sugic11 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Nevím. Liška nebo kuna. Pr*el je, že jsme to ještě včera u tchyně probírali, já se "chlubil" že tyhle problémy u nás nemáme a opravdu jsme je za celou dobu co chováme (asi 4 roky) neměli. Tentokrát to ovšem byl masakr, všechno pryč, všude jen peří a jediná tahle mrtvolka tam zůstala. Po pravdě mě překvapilo, jak si člověk i na tu drůbež zvykne, docela mě to rozhodilo.A nepřijel k vám Cirkus ? Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem sugic11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Díra v uchu, zánět a antibiotika. To je fakt výhra ve sportce. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 A to jsem právě zjistil, že denní menu v hospodě kam chodíme na obědy je "Trhané kuře na paprice, podávané s domácími vídeňskými noky"Knedliky, ne noky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Díra v uchu, zánět a antibiotika. To je fakt výhra ve sportce. :-(Následky tý větvičky, jo? To je fakt pech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Knedliky, ne noky.Ne, to byly noky https://www.youtube.com/watch?v=6F6Mnhj61sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Ne, to byly noky Knedliky! EDIT: Proč tam těsně pod původním příspěvkem necháváš to video? Abych si mohl vybrat, na které kliknout? Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Uz 3 dny se valim v posteli s anginou jak cyp a horeckama skoro 40... Abych nejak prezil sjizdim vsecko: ebay, ch24, wus, uhrforum atd... A nasel jsem novy sbdx012 ve Spanelsku za vcelku slusnych 2450,- ? a nez se vratim rano od doktora, byly fuc! Do psi diry! ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Uz 3 dny se valim v posteli s anginou jak cyp a horeckama skoro 40... Abych nejak prezil sjizdim vsecko: ebay, ch24, wus, uhrforum atd... A nasel jsem novy sbdx012 ve Spanelsku za vcelku slusnych 2450,- ? a nez se vratim rano od doktora, byly fuc! Do psi diry! ;(To máš za to, že nedodržuješ ležící režim, ale flákáš se po felčarech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Už sem nestihl edit, omlouvám se za zbrklou odpověď ( zákazník má přednost, navíc, když je to šéf)Samozřejmě přeju hlavně rychlé uzdrevení!! Vem to z té lepší stránky. přesně víš, kolik jsi ušetřil... Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Následky tý větvičky, jo? To je fakt pech.Jojo, kdybych se chtěl tou větvičkou trefit do ucha, tak to z 1000 pokusů nedám. Teď mi žbluňká a píchá v uchu a to mě chtěl doktor nechat doma s neschopenkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Uz 3 dny se valim v posteli s anginou jak cyp a horeckama skoro 40... Abych nejak prezil sjizdim vsecko: ebay, ch24, wus, uhrforum atd... A nasel jsem novy sbdx012 ve Spanelsku za vcelku slusnych 2450,- ? a nez se vratim rano od doktora, byly fuc! Do psi diry! ;(Bylo to nějaký šméčko, byly dobitý, rozhozenej stroj, vteřinovka se zasekávala, došlo by k problémům s platbou, měly škrábanec kterej nebyl na fotkách vidět...atd. Prostě jsi měl kliku, že ses jim vyhnul.Takhle to musíš brát a ne skuhrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Diky... Hned je mi líp... No ale trosku me to seje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Jezis, ten Klus, to je ale blbec. Prave sem utrpel jeho Song Slysite plakat stromy. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Jdu si takhle v pohodě z práce. Je krásně, tak to beru parkem. Vidím strom s krásně žlutými listy. Povídám si, že si udělám pár kýčovitých vristšotů. Sejdu z cesty, fotím, a jak se na tu cestu vrátím, je mi jasné, že kromě fotek v mobilu si také na botě odnáším pořádné psí hovno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 To mám pokaždé, když se vrátím domů ze své zahrady, no stres :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tak sem si vcera sbalil tasku veci, kolo, dva noze a hodinky a vypadnul bydlet ke kamaradovi. Po 15 letech zacinam znovu. Mam strasnej strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Milisi to jako vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Gratuluji. Roztáhneš křídla a nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tak sem si vcera sbalil tasku veci, kolo, dva noze a hodinky a vypadnul bydlet ke kamaradovi. Po 15 letech zacinam znovu. Mam strasnej strach.kdybys chtěl jako fakt začít vod začátku, tak můžeš bydlet u mňe ve dřevníku .... polohu znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Velké rozhodnutí, které dost chlapů nedokáže a jsou celý život nasratí. Takže přeji hodně štěstí a ať si hlavně spokojený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky