Návštěvník km.kmk Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Sto lidí sto chutí. .. proto tvrdit že v CR jsou pitná dvě piva je pitchovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Sto lidí sto chutí. .. proto tvrdit že v CR jsou pitná dvě piva je pitchovina.Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Taky souhlasím. Já si třeba s chutí dávám 12ku Ostravar, když se dostanu do regionu, kde ho v hospodách točej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Ale nepřijdou mi to nějak zásadní změny. To rozhraní je z mého pohledu krapet přehlednější. Navíc bych řekl, že to všechno běhá rychleji než předchozí verze. Ale to je dost možná jen pocit. Celkově dávám každopádně palec nahoru.Pro mne je lazda zmena peklo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 copak? nejsi v souladu s mym tvrzenim?Přesně jak píšeš:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Ostravar 12' U Dudáka v Porobě ráno místo přednášky, to byla velká paráda, tam bylo pivo skvělé. 10 hod ráno a v hospodě bývalo narváno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 pro vsechny.. budvar a plzen je jediny, co se da opakovane pozivat.. jasne, znam minipivovary, ale perfektne osetrene, z tanku.. vyse uvedene, sou bezkonkurencni..Budvar je nasládlej a bolí z něj vždycky hlava. A to říkám jako jihočech Ale budvar kroužkovaná dvanáctka dobrý. I když hlava pak taky bolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 (upraveno) Budvar je hroznej patok, bleee. Tuhle jsem to byl zas donucen požít s kamarádem v ČB. Jedno, víc jsem nedal. Von dal 5 kousků, masochista. Upraveno 30. března 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Ja byl predloni v Budejovicich v ty jejich pivovarsky hospode a ta sracka se nedala pit. Umocnovaly to ty nechutny bachraty sklenice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Ostravar 12' U Dudáka v Porobě ráno místo přednášky, to byla velká paráda, tam bylo pivo skvělé. 10 hod ráno a v hospodě bývalo narváno.Jó, bývalá Lidovka, nejlepší pivo v Ostravě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Pardon, ale to je zase jednou pičovina jak dělo. Co takový Kout na Šumavě, nebo Dalešice, Svijany? A to si x dalších malých pivovarů, jejichž piva mi fakt hodně chutnala, nepamatuju. Svijany?Svijanský máz byl v minulém miléniu dobré pivo, ale to už je dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 .. kdyz jsem uvedl "opakovane pozrit", mel jsem na mysli dat treba 4, 5 kousku.. protoze, alespon ja to tak mam, kazdy pivo, kor kdyz je podchlazeny se da vypit.. ale jen jedno, na druhy uz neni chut.. krome zminenych B a P.. .. jinak americkej budvar sracka je, to je jasny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Tvl, adorovat svijany, no potěš prdel. A to jsem liberečák. Konrád, to je něco jinýho. Upraveno 31. března 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Jezis, tak kazdymu chutna neco jinyho, stejne tak, jako se kazdymu libej jiny hodinky/ zensky/ auta. Ale napsat, ze jediny pitelny pivo je Plzen a Budvar je chujovina stejna, jako rict, ze jediny nositelny hodinky jsou Omega a Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 .. kdyz jsem uvedl "opakovane pozrit", mel jsem na mysli dat treba 4, 5 kousku.. protoze, alespon ja to tak mam, kazdy pivo, kor kdyz je podchlazeny se da vypit.. ale jen jedno, na druhy uz neni chut.. krome zminenych B a P.. .. jinak americkej budvar sracka je, to je jasny..No a sám jsi to přiznal. .."ty to tak mas" Takže to už víme ale rozhodně si nemyslí ze tvůj názor se rovná svetonazoru. ..jak jsi to prezentoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Když už sme u toho Budvaru, dvanáctka se dá pít, desítka je teda fakt strašná, ale co sou teda vopravdu chcanky, to je ten jejich Pardál... To sem nepochopil todle pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 s tim musim, bohuzel souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 V TB přeci není žádný prohlížeč, je to jen @ klient. Je. Naveď mě, kde. Nejsem teď u compu. Až budu, zkusím poslat. Třeba tady - obrázek; ten menší obrázek je ta samá stránka v Chromu. Spustí se třeba přes Nástroje - Správce doplňků - Získat doplňky nebo Nápověda - Co je nového. Zřejmě je to jen pro interní potřebu Thundrebirdu, ale možná, že někde v nastavení (v souborech kde je uloženo nastavení, přes menu asi ne) tomu půjde přidat i adresní řádek nebo na to bude nějaký doplněk. Je tam tedy stejné jádro zřejmě jako v prohlížeči Mozilly (Firefoxu) a to i z důvodu čtení mailů v html. Použitelný to ovšem ve výchozí podobě Thunderbirdu není, proč taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Když už sme u toho Budvaru, dvanáctka se dá pít, desítka je teda fakt strašná, ale co sou teda vopravdu chcanky, to je ten jejich Pardál... To sem nepochopil todle pivo... Mně Budvar 12 chutná, kroužkový ležák nechutná, Pardál echt (11%) mi taky nepřijde špatný, 10 Budvar je ultrařidká, stejně jako Pardál je řidkej, ale desítky nepiju (nikdy jsem nepil) a 11 zcela výjimečně, např. mi chutná 11 od Staropramenu. Jinak ten Budvar 12 se musí trénovat :-) ostatně jako vícero piv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky