Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

no když ti kuřáci jen dělají kolem sebe svinčík tak to ještě jde, holt jejich vizitka. Ale ona někdy už přestává sranda. Stalo se před časem kolegovi že v práci hodil vajgl z okna. Najednou, za nějakou dobu kouká vyjeveně z okna, ono se tam docela vehementně hulí z kopřiv. A teď co s tím, okno vysoko, je to na stráň mimo firmu, za plotem, džungle kopřiv, suché trávy a křovin. A tak začal nosit kýble s vodou a chrstat to z okna. Stát se to na konci pracovní doby nebo kdyby se tam nikdo nepodíval, tak z toho byl průser jak sviň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj velkej oblíbenec, škoda, ale ten věk je záviděníhodnej...

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec klaďasi vyhráli, no... ;)

Požehnaný věk, ať ti to tam nahoře střílí, šéfe.  

Odkaz ke komentáři

No bohužel myslím, že vetšina z těch klaďasů (tedy oněch 7mi) odešla už dříve.

Ne, Vaughn je stale ziv.

Eli byl vybornej i v komedialnich rolich. Ve Velkym sefovi byl dokonalej a s Eastwoodem v Hodnym, zlym a osklivym taky (i kdyz to uplne komisch nebylo).

Furt jsem doufal, ze da 100ku, ale i takhle skvelej vek!

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Ja na margo kuraku - fakt nechapu, jak si muze nekdo zapalit cigo na plne plazi a tvarit se, jak si to vychutnava, pritom mu musi byt jasne, ze to vsechny kolem se.e, vcetne kuraku. Odhazovani vajglu jen tak mi taky neprijde uplne v poradku, ale treba curani cestou z hospody je ok. To se vsakne :D  Rodkopfe, tys mel bejt basnik :D

Odkaz ke komentáři

Kurňa!!! Chtěl jsem nafotit G-Shocky DW-5900 na prodej, protože se tam jen tak válely a někomu by za hubičku třeba udělaly radost, a... Šáhnul jsem na tlačítko a displej zůstal prázdný a hodinky jen pískaly. Tak jsem je rozebral, vyfoukal, složil, zavřel a pořád to samé. Asi někde nějaký blbý kontakt. Tak jsem pod víčko podložil kus papíru, ať to nemá kontakt a hodil do skříně. Asi navěky  :(

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...