Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A hlavne ti v thaliích a i20! Kdyz jedu, tak specham. A kdyz takovy vuz vcucnu do sání, musim klepat filtr: )

A spojitost mezi ridicem thalie a jizdou v levem pruhu? A kdyz jezdis jen ve spechu, zkus vyjet driv :-))),usetris filtr :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roberte, myslím, že hlavní skupina, které je toto adresováno, je úplně mimo Chronomag :D . Ale souhlasím, dnes jsem měl podobou zkušenost. Baba v Kadetovi nás brzdila na 80 padesátkou asi 2km.  

To jsou strašní lidi, když nejezdí maximalní povolenou rychlostí....

Odkaz ke komentáři

Zas se s něčim vrtaj a nejde mi připojení.V poslední době je to nějak často.Eště chvíli mě budou s..t a hodim jim to na palici i s televizí a telefonem.Takový služby co nefungujou si můžou strčit do p....e.UPC

Já s nimi letos končím, loni jsem řešil čtyři závady.

Odkaz ke komentáři

A spojitost mezi ridicem thalie a jizdou v levem pruhu? A kdyz jezdis jen ve spechu, zkus vyjet driv :-))),usetris filtr :-)))

Spojitost: pri prodeji jim lzou, kupujete limuzinu vyssi tridy. Oni si to pak mysli a jedou 80 v levem pruhu a baba jim povida, to je tobre dedku, zes nas vyvez! A pak mas ve filtru ty kosoctverce, co jsou jako diamant!

Odkaz ke komentáři

Fakt je ten, že nacpat se do levého a tam to nesmyslně brzdit, dělají hlavně ženský. Jim vůbec nedochází, co dělají a hlavně nemají ani páru o tom, co se děje za nimi a jakou nervozitu tam vytvářejí.

Bohužel to nejsou jen ženský... Teď například na D1 v těch zúžených pruzích, to je taky lahůdka...a přitom stačí tak málo, aby ti, co se bojí, jeli v pravém pruhu, dostatečně širokém a nejeli levými koly po pruzích, ale normálně po vozovce. S tou výchovou je to samozřejmě prvořadě úkolem autoškoly, ale hodně by pomohlo, myslím, kdyby měli policajti  jako v Americe megafony a upozorňovali hlasitě řidiče, že se mají zařadit a nezdržovat dopravu, nebo přímo ohrožovat plynulost dopravy...no a pak to případně i pokutovat. Kdyby tuhle prevenci udělali, místo nesmyslného vybírání pokut za 145 na dálnici, tak by to snad došlo i těm, co o něčem, jako ohleduplnost, zpětné zrcátko a plynulost dopravy v životě neslyšeli. Tím pádem by nebylo tolik nehod a hlavně ani tolik kolon... Jenomže to je sci-fi, bohužel :(

Odkaz ke komentáři

Kdyz uz jsme u tech ridiccskych dovednosti neznejsiho pohlavi - toto je dnesni rano mezi Pavlikovem a Rakovnikem. Na rovine 40 a z kopce - chlapi pozorte!!! - celych 50. Tahnul jsem se za ni 5 minut, neustale jezdila auta do protivky...

post-22460-139745483831.jpg

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

UPC me sere taky, ale moc jinych moznosti nemam. Loni jsem 4x menil tu krabicu k televizi. Uz jsem si skoro pral at se mi pokazi TV, abych si poridil novou i se slotem na kartu...

A co se tech zdrzovacu na cestach tyka...kdyz jsou v jednom smeru dva pruhy, tak je (mimo mesto) povinnost jet v pravem. Levy pouze k predjizdeni.

Odkaz ke komentáři

Mě nasralo O2 - byl mi nabídnut firemní paušál - říkal jsem si super (volání po ČR, smsky a 1GB FUP za 350 - včetně daně).

Tak jsem vyplnil všechny papíry, vzal jsem si ještě jednu simku k tomu, jdu na pobočku a aktivace k 1.4. na druhé SIMce stále nikde...

Nechával jsem originaly jednomu šulinovi na pobočce, kopii jsem si nechal, a ten hovaďák to nejspíše někam zašantročil...

Neměl jsem čas se tomu věnovat, ale zítra tam jedu a jsem zvědavý, co mi řeknou. O jakou technickou chybu se zase jedná, atd...

K mému paušálu nebudu radši ani mluvit - musím si prý zažádat o novou SIMku s podporou LTE, ten skvělý internet, který tam mám je asi tak rychlý, jako ten od Telecomu z roku 2001 (6,5k/bs)...

Ani bych nečekal, že se s tím bude tolik starostí... :(

Odkaz ke komentáři

UPC me s..e taky, ale moc jinych moznosti nemam. Loni jsem 4x menil tu krabicu k televizi. Uz jsem si skoro pral at se mi pokazi TV, abych si poridil novou i se slotem na kartu...A co se tech zdrzovacu na cestach tyka...kdyz jsou v jednom smeru dva pruhy, tak je (mimo mesto) povinnost jet v pravem. Levy pouze k predjizdeni.

Objednej si ten HD box stoji o 20 mesicne vic, ale jde to do tv pres hdmi takze obraz i Zvuk o 100 procent lepsi a veskery problemy zmizely ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...