kuncák7 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 A hlavne ti v thaliích a i20! Kdyz jedu, tak specham. A kdyz takovy vuz vcucnu do sání, musim klepat filtr: )A spojitost mezi ridicem thalie a jizdou v levem pruhu? A kdyz jezdis jen ve spechu, zkus vyjet driv :-))),usetris filtr :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Zas se s něčim vrtaj a nejde mi připojení.V poslední době je to nějak často.Eště chvíli mě budou srát a hodim jim to na palici i s televizí a telefonem.Takový služby co nefungujou si můžou strčit do PRDELE.UPC Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Roberte, myslím, že hlavní skupina, které je toto adresováno, je úplně mimo Chronomag . Ale souhlasím, dnes jsem měl podobou zkušenost. Baba v Kadetovi nás brzdila na 80 padesátkou asi 2km. To jsou strašní lidi, když nejezdí maximalní povolenou rychlostí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Ale prdlačku, když jedeš na dvouproudé komunikaci, kde je dovoleno jet 80km/h, proč to baba drží na 50 v levém pruhu, když jí nic nebrání se zařadit doprava? To by mě zajímalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Ale prdlačku, když jedeš na dvouproudé komunikaci, kde je dovoleno jet 80km/h, proč to baba drží na 50 v levém pruhu, když jí nic nebrání se zařadit doprava? To by mě zajímalo?...sorráč, nevěděl jsem o dvou pruzích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Zas se s něčim vrtaj a nejde mi připojení.V poslední době je to nějak často.Eště chvíli mě budou s..t a hodim jim to na palici i s televizí a telefonem.Takový služby co nefungujou si můžou strčit do p....e.UPCJá s nimi letos končím, loni jsem řešil čtyři závady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 A spojitost mezi ridicem thalie a jizdou v levem pruhu? A kdyz jezdis jen ve spechu, zkus vyjet driv :-))),usetris filtr :-)))Spojitost: pri prodeji jim lzou, kupujete limuzinu vyssi tridy. Oni si to pak mysli a jedou 80 v levem pruhu a baba jim povida, to je tobre dedku, zes nas vyvez! A pak mas ve filtru ty kosoctverce, co jsou jako diamant! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 ...sorráč, nevěděl jsem o dvou pruzích...V pohodě, já to nenapsal srozumitelně, takže i má chyba . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Já s nimi letos končím, loni jsem řešil čtyři závady.Je to na hlavu.Nejrychlejší připojení a musim si kazit voči na telefonu,abych ukojil svou vášeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 KLADNO hokejky snad Los dřevákos Pirátos to zachrání. Spíše vtip dne, Jaryn vyhlasil 5 záři utok na titul a takhle to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Spíše vtip dne, Jaryn vyhlasil 5 záři utok na titul a takhle to dopadlo... sak on jim probere zradlo - dneska dohraje, zabali a frci nach kladno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Fakt je ten, že nacpat se do levého a tam to nesmyslně brzdit, dělají hlavně ženský. Jim vůbec nedochází, co dělají a hlavně nemají ani páru o tom, co se děje za nimi a jakou nervozitu tam vytvářejí. Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Fakt je ten, že nacpat se do levého a tam to nesmyslně brzdit, dělají hlavně ženský. Jim vůbec nedochází, co dělají a hlavně nemají ani páru o tom, co se děje za nimi a jakou nervozitu tam vytvářejí.Bohužel to nejsou jen ženský... Teď například na D1 v těch zúžených pruzích, to je taky lahůdka...a přitom stačí tak málo, aby ti, co se bojí, jeli v pravém pruhu, dostatečně širokém a nejeli levými koly po pruzích, ale normálně po vozovce. S tou výchovou je to samozřejmě prvořadě úkolem autoškoly, ale hodně by pomohlo, myslím, kdyby měli policajti jako v Americe megafony a upozorňovali hlasitě řidiče, že se mají zařadit a nezdržovat dopravu, nebo přímo ohrožovat plynulost dopravy...no a pak to případně i pokutovat. Kdyby tuhle prevenci udělali, místo nesmyslného vybírání pokut za 145 na dálnici, tak by to snad došlo i těm, co o něčem, jako ohleduplnost, zpětné zrcátko a plynulost dopravy v životě neslyšeli. Tím pádem by nebylo tolik nehod a hlavně ani tolik kolon... Jenomže to je sci-fi, bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 KLADNO hokejky snad Los dřevákos Pirátos to zachrání. Nanaštvalo, ale dost mne to mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Kdyz uz jsme u tech ridiccskych dovednosti neznejsiho pohlavi - toto je dnesni rano mezi Pavlikovem a Rakovnikem. Na rovine 40 a z kopce - chlapi pozorte!!! - celych 50. Tahnul jsem se za ni 5 minut, neustale jezdila auta do protivky... Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 UPC me sere taky, ale moc jinych moznosti nemam. Loni jsem 4x menil tu krabicu k televizi. Uz jsem si skoro pral at se mi pokazi TV, abych si poridil novou i se slotem na kartu... A co se tech zdrzovacu na cestach tyka...kdyz jsou v jednom smeru dva pruhy, tak je (mimo mesto) povinnost jet v pravem. Levy pouze k predjizdeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Určitě celou cestu z kopce stála na brzdě.Jednou rukou telefonovala a druhou měla připravenou na fakáče,kdybys náhodou zatroubil.Ale tomu se prostě na silnicích nevyhnem.Chce to pevný nervy a potom rychle zapomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Mě nasralo O2 - byl mi nabídnut firemní paušál - říkal jsem si super (volání po ČR, smsky a 1GB FUP za 350 - včetně daně).Tak jsem vyplnil všechny papíry, vzal jsem si ještě jednu simku k tomu, jdu na pobočku a aktivace k 1.4. na druhé SIMce stále nikde...Nechával jsem originaly jednomu šulinovi na pobočce, kopii jsem si nechal, a ten hovaďák to nejspíše někam zašantročil... Neměl jsem čas se tomu věnovat, ale zítra tam jedu a jsem zvědavý, co mi řeknou. O jakou technickou chybu se zase jedná, atd... K mému paušálu nebudu radši ani mluvit - musím si prý zažádat o novou SIMku s podporou LTE, ten skvělý internet, který tam mám je asi tak rychlý, jako ten od Telecomu z roku 2001 (6,5k/bs)... Ani bych nečekal, že se s tím bude tolik starostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Edit už nejde, takže oprava:*6,5 kb/s*Ani bych nečekal, že s tím bude tolik starostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 UPC me s..e taky, ale moc jinych moznosti nemam. Loni jsem 4x menil tu krabicu k televizi. Uz jsem si skoro pral at se mi pokazi TV, abych si poridil novou i se slotem na kartu...A co se tech zdrzovacu na cestach tyka...kdyz jsou v jednom smeru dva pruhy, tak je (mimo mesto) povinnost jet v pravem. Levy pouze k predjizdeni.Objednej si ten HD box stoji o 20 mesicne vic, ale jde to do tv pres hdmi takze obraz i Zvuk o 100 procent lepsi a veskery problemy zmizely ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky