eskimak Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 To by ma teda paradne nasralo. Z Brna je znacna vacsina mojich Ceskych kamaratov. Teda ako som zistil - Moravskych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Já když jsem se před 30 lety s našima přestěhoval do Brniska a malej cigán na zastávce se mě zeptal jestli nemám špinku, patřičně uražen (co jsem prašivej?) jsem mu dal taky pěstí a byl jsem (už v 15) za vyvrhele. Naštěstí autobus dojel dřív než smrádek stihnul aktivovat soukmenovce, dneska už by mi to takhle levně neprošlo a mozná by o mě taky psali v minulém čase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Akože nenastvalo, skôr zarazilo https://m.topky.sk/cl/100370/1721417/Surovy-utok-na-Slovaka--Cechov-sa-opytal--kde-sa-da-zabavit--utocnika-vyprovokovala-slovencinaTo aby človek bal prísť na zraz?Blbce zkratka potkas vsude, s tim se toho bohuzel moc delat neda.Asi bych ji dostal taky, protoze pro me je brnak, ostravak, vsetinak ( dosad si libovolne mesto v CR ) proste cech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) ..Já když jsem se před 30 lety s našima přestěhoval do Brniska a malej cigán na zastávce se mě zeptal jestli nemám špinku.. Tak. A zli imigranti nemohou mit sanci, skrzeva takovou prisnost. Upraveno 2. července 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Brno je plne Slusnych lidi, tam se ti nemuze nic stat Kdyz jsem tam byl poprve (91 myslim) musel jsem utikat pred nacky, kteri tam po nekom strileli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Až doteď jsem si myslel, že je v Brně nuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Kucí, vy musíte hrozně vypadat, případně dělat hrozný věci... já v Brně bydlím a nic takovýho nezažívám... zato v nejmenovaným hlavním městě ČR, tam to několikrát smrdělo průšvihem... asi jiný kraj, jiný mrav :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 (upraveno) Kucí, vy musíte hrozně vypadat, případně dělat hrozný věci... já v Brně bydlím a nic takovýho nezažívám... zato v nejmenovaným hlavním městě ČR, tam to několikrát smrdělo průšvihem... asi jiný kraj, jiný mrav :-)Protoze ti tu nikdo nerozumnel :-).Osobne si na Brno nemuzu stezovat, kazda navsteva byla paradni ( jak v dobach diskotek v Boby centru, navstev fotbalu, hokeje i prehrady, na tu bylo jen tezky se dostat :-)). Upraveno 3. července 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Hele, přiznej se, že Ty ses chtěl dostat tramvají na přehradu, namísto šalinó na Prýgl .... To jde zkrátka těžko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Nefrajeř tady s nářečím, joooó! Je nás tady pár, co se v Brně nenarodil.:-P ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Ze furt musis ten asijskej puvod davat na odiv Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Pan domácí se jenom snaží pomoct! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Hele, přiznej se, že Ty ses chtěl dostat tramvají na přehradu, namísto šalinó na Prýgl .... To jde zkrátka těžko :-)Přesně tak jsem to myslel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Akože nenastvalo, skôr zarazilo https://m.topky.sk/cl/100370/1721417/Surovy-utok-na-Slovaka--Cechov-sa-opytal--kde-sa-da-zabavit--utocnika-vyprovokovala-slovencina To aby človek bal prísť na zraz? To byl asi "Luboš Lakatoš" např.https://www.youtube.com/watch?v=5T0nJ_COsuc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Hodnota české koruny, to je výsměch....proč ji jako ty lojzové uměle oslabovali? Jak slibovali že bude za 24,00 prej, cha,cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Bud rad ze je to jeste koruna a ne euro. Ale kurz slusnej, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Akože nenastvalo, skôr zarazilo https://m.topky.sk/cl/100370/1721417/Surovy-utok-na-Slovaka--Cechov-sa-opytal--kde-sa-da-zabavit--utocnika-vyprovokovala-slovencinaTo aby človek bal prísť na zraz? Bude hůř. V Brně začínají být na Slováky už všichni alergičtí. Způsobují to hlavně "studenti", kterých je všude plno, jsou za každé situace nejhlasitější a nesuverénější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Pred mesicem jsem si zlomil levou ruku tesne pred zapestim. Toz mi tam nasroubovali kovovou dlahu. Pak mi sdelili, ze uz jsem stary a dlahu mi vytahovat nebudou.Takze jsem nasrany, nebot mam fcil ruku 23 cm. :-(U vetsiny hodinek mam dilek tahu navic - coz nestaci.A reminky - posledni, mozna predposledni dirka.Ja se na to vy.eru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Pred mesicem jsem si zlomil levou ruku tesne pred zapestim. Toz mi tam nasroubovali kovovou dlahu. Pak mi sdelili, ze uz jsem stary a dlahu mi vytahovat nebudou.Takze jsem nasrany, nebot mam fcil ruku 23 cm. :-(U vetsiny hodinek mam dilek tahu navic - coz nestaci.A reminky - posledni, mozna predposledni dirka.Ja se na to vy.eru! Možno sa to ešte vráti na pôvodný obvod. V pravej ruke na rovnakom mieste mám 2 kovové dlahy (už 3 roky) a obvod tesne za zápästím je rovnaký, ako na ľavej. Dosť dlho tam bol mierny opuch po operácii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 No, ja ti nevim?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky