Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Súhlasím..

Jasně, voni Tě ti hnusní Čehúni do registrace donutili...  

(by mě jeblo, fakt..., kuva buďte normální, jako na srazech a nereagujte jak ublížené baletky, dementi jsou všude a je jedno jestli o 200km na východ nebo na západ dál..)

Jinak k tématu vlákna: dnešní procházka po Cejlu - v běžný pracovní den dopoledne (obyvatelé Brna vědí..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mne nasrala ceska posta. Nemohli dorucit dopis s dodejkou, ze pry nema schranku. Vezmu auto, zajedu na adresu, vyfotim schranku se jmenem a jedu na reditelkou posty. Pry to neni mozny! Tak ji to ukazu a pry listonoska uz ho zmrda dlouho nevidela. Tak ve mne bouchli saze a pry v pondeli bude dodano a ja se napotreti dockam dorucenky jednoho kripla, co se vyhyba prevzit rozsudek. Asi ji soustal ve sklepe nebo fakt nevim. A to dopis s zelenou dodejkou stoji za 57 kc,- a nejvice mne nasupilo, zemse mne pri odchodu zeptala, jestli nechci neco pojistit! Kdyby delali co maj a nesrali se do jinych aktivit. Si umim predstavit mit u nich pojistku! Dekuji pekne ceska posto, mersi ze si.

Odkaz ke komentáři

Tak nám skončil překrásný týden na horách, sakra dal bych si ještě týden' Jo a zlomil sem si tři roky staré, mé velmi oblíbené Rossignole' S tou kamerou na palici jsem jezdil prostě tak nějak rychleji :-)

No a pak si stěžujem,že jsou kamery na každym rohu  :lol2:  ,to měla bejt jenom Ftipná narážka,to chápu,že konec takového týdne nejednoho rozhodí,mně dnes naštvalo to,že jsem po tejdnu skoro nonstop v práci tak nějak zkolaboval a zůstal doma.To je ovšem příležitost k večernímu rumu,tak to s tim naštvánim nebude tak hrozný.

Odkaz ke komentáři

Tak nám skončil překrásný týden na horách, sakra dal bych si ještě týden' Jo a zlomil sem si tři roky staré, mé velmi oblíbené Rossignole' S tou kamerou na palici jsem jezdil prostě tak nějak rychleji :-)

Doufám, že sem dáš pár kamerových záznamů té Tvé ďábelské jízdy................... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Nazdárek, to víš, že mám, i to zlomení lyže, kde mě jeden hodný Rus pomáhal na nohy :lol2: Ale pád kontrolovaný, pohoda, teď se musím naučit vložit video sem a pobavíme se"

Doufám, že sem dáš pár kamerových záznamů té Tvé ďábelské jízdy................... :lol2:

Odkaz ke komentáři

¨Já bych si ty Rosiňoly nebral :-)

Odkaz ke komentáři

AV receiver Onkyo se podělal dva měsíce po skončení záruky...  Letmým gůglením jsem zjistil, že se jedná pravděpodobně o poměrně rozšířenou závadu základové desky. To je k pos****...

Upraveno uživatelem Tittus
Odkaz ke komentáři

Hned po ránu, když si přečtu pohádku, jak chudáci policajti nemají možnost zasáhnout proti demolování stadionu v Ostravě. Kdekoli jinde by to zřezali a nastrkali do antonů, ale tady zase voláme po nové legislativě.

Odkaz ke komentáři

Me nasralo, ze sportovní svazy chtějí zase stavět národní stadion ta 4 miliardy. Sazku prozrali a ted, místo toho, aby ty prachy dali na sport dětem, tak chtějí stavět. Aby tam naši kopalisti odehráli 3 zápasy ročně, ale hlavne, aby bafunari mohli rokovat ve VIP. Hnus!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...