si ještě týden' Jo a zlomil sem si tři roky staré, mé velmi oblíbené Rossignole' S tou kamerou na palici jsem jezdil prostě tak nějak rychleji :-)Doufám, že sem dáš pár kamerových záznamů té Tvé ďábelské jízdy................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak nám skončil překrásný týden na horách, sakra dal bych si ještě týden' Jo a zlomil sem si tři roky staré, mé velmi oblíbené Rossignole' S tou kamerou na palici jsem jezdil prostě tak nějak rychleji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Nazdárek, to víš, že mám, i to zlomení lyže, kde mě jeden hodný Rus pomáhal na nohy Ale pád kontrolovaný, pohoda, teď se musím naučit vložit video sem a pobavíme se"Doufám, že sem dáš pár kamerových záznamů té Tvé ďábelské jízdy................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak nám skončil překrásný týden na horách, sakra dal bych si ještě týden' Jo a zlomil sem si tři roky staré, mé velmi oblíbené Rossignole' S tou kamerou na palici jsem jezdil prostě tak nějak rychleji :-)¨Já bych si ty Rosiňoly nebral :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 (upraveno) AV receiver Onkyo se podělal dva měsíce po skončení záruky... Letmým gůglením jsem zjistil, že se jedná pravděpodobně o poměrně rozšířenou závadu základové desky. To je k pos****... Upraveno 22. března 2014 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Co je to za typ/řadu? Já mám asi 5 let TX 606 a zatím vše v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Hned po ránu, když si přečtu pohádku, jak chudáci policajti nemají možnost zasáhnout proti demolování stadionu v Ostravě. Kdekoli jinde by to zřezali a nastrkali do antonů, ale tady zase voláme po nové legislativě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Me nasralo, ze sportovní svazy chtějí zase stavět národní stadion ta 4 miliardy. Sazku prozrali a ted, místo toho, aby ty prachy dali na sport dětem, tak chtějí stavět. Aby tam naši kopalisti odehráli 3 zápasy ročně, ale hlavne, aby bafunari mohli rokovat ve VIP. Hnus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Teambuilding Partners na hotelu.Sedime si vecer na baru a najednou vuala asi 70 rozjivenych partneru a vsichni jsou hrozne ctizadostivy a navzajem si radej,jak teda na ty lidi....banda nevychovanejch floutku:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky