SCIFI Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Smělý dotaz ale jak se dá taková sleva získat? .Stačilo přejít k t-mobile a omylem při změně systému mi asi na měsíc úplně vypnuli kartu a neuměli a ani se nesnažili to nějak řešit. Přes měsíc chození na centrálu a k ničemu. Tak jsem pak napsal email vykonemu, technickému a finančnímu řediteli a během hodiny volala asistentka jednoho z nich s tím že mi bude volat někdo jinej a během jednoho dnes to najednou šlo. A jako omluvu mi dali slevu. Jinak tahle sleva jde i koupit tusim za 3k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Kola si většinou utahuji sám, ale u většiny aut jsem vozil s sebou klíče podobně tomuto.. ty plechový "originály" už od pohledu jsou jen na "nouzovou výměnu rezervy" https://www.mall.cz/auto-prislusenstvi/goodyear-klic-na-kola-l-17-19?gclid=Cj0KCQjwwqXMBRCDARIsAD-AQ2h-SR_XuYpEkrTfxcJflZJbaO7w_rqzoHvoLITcSLvwfZwYEJwErlEaAs5KEALw_wcB&dclid=CLeSuInYyNUCFdcUGwoda88EkQ Originál klíč na kola stál za howno i u Mitsubishi, teď u Focuse i u služebních škodovek to samé, koupil jsem podobný tomu v odkazu, byly u toho i ořechy na výměnu a vyměnil jsem vždycky všechno bez problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 (upraveno) Jsem u Tmobile léta, platím mrdu mimo reál. Umí mi tu někdo nabídnout cosi rozumnýho? Upraveno 9. srpna 2017 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Originál klíč na kola stál za howno i u Mitsubishi, teď u Focuse i u služebních škodovek to samé, koupil jsem podobný tomu v odkazu, byly u toho i ořechy na výměnu a vyměnil jsem vždycky všechno bez problému U Forda jsem měnil kolo 3x s tou originál fajfkou a v pohodě. V první řadě je potřeba zkopat dokulata toho blba v servisu co dotahuje rázovým klíčem šrouby na krev. Dotáhnout ano, ale finální dotažení musí udělat momenťákem. Když ne tak to není technik, ale prase. Co přezouvám na Kladně tak vždycky ještě patlají na šrouby nějakou bronzovou vazelínu od Bernera nebo co to je za sajrajt. Nikdy nebyl problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Já se asi zeptám švagra, jak to tak tady čtu, jestli mi nezvládne udělat nějakou nabídku pro chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 S dovolením bych se připojil k Americkej. Mám už x let u t-mobile neomezené volání s smsky za 499Kč/ měsíc ale bez jakýchkoli dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Sněhuláku skloňuj. Takže k Americkýmu, ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Hele, máš pravdu. Sorry, moje chyba, ale řekni, u toho Tvýho nicku to fakt není snadný. Sněhuláku skloňuj. Takže k Americkýmu, ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 km.kmk: Marian Varga... Adoprdele... Smutná ranná električka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Moje je s klukem v Chorvatsku a ted čtu ,že tam bylo zemětřesení. Fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Na co myslis, ze si kluk za par let vzpomene? Na preplneny plaze? Predrazeny vsechno? Zacpany silnice?Prdlajs, na zemetreseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 aha,ještě něco horšího by jsi jim nepřál aby měli zážitky? blbá sranda ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Kolik tam bylo a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Otřesy o síle 2,5 až 3,9 stupně postihly oblast v okolí přístavu Rijeka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Tak to nic moc není... do 3,9 nulové škody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Tak to nic moc není... do 3,9 nulové škody.jasný ... to je jak když jede metro přes vyšehrad ... takový brnění v palcích u nohouch .... nic víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 km.kmk: Marian Varga... Adoprdele... Smutná ranná električkaNaprostý šílenec - Nádhera každý jeden koncert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Smělý dotaz ale jak se dá taková sleva získat? Řeším teď nový tarif u Tmobile. Doposuď jsem měl nějaký výhodný Tmobile tarif přes matku své bývalky, kdy mohla pro několik svých rodinných příslušníků mít výhodný tarif (kolem čtyř stovek). S bývalkou jsme se ale rozešli, tarif mi teď stejně dojíždí a budu muset vybrat něco nového. Ale osum kil za neomezený tarif s 4GB dat mi přijde teda dost. Jsem u Tmobile už docela dlouho, ale když jsem se byl nedávno ptát na pobočce a zkoušel jsem jakože se poptám, co mi nabídnou u konkurence, nesnažili se mě ani nijak extra udržet a nabídnout mi něco lepšího mi přijde... ty tarify v ČR jsou fakt zlodějina.taky jsem to zkoušel. Jsem u nich asi 15 let...dobíhal mi tarif, tak mě několikrát upozorňovali, abych prodloužil. Já jim pořád opakoval, že se porozhlédnu po konkurenci nebo jestli jsou schopni oni něco nabídnout, aby si mě drželi. No a hovno...na solokaprovi jim nezáleží. No, tak sem zašoupal nohama a prodloužil....a to jsem čekal do posledního dne, že se ještě ozvou s nějakou výhodnější nabídkou. No a nakonec jsem jim zavolal já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 pritom v rakousku to jde.. my jsme divnej trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 V mým případě byli ochotní ke slevám v okamžiku, kdy jsem tam nakráčel a oznámil, že ze čtyř čísel chci zrušit dvě až tři a zbytek že chci brutálně osekat, abych měl co nejmenší náklady. Jako bych píchnul do vosího hnízda, najednou byly nabídky, slevy, bonusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky