Murphy97 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Zadne "nekteri", ani "mnoho". Vsichni! Vsichni jsou ovlivnovani svym okolim. Neni to volni zalezitost, ale podvedoma. Samozrejme nekteri vice, nekteri mene. Vyjimku ze "vsichni" tvori sociopati a lide ve stadiu klinicke smrti.Sem smutnej. Sem se chtel kamaradit a ty me takle natres :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Ale kamarádit ses chtěl s McStingerem. :-) Kdybys napsal, že to bylo pregnantní, přesné a výstižné, jo, to by pak byla jiná.. :-) Upraveno 1. března 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Stingere, chci se kamaradit s Hasnou. Napsal to zcela presne a stojim si za tim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) No vidíš, ani to moc nebolelo. Kdyby to tu šlo, tak si tě ihned ofrienduju. A pak že je svět zkaženej. Upraveno 1. března 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Stingere, chci se kamaradit s Hasnou. Napsal to zcela presne a stojim si za tim! Ak sa chceš kamarátiť s Hasňom, tak mi netykaj . To môžu iba StanoBare a instant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Pravda, má svá slabší místa. :-) Ale všimni si, jak tu ta značka často padá i ve zcela nesouvisejících debatách.... ;-) Jde na to chytře pan ambasador.Hajzlove nechte me! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Stingere, chci se kamaradit s Hasnou. Napsal to zcela presne a stojim si za tim! Ak sa chceš kamarátiť s Hasňom, tak mi netykaj . To môžu iba StanoBare a instant.Prominte pane Stingere, to bych si nedovolil. A marne hledam, kde se tak stalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 nevšímaj si to, to mám len taký folklór, keď ma niekto osloví Stinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Hajzlove nechte me!Uz ho nechte. Vzdyt ma ted zazitek na kterej uz asi nikdy nezapomene :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Byl jsem vyndavat stehy (spony do sešívačky), nějak se jim nechtělo a rána se rozjela, snad to motýlci udrží. Na můj dotaz, na jak dlouho to s neschopenkou vypadá, mi spadla čelist - ještě cca 3 měsíce doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 sere mě firma Avonet, co jsem se přestěhoval, imrvére problémy s připojením internetu. Za poslední 3 týdny výpadek každý týden minimálně na hodinu, vrchol dneska, skoro 7 hodin bez připojení. Zlatý UPC, 15 let bez výpadku a tohle se sere furt.Máte někdo zkušenost s O2 HD, nebo něco podobnýho, co drží a nepadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Sere mě, že nemám přebytečných 8tis na tu kudlu v inzerci... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Myslim ze nas aktualne listuje ve srajtofli vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Sere mě tapatalk, který nový topic vždy založí 2x a napíše, že ho nezaložil ani jednou (Budiž). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Myslim ze nas aktualne listuje ve srajtofli vic Kokik jsi našel? Já 12 eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 No ja o chlup vic, ale valim na ostravsky sraz, takze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Došla Kontušovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Jak dojde likér před půlnocí, to je dycky blbý ... zkus cinknout na souseda, ti maj většinou pro takový věci pochopení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 sere mě firma Avonet, co jsem se přestěhoval, imrvére problémy s připojením internetu. Za poslední 3 týdny výpadek každý týden minimálně na hodinu, vrchol dneska, skoro 7 hodin bez připojení. Zlatý UPC, 15 let bez výpadku a tohle se sere furt.Máte někdo zkušenost s O2 HD, nebo něco podobnýho, co drží a nepadá?mám připojení VDSL kabelem od O2 za pětikilo měsíčně a naprostá spokojenost (je to ale možná tím že jsem 300 metrů od ústředny, rozvodny, nebo jak se tomu říká...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Na tyhle věci na ulici nekompromisně nereaguju, podporuju Anežku. Ale tuhle jsem byl zahnán do KOUTA.V Praze okolo Apolináře, němá holka. "Ty vole Zdenku, neblbni ani němý holce nedáš? Tak aspoň blbou stovku, nebuď šrob."Tak jsem dal těch 100,- já debil. Jak jsem na holku/ ženskou nikdy nesáh, tak teď bych jí dal klidně pěstí, ne za sebe, ne za tu posranou stovku,ale za všechny postižený. Parchant jeden, určitě jí něco potrestá, musí. Všechny tyhle hovada, kam až dokážou zajít? A dneska čtu tohle. Přesně tenhle papír měla.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nesl ... &source=hp https://knizka6.webnode.cz/chranene-dilny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky