Americkej Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 No zkrátka sou děsně nevopatrný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Chudák Kuncák. Jednou mu někdo něco přilepí a pak už sem ani nemůže nic napsat, protože dopředu ví, co bude číst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Chudák Kuncák. Jednou mu někdo něco přilepí a pak už sem ani nemůže nic napsat, protože dopředu ví, co bude číst...Ještě se ho zastávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 JaRooN má pravdu, a pročež si z tohoto tématu už nebudu nikdy dělat srandu. Budu ale muset vymyslet něco novýho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Jsem rád, že jste ve Vyškově i takto sebekritičtíVe Vyškově? Tak detektiv už z tebe asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Vojto- dík, tohle mě dostalo :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Je tu ňákej podezřelej klid................už dlouho tady neproběhla žádná ovocná olympiáda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Zdejší diskutující se asi intelektuálně vyčerpali tématem o migraci a multikulturalismu. Ale neboj, ono to zase přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Přesně, Siwi! Já furt, co mi už od včerejska je, že jsem takovej ještě marnější než normálně a ona intelektuální vyčerpanost Jinak mě teda štvou termíny řemeslníků - jedno okno na míru (cca m2) ... osm týdnů. Co nadělám, okno vyrobit neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Vojto, ještě s tím začínej :-)), včera jsem měl nutkání se do toho zapojit, ale odolal jsem ( jsou toho plný noviny, ještě na to narazit tady,... ). Mě štve výraz - intuitivní ovládání. Copak jsem o tolik jinej než ostatní? Nedávám to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Ne, přátelé, začínat s tím rozhodně nechci martar: Martine, vydržať! My už takhle čekáme 7. týden na dveře do babiččina zrenovovaného bytu.Co naděláme...kuncák7: Všiml jsem si tvého povzdechu ve vlákně Breitling. A jiný než ostatní opravdu nejsi. Může ti být útěchou, že "intuitivnost" ovládání digitálek obecně byl jeden z hlavních důvodů, proč jejich bouřlivý rozmach koncem 80. let stejně rychle ustal. Jakmile se lidi mohli vrátit zpátky k rafičkám a korunce a současně si ponechat výhodu quartzového strojku v podobě vysoké přesnosti, většina z nich to s chutí udělala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Ahoj kluci a pratele. Malou napadla bakterie E-Coli + dalsi sracky.Nadstadart jsem vyjednal, platim 600 Kc za den ale televize ma uhlopricku 32cm, kde vsichni maji zelene belmo Mala bojuje, neni poseroutka. Kluci, ja bych sem psal, ale musite opatrne! Nekoho to irituje. Dekuji vsem slusnym lidem. Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Jak to na tom Karlově vypadá? Já si v posledním roce užil dvě hospitalizace s nemocným dítětem na Bulovce, prostředí přijatelné, až na teplotu v pokoji s velkými prosklenými jižními okny... ale na jednu věc je dobré si dávat bacha, Tano, pokud to tedy funguje na Bulovce a na Karlově stejně: doktorka určila diagnozu a nařídila léčbu a dietu (to a to a to děcko nemá jíst...) - načež přesně ty věci nemocniční kuchyně dítěti vaří. Maji tam prostě nějaká tři jídla A, B, C a nejsou schopni dietu individualizovat. Rodič tohle musí hlídat a když je potřeba, nedovolit děcku to sníst a někde poblíž vhodnou stravu zajistit. Pokud jde o zábavu, já jsem dceři pouštěl na tabletu pohádky nebo jsem jí je vyprávěl. U oblíbených knížek nebo hraček hrozí, že je na infekčním budete muset nechat a zlikvidujou je. Jinak samozřejme držím palce, ať je to co nejdřív za vámi. Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tano: Důležité je, že už znáte příčinu a málá je v odborné péči. I já samozřejmě držím palce. Teď už bude jenom líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Jak píše Siwi,když se ví co to je,dá se s tím něco dělat ;-) A DRŽTE SE :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 me nasral radek s slonzackou naplavou...to jsem myslel ze jsi jinaci kabrnak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 me nasral radek s slonzackou naplavou...to jsem myslel ze jsi jinaci kabrnak....Klid Farkííí, do očí by ti to neřek, představuju si ho 170 cm, 120 kg, hrdina a 'vtipálek' za klávesnicí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Vrtá mi to hlavou a jsem línej goglovat, tak se zeptám. Kdo je to slonzák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Vrtá mi to hlavou a jsem línej goglovat, tak se zeptám. Kdo je to slonzák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 martar:a chlapi!! pane, Tebe si moc vazim a umis vse skvele popsat!1.) jak to vypada na Karlove?? Na picu pane. Na me spina, hnus.2.) jidlo: velice jednoduche, jejich jidlo, co? Jejich jidlo nejim a mala take ne. Male special vozim jidlo a ja? Se najim nejak:))Kluci, ja si vas vazim a vasich nazoru.Jsem ted moc smutnej, ale Sparta vole, ne! Burani mam vas rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky