Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tady polovina lidí sleduje svoje hodinky pod mikroskopem, hledá kdejaké smítko a nerovnost, když jdou hodinky o sekundu pozdě, tak jsou z toho vedle, s hodinkama spí, chodí do sauny, kupuje hodinkám polštářky... Ale pozdravit je divné :)

jo ještě taky nadávaj na časový parkovací automaty................jako by si neměli čím změřit ty minuty ................ :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby si horolezci nasli jinej konicek, tak by tu ubylo stesku, ze dalsi natahl brka. Vsak tam lezou dobrovolne ...

Mám pocit, že by si mnohem více lidí muselo najít jiné koníčky aby ubylo stesku.  Tak třeba fotbalisti, golfisti nebo roztleskávačky jsou v šancích možnosti úrazu a to i smrtelného jenom kousek od horolezectví v žebříčku nejnebezpečnějších sportů na světě ;) To by jsi prostě nemohl dělat asi vůbec nic, jenom sedět doma na gauči a čučet s okna. 

Odkaz ke komentáři

Lezl ferratu. Tohle lizt je stejna blbost v jednom i ve dvou. Kdyz nekam chci, tak si tam dolezu jako normalni clovek, a ne jako klempir po hromosvodu. Je mi lito zmareneho zivota.

Odkaz ke komentáři

Tohle mě nenaštvalo, ale nevím kam jinam to vložit  :lol2: Titulek roku - Bavil se na Stodolní a lovil pokémony. Přišel o hodinky za čtyři sta tisíc

http://ostrava.idnes.cz/cizinec-se-bavil-na-stodolni-prisel-o-hodinky-za-400-tisic-pjl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160922_085326_ostrava-zpravy_sme

Odkaz ke komentáři

Tak určitě by se mělo lézt ve dvouch, všude kde hrozí nějáké nebezpečí je to ve dvou jistější a hlavně jak se říká, lépe se to táhne. Každopádně Westgrat-Klettersteig je jedna z méně technických, ale kopanec se dá udělat kdekoliv, čert ví co se tam odehrálo. Já nedávno na Johannovi jsem se také párkrát přistihl že mám obě karabiny v ruce a nejsem vůbec jištěný. Ono osm hodin ve stěně udělá svoje. Chudák kluk, vždycky to zamrzí když odejde někdo takhle mladej....... :(

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Každopádně škoda ho. Já taky lezu minimálně ve dvou ( spíš většinou ve 4 ) a i když není jistota nikdy, tak mám lepší pocit ( od doby, co jsem se kdysi "projel" v říjnu na jedné plotně ve Fagaraši cca 15m a zastavil se u pomníčku českých horolezců, tak se rád jistím ).

Odkaz ke komentáři

tvl to ti idioti nechápou, že TOHLE fakt nepomůže? Vžyť kdo tam potřebuje, tak akorát pojede o pár kiláků dál, vyjede nasranej jinde, otočí to a pojede vrchem zpět.. Bože to jsou tupci..

http://praha.idnes.cz/vyjezd-z-blanky-na-prasnem-moste-se-uzavre-fjo-/praha-zpravy.aspx?c=A160922_2274815_praha-zpravy_nub

Odkaz ke komentáři

Každopádně škoda ho. Já taky lezu minimálně ve dvou ( spíš většinou ve 4 ) a i když není jistota nikdy, tak mám lepší pocit ( od doby, co jsem se kdysi "projel" v říjnu na jedné plotně ve Fagaraši cca 15m a zastavil se u pomníčku českých horolezců, tak se rád jistím ).

Tohle je pravda. Pred par lety spadl muj nejlepsi kamarad v Tatrach ze skaly. A to tam byli tri. Jistota neni nikdy.

Odkaz ke komentáři

tvl to ti idioti nechápou, že TOHLE fakt nepomůže? Vžyť kdo tam potřebuje, tak akorát pojede o pár kiláků dál, vyjede nasranej jinde, otočí to a pojede vrchem zpět.. Bože to jsou tupci..

Ale uz to nebude na praze 6. Klasicka kratkozrakost a reseni naprd. Ale volici mu zatleskaj.

http://praha.idnes.cz/vyjezd-z-blanky-na-prasnem-moste-se-uzavre-fjo-/praha-zpravy.aspx?c=A160922_2274815_praha-zpravy_nub

Odkaz ke komentáři

Proste dementi z Prahy 6 a jejich bratři a sestry v demenci z Magistrátu. Votevreli tunel, ale jezdili jim tam lidi!
Odkaz ke komentáři

Zase se me jedna svine sousedska zenska blba slepa negramotna pokusila nabourat. Silnicka mezi radovkami, dostatecne prehledna, prednost zprava, jedu rovne ona odbocuje doleva na cestu po ktere jedu ja. Navic za tmy, takze je i krasne videt podle svetel ze nekdo jede. Zastavila mi tak dva centimetry od ridicovych dveri. Myslite ze se aspon omluvila? :eek:

a teď si představ že ona někde u kafíčka vykládá jak jí ten debil odvedle vjel do cesty. A určitě trpí nevyvratitelnou představou že je v právu. Já už zažil tolik svérázných výkladů pravidel provozu že už mě nepřekvapí vůbec nic a taky radši na nic nespoléhám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...