Frantik Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Dnes rozkousany roh sedačky. Už chápu proc má v technicaku jméno Disco Inferno. Chova se jak ďábel na extazi na diskotéce.Jednu mu trepni hajzlovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Scifi- to je chlapce teprv zacatek :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Právě přesně jak píše Frantík, hned na začátku musí dostat přes rypák :-) Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Purple Rain gone. Další, kterého už neuvidím na živo. http://www.foxnews.com/entertainment/2016/04/21/pop-superstar-prince-dies-57/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) @ Scifi: Ale jinak je to od pohledu mazlík :D Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem edas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Purple Rain gone. Další, kterého už neuvidím na živo. http://www.foxnews.com/entertainment/2016/04/21/pop-superstar-prince-dies-57/Teď to čtu sakra, to je ale blbej rok :-( RIP Mr.Prince.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Purple Rain gone. Další, kterého už neuvidím na živo. http://www.foxnews.com/entertainment/2016/04/21/pop-superstar-prince-dies-57/Já ho viděl, ale doufal jsem, že to nebylo naposled. 57, mladej chlap. Prince, Lemmy, Bowie, to začíná být zajímavá sestava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 To ti závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Jojo, dobrý to bylo, před 9 lety v Londýně. Tady to někdo pěkně popsal, líp bych to asi nesvedl, http://www.telegraph.co.uk/culture/music/3668073/Prince-makes-history-with-O2-shows.html my byli na posledním koncertě téhle jeho londýnské "šňůry". Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Dnes rozkousany roh sedačky. Už chápu proc má v technicaku jméno Disco Inferno. Chova se jak ďábel na extazi na diskotéce.tak ten je zralej na nějaký sedativa............ ...........nebo aspoň valium..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Mě třeba naštvalo, jak ten Rada, když držel balon v rukou na čáře, tak bezohledně praštil rukou s balonem Davida Lafatu opakovaně do kopačky. To by se mělo pískat taky.Však pískalo, dostal červenou a oprávněnou penaltu za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Dnes mě naštvala má vlastní blbost - od 6.50 hod. počítám chodce a auta na jednom přechodu pro chodce, je tam zima, celou dobu ve stínu. Říkám si, sakra, děti už tu nechoděj, není to už dlouho co tu stojím? Hodinky pohoda, ukazujou teprve 7.25, za chvilku kouknu zas a..... já wůl si zapoměl hodinky natáhnout ( hlavně že ráno jsem je šteloval přesně na vteřinu ), byl jsem tam do 8.25.Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Doufám že tě tam znaj měšťáci, aby si tě v jednom kuse nelustrovali jako známýho pedobeara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Kuncak7: Ty jsi borec!!! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Doufám že tě tam znaj měšťáci, aby si tě v jednom kuse nelustrovali jako známýho pedobeara Jo, ty mě znaj moc dobře- když maj problém, tak se ptaj po všech jinejch, jen ne po mě . Teď jsem teprve rozmrzl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Mě naštvalo, proč se z tak pěknýho zvířátka lapemis hardwickii dělaj řemínky na hodinky. A pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Nino, až zjistíš, z jakých různých roztomilých zvířátek si tu necháváme dělat řemeny, omdlíš. Já teď zrovna sháním řemen z velrybí predkožky, je to strašně příjemný materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Nino, až zjistíš, z jakých různých roztomilých zvířátek si tu necháváme dělat řemeny, omdlíš. Já teď zrovna sháním řemen z velrybí predkožky, je to strašně příjemný materiál....a když ho párkrát pohladíš, nepotřebuješ potápěčskou extenzi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Já že to má být z pánské předkožky a když ji oblizneš,tak máš lodní kufr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) Jestli má mořskýho hada zamotanýho do sítě sezobnout nějaká jiná potvora a nebo rozmasit lodní šroub, to ať je z něj radši pár hezkejch řemínků. V přírodě i v módním byznysu se dějí sakra horší věci... Ad velrybí předkožka: Já myslel že tenhle matroš sjíždějí jen Novyje Russkije... Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky