Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Pustili mě na pozemek dobrovolně dle zákona, všechno proběhlo v pořádku. Ale prej sem se choval neeticky a podvodně. Strašně mě sere tahle sprostota a lži. Bohužel se s tim setkávám často, divná doba.

Krtenku, na soukromejch pozemcich se boticky nenasazujou! Prilisna sluzebni horlivost skodi i u MP. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se stalo, že jsem platil plný koš nákupu a na kase mi paní řekla, že cigarety se kartou platit nesmí a vyndala je bokem. 

Paní byla avidentně hloupá.. mě tak po namarkování velkého nákupu s úsměvem oznámila, že jí nefunguje terminál a mám vytáhnout hotovost...

Se stejným potěšením jsem jí to odmítl a koš ať si uklidí sama. To jsi neviděl ten fičák.. Dvě gorily z ochranky, bába z informací ( to už se na mě začali váhově dotahovat), moje drahá to vzdala a s větou " tohle pro vás nedopadne dobře" odkráčela středem.. 

Nicméně jsem to zvládl gentlemansky bez vulgarit a po příchodu vedoucí/ manažerky centra jí zaplatil do přenosného teminálu, který mají dle její řeči pro tyto případy k dispozici.

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem jet na houby výjimečně ráno (jinak chodívam až večer). Drahou polovičku jsem ráno v 5 odvezl do práce. Vrátil jsem se, udělal si snídani a kafe. V 5.30 byla ještě tma. V 6 byla ještě pořád tma. A pak byla úplná tma. Vzbudil jsem před chvílí, tak prd...

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem jet na houby výjimečně ráno (jinak chodívam až večer). Drahou polovičku jsem ráno v 5 odvezl do práce. Vrátil jsem se, udělal si snídani a kafe. V 5.30 byla ještě tma. V 6 byla ještě pořád tma. A pak byla úplná tma. Vzbudil jsem před chvílí, tak prd...

:clap:  :clap: Díky - právě jsi mi proslunil den. Hned je na světě líp!!! :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Mně se stalo, že jsem platil plný koš nákupu a na kase mi paní řekla, že cigarety se kartou platit nesmí a vyndala je bokem. Nějak nechápu.

Já se s pozitivním vnímáním situace přidávám. :goof:

jako mod bys to tu měl moderovat a pokud možno nestranně.

To že se jedná o  kretenka není omluva

Odkaz ke komentáři

krtenek: "Pustili mě na pozemek dobrovolně dle zákona, všechno proběhlo v pořádku. Ale prej sem se choval neeticky a podvodně. Strašně mě sere tahle sprostota a lži. Bohužel se s tim setkávám často, divná doba"

Jsem rád, že jsem si tenhle příspěvek rozkliknul - nic tak obskurního jsem už dlouho nečetl. Fantazie mi jede naplno, jeden scénář šílenější než druhej.... a evidentně to tak nemám sám :D Díky, krtenku.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pustili mě na pozemek dobrovolně dle zákona, všechno proběhlo v pořádku. Ale prej sem se choval neeticky a podvodně. Strašně mě sere tahle sprostota a lži. Bohužel se s tim setkávám často, divná doba.

Tohle je jeden z nejlepsich prispevku, ktery jsi za dobu tve existence na foru napsal, tentokrat se ti podarilo me rozesmat :D

Odkaz ke komentáři

Podle indicií (neeticky, podvodně, pozemek..) mi zatím jako nejpravděpodobnější vychází začínající, leč zdravě asertivní realitní makléř nejmenované velké české realitky pověstné tím, že své pěšáky školí dvě hodiny a pak posílá do terénu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...