Radimk Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Tak v 16.30 jdu k šefovi na kobereček ( a tentokrát ani moc nevím za co ). A čistit ten koberec nebudu :-(. Taky dnes super den..já to chytnul hned ráno, co jsem za vola. Ale už to ve mě vřelo delší dobu, tak jsem ze sebe vysypal svůj názor... no, a hledám nový džob.Ale furt držet papulu to prostě není můj styl. První do práce, poslední z ní a stejně špatně.Tak uvidíme. Jdu si vyčistit hlávku na zahradu k sekačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 No, já dopadl relativně v klidu- připravoval jsem se na pojeb, můj pohled plný omluv ( chytl jsem se ráno s měštákama a ty si stěžujou hned a nejvýš ). No a pojeb začal větou- víš, že tě tady potřebujeme :-)), tak jsem se dál nevyjadřoval, vymyslel, jak tu věc vyřešíme bez chytrejch rad a šel jsem.Hned mám lepší náladu.Já jdu po práci počítat chodce do jedné lokality, docela se těším, je to u parku a zastávky tram- plno bab a je hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Hele a nebyl ty jsi včera večer taky ve slezské? Když jsem šel se psiskem, tak jsem měl pocit, že jsem tě minul, ale čokl táhnul, tak jsem šel. Hlavně jak jsi skalpovaný, tak už se neidentifikuješ tak dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 chris cornell http://kultura.zpravy.idnes.cz/chris-cornell-zemrel-0rb-/hudba.aspx?c=A170518_094617_hudba_ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Kuwa himmel... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 mám takovej dojem, že někdo tam nahoře si skládá takovej dost velkej Big Band............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 no te buh:( toto ale vobec nieje dobra sprava:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Hele a nebyl ty jsi včera večer taky ve slezské? Když jsem šel se psiskem, tak jsem měl pocit, že jsem tě minul, ale čokl táhnul, tak jsem šel. Hlavně jak jsi skalpovaný, tak už se neidentifikuješ tak dobře Jo byl jsem tam. Sakra a ja te nevidel, promin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 chris cornell http://kultura.zpravy.idnes.cz/chris-cornell-zemrel-0rb-/hudba.aspx?c=A170518_094617_hudba_tsno dpc ,neskutečně smutná zprávatoto bych u tak mladého kluka nečekal, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Jo byl jsem tam. Sakra a ja te nevidel, promin. Úplně v pohodě, jsem taky blbec, že jsem se nepozastavil a nepodíval pořádně, letmo jsem si všimnul i Fortisů s modřenými ručkami, tak mi mohlo cvaknout, že to prostě musíš být ty Pes už mi běžel směr křižovatka, tak jsem šel za ním, aby tam nevletěl jak pako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Úplně v pohodě, jsem taky blbec, že jsem se nepozastavil a nepodíval pořádně, letmo jsem si všimnul i Fortisů s modřenými ručkami, tak mi mohlo cvaknout, že to prostě musíš být ty Pes už mi běžel směr křižovatka, tak jsem šel za ním, aby tam nevletěl jak pako.Během chůze poznáš typ hodinek a barvu ručiček, ale ksicht kamaráda nepoznáš! Není to deformace/úchylka? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Strašná Ale tak na svou obranu použiju alespoň to, že jsem zaregistroval i jeho (tak letmo), ale jistý jsem si nebyl a řvát na někoho na ulici...kdyby to nebyl on, tak budu za magora. Ok, takle jsem za magora tady, že čumím nejdřív na hodinky a pak až na lidi, ale co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 No a od toho je koza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 No a od toho je koza.Na to moc nereaguju :-).Minulej tyden jsem takhle neoslovil jineho clena z fora a to jsem parkoval auto v podzemnich garazich vedle nej a pak se tam par minut ochomejtal a on tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 no dpc ,neskutečně smutná zprávatoto bych u tak mladého kluka nečekal, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Ráno umřel kamarád, kterého jsem od stěhování do Prahy neviděl (5 let), ale předtim jsme byli spolu s dalšími skvělá banda. Nebylo mu ani šede, rakovina je sviňa! Ač je mi blbě, do jedné aj druhé nohy si na něj dám Upraveno 18. května 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tohle je vždycky hrozný, loni takhle umřel kamarád ze dne na den - mozková mrtvice, ráno se neprobudil. Nebylo mu ani padesát. Často si na něj vzpomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Nikdy jsem nebyl velkej fanda Omegy, ale respektoval jsem ji. Posledni dobou mi prijde, ze se z Omegy stava dalsi IWC - maximalni komercni vyzdimani vsech modelovych rad, blyskave a fancy verze no a k tomu obskurni figury nahrazujici tradicni ambasadory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Tohle jsem před chvíli zhnuseně zavřel na facebooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Kdo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky