Návštěvník Zmizík Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) Pustili mě na pozemek dobrovolně dle zákona, všechno proběhlo v pořádku. Ale prej sem se choval neeticky a podvodně. Strašně mě sere tahle sprostota a lži. Bohužel se s tim setkávám často, divná doba.Krtenku, na soukromejch pozemcich se boticky nenasazujou! Prilisna sluzebni horlivost skodi i u MP. Upraveno 16. září 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Mně se stalo, že jsem platil plný koš nákupu a na kase mi paní řekla, že cigarety se kartou platit nesmí a vyndala je bokem. Paní byla avidentně hloupá.. mě tak po namarkování velkého nákupu s úsměvem oznámila, že jí nefunguje terminál a mám vytáhnout hotovost...Se stejným potěšením jsem jí to odmítl a koš ať si uklidí sama. To jsi neviděl ten fičák.. Dvě gorily z ochranky, bába z informací ( to už se na mě začali váhově dotahovat), moje drahá to vzdala a s větou " tohle pro vás nedopadne dobře" odkráčela středem.. Nicméně jsem to zvládl gentlemansky bez vulgarit a po příchodu vedoucí/ manažerky centra jí zaplatil do přenosného teminálu, který mají dle její řeči pro tyto případy k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Chtěl jsem jet na houby výjimečně ráno (jinak chodívam až večer). Drahou polovičku jsem ráno v 5 odvezl do práce. Vrátil jsem se, udělal si snídani a kafe. V 5.30 byla ještě tma. V 6 byla ještě pořád tma. A pak byla úplná tma. Vzbudil jsem před chvílí, tak prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Chtěl jsem jet na houby výjimečně ráno (jinak chodívam až večer). Drahou polovičku jsem ráno v 5 odvezl do práce. Vrátil jsem se, udělal si snídani a kafe. V 5.30 byla ještě tma. V 6 byla ještě pořád tma. A pak byla úplná tma. Vzbudil jsem před chvílí, tak prd... Díky - právě jsi mi proslunil den. Hned je na světě líp!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 JaRooNe já chtěl dneska taky i s harantama, leč prší, tak to necháme na odpoledne a přinejhorším se jenom tak projdeme po lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Tady právě neprší, spadlo jen pár kapek, takže počasí úplně ideální. Proto to je v tomto vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Krtenku, na soukromejch pozemcich se boticky nenasazujou! Prilisna sluzebni horlivost skodi i u MP.Aha, uz to chápu. Fizl na pozemku je škodná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Mně se stalo, že jsem platil plný koš nákupu a na kase mi paní řekla, že cigarety se kartou platit nesmí a vyndala je bokem. Nějak nechápu. Já se s pozitivním vnímáním situace přidávám. jako mod bys to tu měl moderovat a pokud možno nestranně.To že se jedná o kretenka není omluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Asi se bude měnit tlak, nebo co... Mě vám tak po včerejšku bolí hlava... Kolegovi se narodila dcera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) krtenek: "Pustili mě na pozemek dobrovolně dle zákona, všechno proběhlo v pořádku. Ale prej sem se choval neeticky a podvodně. Strašně mě sere tahle sprostota a lži. Bohužel se s tim setkávám často, divná doba" Jsem rád, že jsem si tenhle příspěvek rozkliknul - nic tak obskurního jsem už dlouho nečetl. Fantazie mi jede naplno, jeden scénář šílenější než druhej.... a evidentně to tak nemám sám Díky, krtenku. Upraveno 16. září 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Vypouštíme bazén, balíme stan, ach jo....smutné :-( No nic, zítra namažeme lyže :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Pustili mě na pozemek dobrovolně dle zákona, všechno proběhlo v pořádku. Ale prej sem se choval neeticky a podvodně. Strašně mě sere tahle sprostota a lži. Bohužel se s tim setkávám často, divná doba.Tohle je jeden z nejlepsich prispevku, ktery jsi za dobu tve existence na foru napsal, tentokrat se ti podarilo me rozesmat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Obzvlášť ve spojení s tím nickem je to legrační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Teď by se dalo použít to přísloví vo másle na hlavě.............( já nechtěl, to šlo úplně samo.......... ) No sice se nechci pouštět do zavádějících teorií, ale třeba jim ten pozemek celej rozkrtkoval............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Podle indicií (neeticky, podvodně, pozemek..) mi zatím jako nejpravděpodobnější vychází začínající, leč zdravě asertivní realitní makléř nejmenované velké české realitky pověstné tím, že své pěšáky školí dvě hodiny a pak posílá do terénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 jako krtenek je městskej cajt, jo? Ja bych ho tipnul na pojištováka nebo prodejce energi? a zázračných dek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Ve čtvrtek na pohřbu mého spolužáka, nějací kreténi oblečení ve smutečním rozmlátili na parkovišti okna u třech aut a vybrali je, zatímco majitelé byli na obřadu. To je hyenismus za kterej bych sekal ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Lidi jsou hrozný kreténi.A měšťáci zrovna rozdávali botičky na soukromých pozemcích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Krtenku omlouvam se za to , co jsem ti kdy napsal. Jestli jsi opravdu mětský policista, pak by tve prispevky davaly smysl!!!!Vzdyt to osvetluje, ze jsi vzdy byl na hranici svych dusevnich a rozlisovacich schopnosti jel na maxx. Promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Měštáka přece nelze obvinit z neetického chování, kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky