Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nevím. Liška nebo kuna. Pr*el je, že jsme to ještě včera u tchyně probírali, já se "chlubil" že tyhle problémy u nás nemáme a opravdu jsme je za celou dobu co chováme (asi 4 roky) neměli. Tentokrát to ovšem byl masakr, všechno pryč, všude jen peří a jediná tahle mrtvolka tam zůstala. Po pravdě mě překvapilo, jak si člověk i na tu drůbež zvykne, docela mě to rozhodilo.

A nepřijel k vám  Cirkus ?

Upraveno uživatelem sugic11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz 3 dny se valim v posteli s anginou jak cyp a horeckama skoro 40... Abych nejak prezil sjizdim vsecko: ebay, ch24, wus, uhrforum atd... A nasel jsem novy sbdx012 ve Spanelsku za vcelku slusnych 2450,- ? a nez se vratim rano od doktora, byly fuc! Do psi diry! ;(

Odkaz ke komentáři

Uz 3 dny se valim v posteli s anginou jak cyp a horeckama skoro 40... Abych nejak prezil sjizdim vsecko: ebay, ch24, wus, uhrforum atd... A nasel jsem novy sbdx012 ve Spanelsku za vcelku slusnych 2450,- ? a nez se vratim rano od doktora, byly fuc! Do psi diry! ;(

To máš za to, že nedodržuješ ležící režim, ale flákáš se po felčarech. 

Odkaz ke komentáři

:cheers:  :cheers:

Už sem nestihl edit, omlouvám se za zbrklou odpověď ( zákazník má přednost, navíc, když je to šéf)

Samozřejmě přeju hlavně rychlé uzdrevení!!

Vem to z té lepší stránky. přesně víš, kolik jsi ušetřil...

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Následky tý větvičky, jo? To je fakt pech.

Jojo, kdybych se chtěl tou větvičkou trefit do ucha, tak to z 1000 pokusů nedám. Teď mi žbluňká a píchá v uchu a to mě chtěl doktor nechat doma s neschopenkou.

Odkaz ke komentáři

Bylo to nějaký šméčko, byly dobitý, rozhozenej stroj, vteřinovka se zasekávala, došlo by k problémům s platbou, měly škrábanec kterej nebyl na fotkách vidět...atd. Prostě jsi měl kliku, že ses jim vyhnul.

Takhle to musíš brát a ne skuhrat... :)

Odkaz ke komentáři

Jdu si takhle v pohodě z práce. Je krásně, tak to beru parkem. Vidím strom s krásně žlutými listy. Povídám si, že si udělám pár kýčovitých vristšotů. Sejdu z cesty, fotím, a jak se na tu cestu vrátím, je mi jasné, že kromě fotek v mobilu si také na botě odnáším pořádné psí hovno!  :furious:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Tak sem si vcera sbalil tasku veci, kolo, dva noze a hodinky a vypadnul bydlet ke kamaradovi. Po 15 letech zacinam znovu. Mam strasnej strach.

kdybys chtěl jako fakt začít vod začátku, tak můžeš bydlet u mňe ve dřevníku .... polohu znáš :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...