bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Neco se bude muset vymyslet. Ja kdyz vidim akci, jedu ve velkym.Už Tě vidím se strkat s důchodcama u vozíků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Včera jsem viděl vietnamské spoluobčany v Kauflandu kupovat petky piva Bráník. Čtyry vrchovatý vozejky. Bylo to v akci no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Včera jsem viděl vietnamské spoluobčany v Kauflandu kupovat petky piva Bráník. Čtyry vrchovatý vozejky. Bylo to v akci no.njn, ale ve večerce to.bude za plnou palbu. takle sem viděl vozit prazdroje zmiziku, cinkni to kolou... to bude pitelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 RIP Lemmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Tak to je zase zpráva kuwa........R.I.P. Lemmy :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ale zase 70 let tímhle stylem.. Muzikantskej bůh ho měl evidentně rád. Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Taky se Vám v kuchyni hromadí elektrické spotřebiče? Každý je jiný a na něco jiného, ale v podstatě všechny stejné. Nádoba s víkem, se zabudovanou topnou spirálou a časovačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zpožděný vánoční dárek od tchýně - ultrazvuková čistička. Nevíte k čemu mi ten bazmek je, když hodinky čistím ručně a ze šperků nosím jen snubák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zena nema zadny sperky? Treba na tah od hodinek by to mohlo bejt dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zpožděný vánoční dárek od tchýně - ultrazvuková čistička. Nevíte k čemu mi ten bazmek je, když hodinky čistím ručně a ze šperků nosím jen snubák?Asi mas spinave brejle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Lemmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zpožděný vánoční dárek od tchýně - ultrazvuková čistička. Nevíte k čemu mi ten bazmek je, když hodinky čistím ručně a ze šperků nosím jen snubák?máme ji v práci, trochu to něco vyčistí...ale jinak úplně zbytečná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Na brejle mám žůžo nanohadr, žena nosí taky jen snubák a hodinky na řemínku. Říkám si, jestli z toho nejde udělat odpuzovač psů a krtků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Na brejle mám žůžo nanohadr, žena nosí taky jen snubák a hodinky na řemínku. Říkám si, jestli z toho nejde udělat odpuzovač psů a krtků... Brejle len sklo,plasty eee,zuby vyklápacie, mince,matchboxy, srobiky, maticky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Na brejle mám žůžo nanohadr, žena nosí taky jen snubák a hodinky na řemínku. Říkám si, jestli z toho nejde udělat odpuzovač psů a krtků...Možná by to mohlo fungovat na kovové tahy, očistit ten letitý nános špíny mezi články a podobně. Zkusil to už někdo? A s jakým výsledkem? Taky by mne to zaujímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Někteří to už zkusili,funguje to bezvadně,ale někdy ta špína drží piny na svém místě a pak rády vypadávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Možná by to mohlo fungovat na kovové tahy, očistit ten letitý nános špíny mezi články a podobně. Zkusil to už někdo? A s jakým výsledkem? Taky by mne to zaujímalo.Na tahy používám celkem pravidelně, cvrnknout trochu čistícího prostředky, nechat programem 3x projet a tah je jako nový. Já s tím mám dobrou zkušenost, články se sice uvolní, ale piny mi ještě nevypadaly: ty vintážní tahy od Seika jsou sice plecháčky, ale pohromadě drží fest (stejně jako strojky ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 (upraveno) Ultrazvukovu cisticku pouzivam celkom pravidelne - tahy od hodiniek (niekedy som v nich cistil cele hodinky (wr200) ale tak mi niekto na chronomagu napisal ze to je blbost, tak uz to nerobim), okuliare, sperky. Upraveno 29. prosince 2015 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Já bych tu čističku prodal na Sbazaru a za utržené lóve si pořídil nějaká Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky