Klokan Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Právě že nesebrali skoro nic, jen asi za kilo drobných. V autě zůstala navigace, rádio, kamera ...Spustil alarm tak zdrhli. A nebylo to nikde na sídlišti, ale v tiché ulici na kraji Prahy, mezi domky, ráno v 5,15 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Svině zlodějský!!! Ta vlhkost je od deště, je viď, že jo? Řekl bych, že takové výroky sem nepatří, to je daleko za hranicí slušnosti.Ti lidé musí být potrestáni dle platné legislativy. kam se podělo e? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Naštěstí od deště. To by ještě scházelo. Ale připomněl jsi mi - asi před deseti lety mi ukradli kola z garáže a asi "pro štěstí" se uprostřed garáže vysrali. Dobytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Naštěstí od deště. To by ještě scházelo. Ale připomněl jsi mi - asi před deseti lety mi ukradli kola z garáže a asi "pro štěstí" se uprostřed garáže vysrali. Dobytek. mojí hezčí polovičce před pár lety taky vytloukli sklo, zánovní auto, sebrali kabely od navigace, kabely od dvd, ani se neobtěžovali ukrást rezervu, ta jediná měla v autě nějakou cenu, zmrdi vymaštění, skloservis to vyřešil na počkání za pár tisíc, škoda byla menší než spoluúčast nedávno jsem ráno přišel k autu a nevidím spolujezdcovo okýnko, tak si říkám, že si někdo došel pro kameru, a vono ne, já ho blbec večer nezavřel, takže klika, nebo se kamery nekradou, nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Naštěstí od deště. To by ještě scházelo. Ale připomněl jsi mi - asi před deseti lety mi ukradli kola z garáže a asi "pro štěstí" se uprostřed garáže vysrali. Dobytek.Četl jsem kdysi, že se zloději v bytě vyserou z toho vzrušení z krádeže, že to nemůžou udržet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Nesmi takovy zlodej chodit do bordelu. "Chcete ho vykourit?" "Kdepak, ja se vam tady jenom vyseru..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Nesmi takovy zlodej chodit do bordelu. "Chcete ho vykourit?" "Kdepak, ja se vam tady jenom vyseru..."To je hlaska ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 K tomu vysrání na místě činu - v jedné povídce od Čapka vytipovali pachatele-kasaře taky podle toho, že je o něm známé, že nevěří na pověry, a tudíž se na místě činu pro štěstí nevydělal, jako to dělají ostatní kasaři, aby se na ně nepřišlo. Určitě je ale možné aplikovat tuto prevenci i na jiných místech činu, např. na berňáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Nebylo něco takovýho i v Četnickejch humoreskách? Jakože pro štěstí? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Svině zlodějský!!!ty kjavo...tolik diamantů té tam nechaly...bys jim měl poděkovat. ne vážně, sekat ruce... hajzlum 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 (upraveno) A jaký byli Red Hots? Já že jsem je viděl jednou a podruhé už tedy nemusím. No a tak nějak jsme se na tom shodli všichni co jsme je viděli :-( Do klubu asi dobrý, ale do arény pro milión lidi neee....No jak bych to... baskytarista Flea a bubeník Chad Smith nezklamali, ba naopak. Zpěvák ani kytarista neměl svůj den. Byl jsem na nich podruhé a naposled. Pozitivní zážitek: byl jsem poprvé na takové akci s dcerou, nezvyk, ale moc fajn Negativní: již zmíněný zvukař a ta kráááva nebeská v řadě nad námi, která vydávala neskutečně nervydrásající monotónní neuvěřitelně hlasité vytí, to bylo horší než celá aparatura před explozí. Po chvíli jsem si došel na wc a z hajzlpapíru jsem si tam ušmudlal provizorní špunty do uší.... P.S. abych zůstal u názvu vlákna: mám teď na 2-3 týdny utrum se sluchátky, slyším úplný h.... Upraveno 5. září 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 A co bych měl podle tebe dělat? Co navrhuješ?Bejt tebou jdu se zabít... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 A co bych měl podle tebe dělat? Co navrhuješ? Vlezeš si dozadu do auta a v klidu mu řekneš aby počkal na benga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Bejt tebou jdu se zabít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Bejt tebou jdu se zabít... Tos "zabil" kdo má pak čistit ten poprskanej monitor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Bejt tebou jdu se zabít...headshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 ...a ta kráááva nebeská v řadě nad námi, která vydávala neskutečně nervydrásající monotónní neuvěřitelně hlasité vytí, to bylo horší než celá aparatura před explozí...Kolega se takle jednou otočil v kině na dvě poměrně hlasitě si povídající slečny a požádal je o ticho, že přišel na film. Bez reakce. Po dalších cca pěti minutách keců se otočil a šlehnul po nich zpola vypitou plechovkou s colou. Beze slova si sednul a v klidu jsme sledovali film až do konce. Dodnes si tu scénu přehrávám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Tak to musel být pozoruhodný moment. Kam se hrabal film... tak si říkám, kdy jsem byl naposled v koně s chlapem... na střední jsme šli na Čelisti 1. A byla to tenkrát fakt bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 No jak bych to... baskytarista Flea a bubeník Chad Smith nezklamali, ba naopak. Zpěvák ani kytarista neměl svůj den. Byl jsem na nich podruhé a naposled. Pozitivní zážitek: byl jsem poprvé na takové akci s dcerou, nezvyk, ale moc fajn Negativní: již zmíněný zvukař a ta kráááva nebeská v řadě nad námi, která vydávala neskutečně nervydrásající monotónní neuvěřitelně hlasité vytí, to bylo horší než celá aparatura před explozí. Po chvíli jsem si došel na wc a z hajzlpapíru jsem si tam ušmudlal provizorní špunty do uší.... P.S. abych zůstal u názvu vlákna: mám teď na 2-3 týdny utrum se sluchátky, slyším úplný h....Kiedis nema nikdy svuj den,von totiz neumi zpivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Po 30 denním čekání na rozpočet na rekonstrukci bytu, nemohu stavební firmu Myslík z Prahy nikomu doporučit ke spolupráci. Pouze výmluvy, že nestíhají, v pátek pošleme. Takhle bych rekonstrukci do konce roku 2016 ani nezačal. Tudy cesta nevede. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky