marosh Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Já měl zákazníka, ten hulil u sebe v obýváku a popel si klepal do kapsičky u košile. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Já měl zákazníka, ten hulil u sebe v obýváku a popel si klepal do kapsičky u košile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Taky to nemám rád. Vajgl, klacík od zmrzliny, parkovací lístek... Hlavně že v autě je čistý popelník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Já měl zákazníka, ten hulil u sebe v obýváku a popel si klepal do kapsičky u košile. Praktickej pán :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Já měl zákazníka, ten hulil u sebe v obýváku a popel si klepal do kapsičky u košile. Ty prijdes vzdy s nejakou hlaskou,kdy bych se umlatil smichy.:-))))))( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 To Tě štvát ani nemusí, protože se po dobu manželství určitě nějaký důvod najde.Ale jinak vám přeji jen to dobré. To jo, to budu pít asi pořád... Však se pořádně vykal na svatbě Zas musím bejt použitelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Do pátku je ještě spousta času napravit napáchané škody na svobodě jedince Gratuluju,ať vyjde nejen svatba,ale hlavně i ta celá životní dráha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 no když ti kuřáci jen dělají kolem sebe svinčík tak to ještě jde, holt jejich vizitka. Ale ona někdy už přestává sranda. Stalo se před časem kolegovi že v práci hodil vajgl z okna. Najednou, za nějakou dobu kouká vyjeveně z okna, ono se tam docela vehementně hulí z kopřiv. A teď co s tím, okno vysoko, je to na stráň mimo firmu, za plotem, džungle kopřiv, suché trávy a křovin. A tak začal nosit kýble s vodou a chrstat to z okna. Stát se to na konci pracovní doby nebo kdyby se tam nikdo nepodíval, tak z toho byl průser jak sviň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Faktura od T-Mo***, hned jsem šel a podal výpověď. A ještě se pán divil, že nechci zůstat, když mi nabídl celých 35kč slevu na neomezený tarif...a to mám jeste 26 dní výpovědní lhůtu.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Asi neumím počítat :-( Publikováno 23.červen.2014 - 11:51Vlákno zamykám. Quido Morava má ban na tři dny http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73732-hamilton-khaki-team-earth-harrison-ford/&do=findComment&comment=1186089 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 http://kultura.idnes.cz/zemrel-herec-wallach-calvera-ze-sedmi-statecnych-fuy-/filmvideo.aspx?c=A140625_080020_filmvideo_jw#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6Strašně jsem mu fandil..Ale věk nezastavíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Asi neumím počítat :-( Publikováno 23.červen.2014 - 11:51Vlákno zamykám. Quido Morava má ban na tři dny http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73732-hamilton-khaki-team-earth-harrison-ford/&do=findComment&comment=1186089 Byl to omyl, který se vysvětlil, ban odpušťen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 http://kultura.idnes.cz/zemrel-herec-wallach-calvera-ze-sedmi-statecnych-fuy-/filmvideo.aspx?c=A140625_080020_filmvideo_jw#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6Strašně jsem mu fandil..Ale věk nezastavíš... Můj velkej oblíbenec, škoda, ale ten věk je záviděníhodnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 http://kultura.idnes.cz/zemrel-herec-wallach-calvera-ze-sedmi-statecnych-fuy-/filmvideo.aspx?c=A140625_080020_filmvideo_jw#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6Strašně jsem mu fandil..Ale věk nezastavíš...Tak nakonec klaďasi vyhráli, no... Požehnaný věk, ať ti to tam nahoře střílí, šéfe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Tak nakonec klaďasi vyhráli, no... No bohužel myslím, že vetšina z těch klaďasů (tedy oněch 7mi) odešla už dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 (upraveno) No bohužel myslím, že vetšina z těch klaďasů (tedy oněch 7mi) odešla už dříve.Ne, Vaughn je stale ziv. Eli byl vybornej i v komedialnich rolich. Ve Velkym sefovi byl dokonalej a s Eastwoodem v Hodnym, zlym a osklivym taky (i kdyz to uplne komisch nebylo). Furt jsem doufal, ze da 100ku, ale i takhle skvelej vek! Upraveno 25. června 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 (upraveno) Ano,Robert Vaughn je poslední klaďas,.......... 98 let,to je úžasný,plno krásnejch rolí. Upraveno 25. června 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Ja na margo kuraku - fakt nechapu, jak si muze nekdo zapalit cigo na plne plazi a tvarit se, jak si to vychutnava, pritom mu musi byt jasne, ze to vsechny kolem se.e, vcetne kuraku. Odhazovani vajglu jen tak mi taky neprijde uplne v poradku, ale treba curani cestou z hospody je ok. To se vsakne Rodkopfe, tys mel bejt basnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 (upraveno) Kurňa!!! Chtěl jsem nafotit G-Shocky DW-5900 na prodej, protože se tam jen tak válely a někomu by za hubičku třeba udělaly radost, a... Šáhnul jsem na tlačítko a displej zůstal prázdný a hodinky jen pískaly. Tak jsem je rozebral, vyfoukal, složil, zavřel a pořád to samé. Asi někde nějaký blbý kontakt. Tak jsem pod víčko podložil kus papíru, ať to nemá kontakt a hodil do skříně. Asi navěky Upraveno 25. června 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 No bohužel myslím, že vetšina z těch klaďasů (tedy oněch 7mi) odešla už dříve.Zaujimave, ze styria zo siedmych odisli v rozmedzi skoro pol roka 2002-2003 ... Coburn, Dexter, Buchholz, Bronson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky