Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já když jsem se před 30 lety s našima přestěhoval do Brniska a malej cigán na zastávce se mě zeptal jestli nemám špinku, patřičně uražen (co jsem prašivej?) jsem mu dal taky pěstí a byl jsem (už v 15) za vyvrhele. Naštěstí autobus dojel dřív než smrádek stihnul aktivovat soukmenovce, dneska už by mi to takhle levně neprošlo a mozná by o mě taky psali v minulém čase...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbce zkratka potkas vsude, s tim se toho bohuzel moc delat neda.

Asi bych ji dostal taky, protoze pro me je brnak, ostravak, vsetinak ( dosad si libovolne mesto v CR ) proste cech.

Odkaz ke komentáři

Kucí, vy musíte hrozně vypadat, případně dělat hrozný věci... já v Brně bydlím a nic takovýho nezažívám... zato v nejmenovaným hlavním městě ČR, tam to několikrát smrdělo průšvihem... asi jiný kraj, jiný mrav :-)

Odkaz ke komentáři

Kucí, vy musíte hrozně vypadat, případně dělat hrozný věci... já v Brně bydlím a nic takovýho nezažívám... zato v nejmenovaným hlavním městě ČR, tam to několikrát smrdělo průšvihem... asi jiný kraj, jiný mrav :-)

Protoze ti tu nikdo nerozumnel :-).

Osobne si na Brno nemuzu stezovat, kazda navsteva byla paradni ( jak v dobach diskotek v Boby centru, navstev fotbalu, hokeje i prehrady, na tu bylo jen tezky se dostat :-)).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Bude hůř. V Brně začínají být na Slováky už všichni alergičtí. Způsobují to hlavně "studenti", kterých je všude plno, jsou za každé situace nejhlasitější a nesuverénější.

Odkaz ke komentáři

Pred mesicem jsem si zlomil levou ruku tesne pred zapestim. Toz mi tam nasroubovali kovovou dlahu. Pak mi sdelili, ze uz jsem stary a dlahu mi vytahovat nebudou.

Takze jsem nasrany, nebot mam fcil ruku 23 cm. :-(

U vetsiny hodinek mam dilek tahu navic - coz nestaci.

A reminky - posledni, mozna predposledni dirka.

Ja se na to vy.eru!

Odkaz ke komentáři

Pred mesicem jsem si zlomil levou ruku tesne pred zapestim. Toz mi tam nasroubovali kovovou dlahu. Pak mi sdelili, ze uz jsem stary a dlahu mi vytahovat nebudou.

Takze jsem nasrany, nebot mam fcil ruku 23 cm. :-(

U vetsiny hodinek mam dilek tahu navic - coz nestaci.

A reminky - posledni, mozna predposledni dirka.

Ja se na to vy.eru!

Možno sa to ešte vráti na pôvodný obvod. V pravej ruke na rovnakom mieste mám 2 kovové dlahy (už 3 roky) a obvod tesne za zápästím je rovnaký, ako na ľavej. Dosť dlho tam bol mierny opuch po operácii.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...