Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak v 16.30 jdu k šefovi na kobereček ( a tentokrát ani moc nevím za co ). A čistit ten koberec nebudu :-(. 

Taky dnes super den..já to chytnul hned ráno, co jsem za vola. Ale už to ve mě vřelo delší dobu,  tak jsem ze sebe vysypal svůj názor...  no, a hledám nový džob.

Ale furt držet papulu to prostě není můj styl. První do práce, poslední z ní a stejně špatně.

Tak uvidíme. Jdu si vyčistit hlávku na zahradu k sekačce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já dopadl relativně v klidu- připravoval jsem se na pojeb, můj pohled plný omluv ( chytl jsem se ráno s měštákama a ty si stěžujou hned a nejvýš ). No a pojeb začal větou- víš, že tě tady potřebujeme :-)), tak jsem se dál nevyjadřoval, vymyslel, jak tu věc vyřešíme bez chytrejch rad a šel jsem.

Hned mám lepší náladu.

Já jdu po práci počítat chodce do jedné lokality, docela se těším, je to u parku a zastávky tram- plno bab a je hezky.

Odkaz ke komentáři

Hele a nebyl ty jsi včera večer taky ve slezské? Když jsem šel se psiskem, tak jsem měl pocit, že jsem tě minul, ale čokl táhnul, tak jsem šel. Hlavně jak jsi skalpovaný, tak už se neidentifikuješ tak dobře :D

Odkaz ke komentáři

Hele a nebyl ty jsi včera večer taky ve slezské? Když jsem šel se psiskem, tak jsem měl pocit, že jsem tě minul, ale čokl táhnul, tak jsem šel. Hlavně jak jsi skalpovaný, tak už se neidentifikuješ tak dobře :D

Jo byl jsem tam. Sakra a ja te nevidel, promin.

Odkaz ke komentáři

Jo byl jsem tam. Sakra a ja te nevidel, promin.

Úplně v pohodě, jsem taky blbec, že jsem se nepozastavil a nepodíval pořádně, letmo jsem si všimnul i Fortisů s modřenými ručkami, tak mi mohlo cvaknout, že to prostě musíš být ty :) Pes už mi běžel směr křižovatka, tak jsem šel za ním, aby tam nevletěl jak pako.

Odkaz ke komentáři

Úplně v pohodě, jsem taky blbec, že jsem se nepozastavil a nepodíval pořádně, letmo jsem si všimnul i Fortisů s modřenými ručkami, tak mi mohlo cvaknout, že to prostě musíš být ty :) Pes už mi běžel směr křižovatka, tak jsem šel za ním, aby tam nevletěl jak pako.

Během chůze poznáš typ hodinek a barvu ručiček, ale ksicht kamaráda nepoznáš! Není to deformace/úchylka? ;-)

Odkaz ke komentáři

Strašná :bag: :lol2:  Ale tak na svou obranu použiju alespoň to, že jsem zaregistroval i jeho (tak letmo), ale jistý jsem si nebyl a řvát na někoho na ulici...kdyby to nebyl on, tak budu za magora. Ok, takle jsem za magora tady, že čumím nejdřív na hodinky a pak až na lidi, ale co už :D

Odkaz ke komentáři

Ráno umřel kamarád, kterého jsem od stěhování do Prahy neviděl (5 let), ale předtim jsme byli spolu s dalšími skvělá banda. Nebylo mu ani šede, rakovina je sviňa! Ač je mi blbě, do jedné aj druhé nohy si na něj dám :(

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...