Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A všimli jste si kluci těch borců tady na fóru co se na začátku ohánělo rasismem, a jak jsme strašně zlý, nelidský, že prý to ani nezaznamenáme, všimli jste si jak teď drží zobák? :-) Už žádný komentář, jenom ticho po pěšině? :-)

Tak ja se teda ozvu ;) Myslim, ze tady nikdo nepodporoval terorismus, stejne jako nikdo nikdy nepodporoval masovou a nekontrolovanou migraci. Ja treba regaoval na takove ty nesmyslne vykriky ohledne "cmoudu" atd. Btw teroristicke utoky maji jen jeden cil a to postvat vetsinovou spolecnost proti muslimske minorite a usnadnit extremistum recruting. Vsema vlajkama v peofilovych obrazcich, sdilenim videi s Pitomiem atd... naplnujete marketingovou strategii ISIL a podobnych sracu....

Btw, jestli budou nekteri statnici dale kaslat na ekologicke otazky, tak se obavam, ze cisla migrantu do Evropy se zmnohonasobi a cela Afrika se zacne posouvat na sever. Ono i arabske jaro zacalo jako protesty zemedelcu, kvuli suchu a v nketerych zemich hrozicimu hladomoru....v politicko-"nabozensky" konflikt to prerostlo az pozdeji....

Ja se snazim tak nejak divat ne veci aspon trochu pragmaticky, ale kdyz cte clovek nektere diskuze, tak ma pocit, ze se absolutne vytratila jakakoliv racionalita a vetsinova spolecnost se ridi pouze emocemi. A ja tu vladu Pitomia a jemu podobnych fakt nechci ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frostie:ano a nevidime souvislosti :)

vojta1: pokud se dobre pamatuji, tak jsi tady hajil Turecko a snazil se nam podsouvat, jak je to demokraticka zeme. Pamatujes? Byt Tebou, tak zustanu u ekonomiky :cheers:

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Ty VojtoJedničko- a co teda nevrhuješ? Já bych byl asi pro (splňme dle tvého sen ISIL), kdyby se vědělo, že každý opalenej zakuklenec je zrekrutovanej terorista, tak máme vyčištěno rychle. Pokud jich tu bude čím dál víc, tak logicky tu bude čím dál víc i těch špatných... Tedy nepotřebujeme tu nutně syrské doktory a vědce- např. u ukrajinských doktorů a vědců nám terorismus hrozí asi výrazně méně...

Odkaz ke komentáři

A všimli jste si kluci těch borců tady na fóru co se na začátku ohánělo rasismem, a jak jsme strašně zlý, nelidský, že prý to ani nezaznamenáme, všimli jste si jak teď drží zobák? :-) Už žádný komentář, jenom ticho po pěšině? :-)

Vojta už to napsal za mě. Já bych ti něco napsal, ale mamlasovi, který podobnou věc využije k tomu, aby se tady se smajlíkama stavěl do role pašáka, bych tak rád akorát plivl pod nohy.

Odkaz ke komentáři

Komentar politickeho analytika

https://glob.zoznam.sk/komentar-jana-baranka-poslovia-zla/

Do tejto diskusie z neho vyberam : "Prosím vás, choďte teraz predčítať vaše texty o prínose imigrácie rodičom mŕtvych detí z Manchestru. Majte tú odvahu a choďte tam! Povedzte im, že ich plač je síce pochopiteľný, ale celkovo sú imigranti alebo moslimovia prínosom."

Odkaz ke komentáři

Lepší je, se chytit za ruce a zazpívat si. Vždyť se nic neděje, na silnicích umírá víc lidi. Potřebujeme více tolerance a nenechame se zastrašit. Více Evropy a lásky, více ubožáků z celého světa k nám - oni te lásce podlehnou a obohatí nás!

Odkaz ke komentáři

Frostie:ano a nevidime souvislosti :)

vojta1: pokud se dobre pamatuji, tak jsi tady hajil Turecko a snazil se nam podsouvat, jak je to demokraticka zeme. Pamatujes? Byt Tebou, tak zustanu u ekonomiky :cheers:

Tak pozor já byl vždycky kritikem Erdogana a myslím, že je celkem pravda to co se o něm říká v arabském světě, že je to sultán bez sultanátu. V Turecku pořád možná naivně věřím, že je tam poměrně silně zakořeněna Ataturkova myšlenka sekulárního uspořádání. Výsledkům nedávného referenda navzdory. 

