African Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Tak aspoň, že to přežil. To mi připomělo, jak jsem loni koukal na pole, kde borec v traktoru oral a za ním se táhlo hejno čápů jako v bufetu. Shodou okolností jsme jeli do Jihlavy do ZOO. Na zpáteční cestě tam byli zas - čápi i traktor. Museli být nažraní, že ani na komín nevyletěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Tak aspoň, že to přežil...Nepřežil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Podle článku to vyzíralo, že jo Tak prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 ... ale má kroužek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 aspoň vědí, který čáp uhynul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jakýpa uhynul, regulérní vražda, kámo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 (upraveno) Už mě štve tady ta hysterie kolem zaběhnutého čokla, nebo pošlého ptáka.Ano, ten maník je vocas, měl by jít dělat něco jiného, ale nazývat to vraždou A to jsem z vesnice, a ke zvířatům tam je vždy hodně blízko. Ano měli jsme hospodářství, a u tchyně ho máme doposud, ale zvířata nám vždy a dobře sloužily. Sem tam něco pošlo, uteklo, ztratilo se, ale nikdy se s tím nenadělalo tolik štráchů. Zvířata jsou důležité, a mají svým způsobem mou úctu, ale pořád jsou to jen jen zvířata.Tady to sluníčkaření kolem nich je děs. Jo, mám zvířata rád, ale odtud potud.A pokud sem někoho urazil, dobře mu tak, já to tak prostě vidím.Nechci rozpoutat flame, jen sem si posteskl. Upraveno 24. července 2017 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Přesně. Navíc šlo o sebevraždu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Slušnej adept na Darwina....krást bochačky s kudlou v ruce.. https://www.novinky.cz/krimi/444332-strelba-pri-prepadeni-prodejny-zbrani-v-centru-prahy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 AXMA se ráda tulí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Dyť ten oktáfka stojí jak Bulhar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Už mě štve tady ta hysterie kolem zaběhnutého čokla, nebo pošlého ptáka...Ano, na vesnici bylo vždy ke zvířatům blízko. Stejně blízko, jako k jakékoliv jiné věci. Až na vesnici jsem viděl psy, kteří strávili celý život na řetězu u boudy, husy celej život v koši, krmený násilím šiškama, kozu pokousanou psem na noze, která ji začala hnít a majitelé se jen tak mimochodem bavili, kdy jí ta noha asi už upadne a jestli koza nezdechne dřív, než z ní nadělají klobásy a pod.Navíc tady šlo jen o zvlášť chráněného ptáka ohroženého druhu.Kuvva, to už spíš pochopím, že někdo blbě vyhodnotil situaci, než to, že to někdo okomentuje, že se vlastně hovno stalo, protože oni na dědině přece žrali vždycky všecko, co se podařilo chytit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 AXMA se ráda tulí.Inu, téčko, kraj razowity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Inu, téčko, kraj razowityCo má ten druhý za RZ není vidět, ale ocas razowitý bude spíš ridič Ochcávky ... jo, čára není zeď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 VS- nevidíme zbytek, ale jako kokot stojí ta oktávka a ne dodávka ( překvapivě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Sice bych rad videl i to, jak stoji ten z druhe strany oktavky, ale faktem je, ze tam stoji jak prase a zaslouzi si prelezani z mista spolujezdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 (upraveno) Ono je to nekdy tezky - nevis, jak to tam vypadalo, kdyz prijela ta oktavka - jestli ostatni nestali jako chuji a mu nic jineho nezbyvalo... Upraveno 24. července 2017 uživatelem Tichus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky