Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Přesně, Siwi! Já furt, co mi už od včerejska je, že jsem takovej ještě marnější než normálně a ona intelektuální vyčerpanost :D

Jinak mě teda štvou termíny řemeslníků - jedno okno na míru (cca m2) ... osm týdnů. Co nadělám, okno vyrobit neumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojto, ještě s tím začínej :-)), včera jsem měl nutkání se do toho zapojit, ale odolal jsem ( jsou toho plný noviny, ještě na to narazit tady,... ).

Mě štve výraz - intuitivní ovládání. Copak jsem o tolik jinej než ostatní? Nedávám to.

Odkaz ke komentáři

Ne, přátelé, začínat s tím rozhodně nechci :D

martar: Martine, vydržať! My už takhle čekáme 7. týden na dveře do babiččina zrenovovaného bytu.Co naděláme...

kuncák7: Všiml jsem si tvého povzdechu ve vlákně Breitling. A jiný než ostatní opravdu nejsi. Může ti být útěchou, že "intuitivnost" ovládání digitálek obecně byl jeden z hlavních důvodů, proč jejich bouřlivý rozmach koncem 80. let stejně rychle ustal. Jakmile se lidi mohli vrátit zpátky k rafičkám a korunce a současně si ponechat výhodu quartzového strojku v podobě vysoké přesnosti, většina z nich to s chutí udělala. 

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci a pratele.

Malou napadla bakterie E-Coli + dalsi sracky.

Nadstadart jsem vyjednal, platim 600 Kc za den ale televize ma uhlopricku 32cm, kde vsichni maji zelene belmo :)

Mala bojuje, neni poseroutka. Kluci, ja bych sem psal, ale musite opatrne! Nekoho to irituje. ;)

Dekuji vsem slusnym lidem.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Jak to na tom Karlově vypadá? Já si v posledním roce užil dvě hospitalizace s nemocným dítětem na Bulovce, prostředí přijatelné, až na teplotu v pokoji s velkými prosklenými jižními okny... ale na jednu věc je dobré si dávat bacha, Tano, pokud to tedy funguje na Bulovce a na Karlově stejně: doktorka určila diagnozu a nařídila léčbu a dietu (to a to a to děcko nemá jíst...) - načež přesně ty věci nemocniční kuchyně dítěti vaří. Maji tam prostě nějaká tři jídla A, B, C a nejsou schopni dietu individualizovat. Rodič tohle musí hlídat a když je potřeba, nedovolit děcku to sníst a někde poblíž vhodnou stravu zajistit. Pokud jde o zábavu, já jsem dceři pouštěl na tabletu pohádky nebo jsem jí je vyprávěl. U oblíbených knížek nebo hraček hrozí, že je na infekčním budete muset nechat a zlikvidujou je. Jinak samozřejme držím palce, ať je to co nejdřív za vámi.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

martar:a chlapi!! pane, Tebe si moc vazim a umis vse skvele popsat!

1.) jak to vypada na Karlove?? Na picu pane. Na me spina, hnus.

2.) jidlo: velice jednoduche, jejich jidlo, co? Jejich jidlo nejim a mala take ne. Male special vozim jidlo a ja? Se najim nejak:))

Kluci, ja si vas vazim a vasich nazoru.

Jsem ted moc smutnej, ale Sparta vole, ne!

Burani mam vas rad :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...