Ty VojtoJedničko- a co teda nevrhuješ? Já bych byl asi pro (splňme dle tvého sen ISIL), kdyby se vědělo, že každý opalenej zakuklenec je zrekrutovanej terorista, tak máme vyčištěno rychle. Pokud jich tu bude čím dál víc, tak logicky tu bude čím dál víc i těch špatných... Tedy nepotřebujeme tu nutně syrské doktory a vědce- např. u ukrajinských doktorů a vědců nám terorismus hrozí asi výrazně méně...

:D nechápu Tvé myšlenkové pochody a ani nevidím žádnou spojitost s mým příspěvkem. Nechtěl bych být v Tvé hlavě, tak snad jen takhle: 

post-22755-0-85243700-1496576240_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vojta už to napsal za mě. Já bych ti něco napsal, ale mamlasovi, který podobnou věc využije k tomu, aby se tady se smajlíkama stavěl do role pašáka, bych tak rád akorát plivl pod nohy.

Decebale je zbytečné do toho tahat emoce, já mám Afriho celkem rád. Jeho názor tady docela chápu, zvláště když on člověk má z diskuze trochu pocit, že opravdu existují jen dvě skupiny lidí, nazvěme je pracovně "vítači" a "xenofobové" ono to tak ve skutečnosti naštěstí není. Tohle je diskuze na pivo a ne na chronomag, už na to kašlu :) 

Odkaz ke komentáři

Tak já to tady obohatím zážitky z víkendu. Včera si naše princezna na Dětském dnu zlomila ruku. 14 dní před odletem na dovolenou. Dnes v pět ráno se hadička pod umyvadlovou baterií rozhodla, že to zabalí. Vytopená koupelna, předsíň a část obýváku. Když jsem to po dvou návštěvách OBI opravil, zjistil jsem, že se zároveň odporoučel i ventil k pračce. Tak jsem jel do OBI potřetí a jak je dusno, tak jsem měl otevřený okna a přiletělo nějaký hmyzí torpédo a dostal jsem to do levé tváře a mám půl držky napuchlý. Ale abych si jenom nestěžoval, už vše funguje a díky vyklizení celé koupelny jsem našel Géčka, který jsem cca měsíc, po tom, co jsem je půjčil synovi, pohřešoval.

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

Tuhle ironii je slyšet kazdej den, ale jsou lidi, co to říkají vážně.

Frantiku, Tvá jízlivost se mi vůbec nelíbí. Jsi inteligentní člověk, a určitě jsi za poslední dva až tři roky vypozoroval, co vše úžasného se dá se srdcem na dlani a pln upřímných myšlenek dělat proti postupijícímu terosrismu v Evropě. Pokud ale nevíš, rád Ti napovím.

1. Chytit se za ruce a zazpívat si nějakou hezkou písničku. Pokud má text více jazykových mutací, tím lépe.

2. Nezvládáš li bod 1, pozvi nějaké vyčpělé stars na benefiční koncert. Je úplně jedno, že vyjou jak šakali, on to z těch sluníčkářů stejně nikdo nepozná.

3. Pokud není hudba Tvůj šálek kávy, doporučuji namalovat obrázek, a donést jej na nějaké místo, kde to už před Tebou někdo vymaloval krví (tedy ne tou svou).

4. Vím, bojíš se, že body 1 až 3 jsou příjiš náročné. Poměrnějednoduché je identifikovat se s obětí či oběťmi. Zkus hezky nahlas (stejně jako nedávno pár jiných frantíků) říct ž sví čárlí ebdo (napsal jsemTi to foneticky, aby Ti to lépe šlo.

5. Pokud snad nezvládneš ani předchozí, nezbývá Ti nic jiného, než se zachovat jako předseda naší vlády. Vyjádři všem upřímnou soustrast, zaujmi principielní a odmítavý postoj k jakémukoli násilí a jdi dělat něco jiného ....... :-)

Odkaz ke komentáři

No Berte snad bys v rámci prokrastinace místo vlastní jízlivosti mohl nám prostým duchem alespoň naznačit, co by tedy měl Bohouš udělat, aby již britští občané islamisté v Británii neútočili? V úterý mám nějaké jednání ve Strakovce, zatím sice daleko od premiérské pracovny, ale "vyzbrojený" konstruktivními nápady bych audienci určitě dostal... 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...