Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak to už jste tři  :lol2:

Jinak taky v autě tu starou offline občas použiji ovšem primárně v případech, že nemám moc baterky na telefonu atd... 

Jo a naštvalo mě, že jsem včera vypil moc Kalvadosu a předevčírem piva/vína. Nejhorší na tom je, že dnes jedu za našima do Ostravy a na večer zase někam jdu. Bohužel v pátek a sobotu taky...... 

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navigace vyrábí snad jen už pro důchodce když jsou Google maps. Kdo by proboha jezdil s offline mapou. :)

otec důchodce si ode mě nenechal vymluvit ať si to nekupuje. pořídil nějakou jebku navigaci = za to mohl mít rozumnej chytrej telefon. říkám mu - paušál máš 1,5gb, online navi a ještě z toho můžeš volat.

holt s názory starších lidí neuděláš nic. bohužel ani s těmi politickými :(

Odkaz ke komentáři

vcera som si kupil tchanovi navigaciu, lebo staru mu ukradli z auta. To je jedno. 

Kupil som mu opat garmina, lebo je na nu zvyknuty, vie ju ovladat. Vcera o 16:00 som ju pripojit k pc, ze ju aktualizujem. Nove mapy a tak. 

Vedel som, ze to nejaku hodku potrva. Tak som si odbehol medzitym do prace, ze ked pridem bude to hotovo. 

Po 10 a pol hodinach som vo faze KROK 1 z 3. Priprava zarizeni na aktualizacii softwaru. 

:furious:

Viem, ze sa mi stiahlo cca 6GB dat, ale net mam rychly. Predpokladam, ze to islo pomaly od garminu a dalsi problem vidim v tom, ze v roku 2018 ma navigacia od garminu MINI USB konektor/kabel. 

Nespominam kvalitu displeja, ktora  je na urovni medzi meteostanicou a tlakomerom. 

Vyvoj navigacii sa za 7 rokov nikde nepohol. 

Tak krok připojení je snad vždy nutno hlídat, to že se zařízení nějak nepřipojí/neautorizuje je bohužel časté. Tam vidím chybu tedy vážně u tebe, tos mohl zkontrolovat před odskokem do práce ... co kdyby to chtělo kroky postupně odsouhlasit  :eek:

Na druhou stranu jakákoliv aktualizace u Garminu je porod, proto nikdy více.

Odkaz ke komentáři

Noční výpadek proudu, který výrazně narušil křehkou rovnováhu v akváriu. Zatím dvě oběti, krásná velká skalára a cca 10 let starý trnovec s pečlivě pěstěným pupkem.

to je nemilé, proč tam nemáš ........

https://www.czc.cz/apc-back-ups-cs-500ei/20961/produkt

https://www.czc.cz/zalozni-zdroje-ups/produkty

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Prostě to nemáme zas tak profi no. Řekl bych, že nejsu akvarista, jen mám doma akvárko. Filtr byl těsně před vyčištěním, takže po nahození proudu už jen trochu honil vodu, ale nevzduchoval, vzduchovací kámen zanesenej, takže motorek už pak přes něj neprotlačil půlmetrovej sloupec vdy, která se nasála do hadičky.

Nevím, neviděl jsem to, když jsem v pět ráno vstával d práce, ničeho jsem si nevšiml. Zjistila to žena kolem deváté a to už asi bylo pozdě...

Odkaz ke komentáři

tve sem nasranej, na foru je plno změn (nějaký bany, nějaký ztráty pozic, veřejný praní špinavýho prádla) a jí nic nevim a chtěl bych bejt v obraze. Jako třešnička na dortu jsou ty provázející diskuze, ale ty jsou hned smazaný... tve kopírujte mi to někdo nebo mi dejte aspoň vědět... :)

Odkaz ke komentáři

Noční výpadek proudu, který výrazně narušil křehkou rovnováhu v akváriu. Zatím dvě oběti, krásná velká skalára a cca 10 let starý trnovec s pečlivě pěstěným pupkem.

Příště víc rostlin a trochu méně ryb. A nebo tu UPS. Já párkrát zapomněl filtr zapnout, když jsem sev tom vrtal, ale ryby to zatím daly.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Taky pouzivam(e) papirovy mapy. Na vandr to je bez debaty, bez klasicky padesatky od VKU Harmanec si to nedovedu predstavit. Mam k tomu offline mapy.cz v mobilu, ale papir je papir :). A v aute mame taky klasickej autoatlas, ale tam uz vladu prebira mobil. Ale manzelka vetsinou naviguje ne navigaci, ale ctenim mapy v mobilu. Ne vzdy u novych cest se nam chce je tou nejrychlejsi/nekratsi...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...