Marhi Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tady se jedou poslední dobou strašný bomby.Jeden válčí v baráku, dalšímu se hroutí vstah, do toho ti předčasně zesnulí, a nemocný děti.Brr. Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Dost smutný ...S tím zdravotnictvím není něco v pořádku.Hrozný přístup ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Taky tak . Držte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Neskutečně mnou otřáslo tohle : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113798-virus-na-stránkách-fóra/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Jako že máš nabourané hodnoty? Nejsi sám. Nevím zda se dál rozepisovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Ne, chce to nové forum, které nepovede někdo takový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Ne, chce to nové forum, které nepovede někdo takovýA co teprve fórum, které bude svým členům vydělávat na rolexky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Trochu nechápem... nikdy som žiadny problém, ani spomalenie nepocítil. A ani neriešim prehľadávač, na každom zariadení mám niečo iné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Trochu nechápem... nikdy som žiadny problém, ani spomalenie nepocítil. A ani neriešim prehľadávač, na každom zariadení mám niečo iné.Šťastný to člověk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 V práci na chronomag zásadne nechodím. Doma len z tabletu a mobilu. U operátora mám firewal a keď ma to nepustilo a hlásilo problém, tak som sem neliezol. Bral som to ako preťažený server. Na domácom PC mi hlásilo problémy, tak som to dal dcére vyriešiť. V poslednom čase sem chodím len cez mobilné zariadenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Veneria drzim moc moc palce at se uzdravi nekdy opravdu clovek zasne jaky je pristup lekaru k pacientum :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Taky se přidám a popřeju ať to nakonec dobře skončí. V tomhle případě jsem nepokrytě rád, že mam půl rodiny v nemocnici, takže o termíny se toliko neobávám. Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Asi jsem ztratil cepici. Ja, autista. Z toho se budu hrabat peknych par tydnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 já za letošní zimu už 3 a to asi autista nejsem, tak to si na tom eště dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Chlapci, vonku je jar a na jar sa čapice nenosia . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Já našel zmijovku co sem ztratil před dvěma lety... Svět je ted takový hezčí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) já za letošní zimu už 3 a to asi autista nejsem, tak to si na tom eště dobřeVlnenou, bekovku, z Anglie, vypadal jsem v ni jako debil, ale ja ji mam tak rad :-(. Se mnou to neni tak jednoduchy. Manzelka mi jednou rozstrihala na hadry 2 tricka, jedno jsem vozil ZASADNE do Rumunska na hory a to druhe bylo pro stesti na volejbal, s nasivkou DUKLA a sel jsem tehdy vo rozvod Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Nejhorší rozvodovou situaci sem zažil letos na dovoleny, kdyz sem se Btw dozvěděl, ze mi manželka nedávno vyhodila muj prvni iPhone 3G, dlouho sem to vydejchaval a bylo mi to fakt líto. Ale řekl sem si, je to jen věc, důležitá je kvalita vztahu a nezabil jsem ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Honzo, dobrý...ja bych se neudržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky