Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ale nepřijdou mi to nějak zásadní změny. To rozhraní je z mého pohledu krapet přehlednější. Navíc bych řekl, že to všechno běhá rychleji než předchozí verze. Ale to je dost možná jen pocit. Celkově dávám každopádně palec nahoru.

Pro mne je lazda zmena peklo :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro vsechny.. budvar a plzen je jediny, co se da opakovane pozivat.. jasne, znam minipivovary, ale perfektne osetrene, z tanku.. vyse uvedene, sou bezkonkurencni..

Budvar je nasládlej a bolí z něj vždycky hlava. A to říkám jako jihočech :)

Ale budvar kroužkovaná dvanáctka dobrý. I když hlava pak taky bolí :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Pardon, ale to je zase jednou pičovina jak dělo. Co takový Kout na Šumavě, nebo Dalešice, Svijany? A to si x dalších malých pivovarů, jejichž piva mi fakt hodně chutnala, nepamatuju.

Svijany?

Svijanský máz byl v minulém miléniu dobré pivo, ale to už je dlouho.

Odkaz ke komentáři

.. kdyz jsem uvedl "opakovane pozrit", mel jsem na mysli dat treba 4, 5 kousku.. protoze, alespon ja to tak mam, kazdy pivo, kor kdyz je podchlazeny se da vypit.. ale jen jedno, na druhy uz neni chut.. krome zminenych B a P.. :)

.. jinak americkej budvar sracka je, to je jasny..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

.. kdyz jsem uvedl "opakovane pozrit", mel jsem na mysli dat treba 4, 5 kousku.. protoze, alespon ja to tak mam, kazdy pivo, kor kdyz je podchlazeny se da vypit.. ale jen jedno, na druhy uz neni chut.. krome zminenych B a P.. :)

.. jinak americkej budvar sracka je, to je jasny..

No a sám jsi to přiznal. .."ty to tak mas"

Takže to už víme ale rozhodně si nemyslí ze tvůj názor se rovná svetonazoru. ..jak jsi to prezentoval

Odkaz ke komentáři

V TB přeci není žádný prohlížeč, je to jen @ klient.

Je.

Naveď mě, kde.

Nejsem teď u compu. Až budu, zkusím poslat.

Třeba tady - obrázek; ten menší obrázek je ta samá stránka v Chromu. Spustí se třeba přes Nástroje - Správce doplňků - Získat doplňky nebo Nápověda - Co je nového. Zřejmě je to jen pro interní potřebu Thundrebirdu, ale možná, že někde v nastavení (v souborech kde je uloženo nastavení, přes menu asi ne) tomu půjde přidat i adresní řádek nebo na to bude nějaký doplněk. Je tam tedy stejné jádro zřejmě jako v prohlížeči Mozilly (Firefoxu) a to i z důvodu čtení mailů v html. Použitelný to ovšem ve výchozí podobě Thunderbirdu není, proč taky.

post-29826-0-72484300-1490949455_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Když už sme u toho Budvaru, dvanáctka se dá pít, desítka je teda fakt strašná, ale co sou teda vopravdu chcanky, to je ten jejich Pardál... To sem nepochopil todle pivo...

Mně Budvar 12 chutná, kroužkový ležák nechutná, Pardál echt (11%) mi taky nepřijde špatný, 10 Budvar je ultrařidká, stejně jako Pardál je řidkej, ale desítky nepiju (nikdy jsem nepil) a 11 zcela výjimečně, např. mi chutná 11 od Staropramenu. Jinak ten Budvar 12 se musí trénovat :-) ostatně jako vícero piv.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...