Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jojo, dobrý to bylo, před 9 lety v Londýně. Tady to někdo pěkně popsal, líp bych to asi nesvedl, http://www.telegraph.co.uk/culture/music/3668073/Prince-makes-history-with-O2-shows.html   my byli na posledním koncertě téhle jeho londýnské "šňůry".

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mě naštvala má vlastní blbost - od 6.50 hod. počítám chodce a auta na jednom přechodu pro chodce, je tam zima, celou dobu ve stínu. Říkám si, sakra, děti už tu nechoděj, není to už dlouho co tu stojím? Hodinky pohoda, ukazujou teprve 7.25, za chvilku kouknu zas a..... já wůl si zapoměl hodinky natáhnout ( hlavně že ráno jsem je šteloval přesně na vteřinu ), byl jsem tam do 8.25.

Ach jo.  

Odkaz ke komentáři

Kuncak7: Ty jsi borec!!! :) .

Odkaz ke komentáři

Doufám že tě tam znaj měšťáci, aby si tě v jednom kuse nelustrovali jako známýho pedobeara :D

Jo, ty mě znaj moc dobře- když maj problém, tak se ptaj po všech jinejch, jen ne po mě :lol2: . Teď jsem teprve rozmrzl.

Odkaz ke komentáři

Nino, až zjistíš, z jakých různých roztomilých zvířátek si tu necháváme dělat řemeny, omdlíš.

Já teď zrovna sháním řemen z velrybí predkožky, je to strašně příjemný materiál.

Odkaz ke komentáři

Jestli má mořskýho hada zamotanýho do sítě sezobnout nějaká jiná potvora a nebo rozmasit lodní šroub, to ať je z něj radši pár hezkejch řemínků. V přírodě i v módním byznysu se dějí sakra horší věci...  <_<

Ad velrybí předkožka: Já myslel že tenhle matroš sjíždějí jen Novyje Russkije...  :lol:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...