Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

zenska ode me odesla a tak hledam novou, nastvalo me, ze kdyz hledam dvacitku, tak mi to nabizi tohle.

ta vlevo nahore prece nema 20 ne? dneska uz se ani tomu internetu neda verit :(

Ta ma 20 let, ale odrobenych na sachte. :-) Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

To takhle sháníte věci na leptání kovu v našem "krajským městě."

Leptadlo (chlorid železitej na plochý spoje) a leptuvzdornej lak - Chemička nedá. Drogerka nemá. Elektro nemá. Nikdo neví. OK, e-shop, po týdnu úspěch.

Ocelovej plech - Železářství 1 nic. Železářství 2 nic. Obchod hutním materiálem, kde je všecko od traverz po pletivo nic. OBI a BauMax nic.

Průběžně jsem zkoušel i záchrannou otázku na rozklepávací nejtky, hádejte co. Jedno železářství, a to jen ve dvou velikostech, který jsou mi na houby.

KRAJSKÝ MĚSTO, LIDI!

Leptadlo chlorid jsme do práce vozili z vodárny. Používá se na čištění vody. Koupit se dá kromě eshopů v prodejnách hobby elektroniky jako je GM nebo Ges a podobných. Leptu vzdorný lak, to jde skoro čímkoliv, ten chlorid moc nežere. Kvalitní fixa lihovka, značkovací fixy s barvou na popisování železa, barva ze sprejů, acetonový lak, asfalt nebo kalafuna rozpuštěná v toluenu. Plech se v malým blbě shání, v některých hutních materiálech i ustřihnou ale jinak obvykle jen na tabule. Zkusit kovošrot nebo nějakou kovo dílnu.

Odesláno

Otec onehdá sháněl pár kousků plechu na zámek od branky,také bez úspěchu,nechal jsem to nastříhat v práci a takřka zadarmo,jen jsme to svařili.No čuměl jak puk :-) 

Odesláno

Já Vám kluci nevím i moje děti furt něco mají s Karmou,asi to nechápu ,my měli plynovou v koupelně a ta sem tam bouchla,při špatném tlaku,to je ta pomsta ? :-) 

Návštěvník km.kmk
Odesláno

To bude karma.

Ale karma je zdarma...navic za dvojku mi to prijde hodne levny...

Odesláno

.....

Mojí zásilku odeslanou z USA před 6 týdny do ČR někdo v tomhle týdnu vyzvedl v USA.......

Tomu nerozumim. Kdyz jsi ji poslal do CR, tak ja ji mohl nekdo vyzvednout v USA?

Neprevzali ji pouze k preprave? Letecky, lodi atd. ?

Odesláno

Já Vám kluci nevím i moje děti furt něco mají s Karmou,asi to nechápu ,my měli plynovou v koupelně a ta sem tam bouchla,při špatném tlaku,to je ta pomsta ? :-) 

Mě tahle Karma coby třináctileté dítě málem zabila. Přitom jsem byl vždycky hodný, poslušný a dobře se učil. Tak mi tenkrát došlo, že karma neexistuje a život je jen náhoda.

Odesláno

Tybrďo já jsem docela šikovnej chasník. Brácha mi půjčil takovej pěknej vrták do kovu, tak jsem ho dneska prubnul.
Pochopitelně že jsem jel moc rychle a vrták je vejpůl, ale pokrčil jsem ramenama, že mu v železářství koupím novej.
HAHAHAHAHA! No jo, Walter Titex je ústeckým železářstvím značka neznámá, pročež jsem se opět obrátil na strejdu Gůgla a zjistil, že ten třímilimetrovej krasavec je bratru za dvanáct stovek a ne zrovna snadno k mání :D

Lidi, já se jednou zblázním a otevřu si železářství, ve kterým bude všechno a budu vědět o všem, včetně toho, kde co objednat.

Odesláno

Pokud chceš kvalitní nástroje a nářadí je potřeba zajít třeba do speciálního obchodu jako třeba GM https://www.gme.cz/. Nebo objednat na internetu od různých dodavatelů nástrojů a nářadí. Vše pohromadě a rychlé dodání zajistí https://www.hoffmann-group.com/CZ/cs/hot/service/downloads/blaetterkatalog. Od nožů Victorinox po stereomikroskopy Leica. Tisíce položek a zakládají si na kvalitě produktů.

Odesláno

Jabko: To abys měl ty superdrahý vrtáky po desetinách, dejme tomu od 1 mm do 10 mm, to je 90 kusů, to bude tak za 100 tisíc, prodáš tak tři za rok, to zní jako bezva byznys. :)

Odesláno

Kvalita pouze slovně. Zásadně nebrat "jejich" produkty pod značkou Holex, to echt čína, pokud máš problém, reklamace se nedovoláš.

Bereme od nich zhruba pět let a nikdy nebyl problém, ani jedna reklamace. Udám příklad: v katalogu mají digi posuvky Mahr, Mitutoyo, Tesa, Wiha no a také zmíněný Holex.  Holex bereme jako měřidlo na které nemusí být stoprocentní spolehnutí (orientační měření) ovšem zatím nebyl s Holexem problém. To stejné se například o Sometu (echt česká čína) říci nedá.

Odesláno

Tybrďo já jsem docela šikovnej chasník. Brácha mi půjčil takovej pěknej vrták do kovu, tak jsem ho dneska prubnul.

Pochopitelně že jsem jel moc rychle a vrták je vejpůl, ale pokrčil jsem ramenama, že mu v železářství koupím novej.

HAHAHAHAHA! No jo, Walter Titex je ústeckým železářstvím značka neznámá, pročež jsem se opět obrátil na strejdu Gůgla a zjistil, že ten třímilimetrovej krasavec je bratru za dvanáct stovek a ne zrovna snadno k mání :D

Lidi, já se jednou zblázním a otevřu si železářství, ve kterým bude všechno a budu vědět o všem, včetně toho, kde co objednat.

Jo a ještě typ na sehnání drahých značkových nástrojů za lidovku. Nástrojárny a podniky, které ještě nevyužívají systém kontroly nástrojů při výdeji a vracení například (GTMS) poskytují možnost obsluze strojů prodeje na portálu Aukro. lze tam koupit nástroj, který stojí tisíce za stokoruny. Takto si vybavuji dílnu, levným a přitom kvalitním cajkem:)  https://aukro.cz/tk-vrtak-7-2-walter-6933038058

Odesláno

Jo a ještě typ na sehnání drahých značkových nástrojů za lidovku. Nástrojárny a podniky, které ještě nevyužívají systém kontroly nástrojů při výdeji a vracení například (GTMS) poskytují možnost obsluze strojů prodeje na portálu Aukro. lze tam koupit nástroj, který stojí tisíce za stokoruny. Takto si vybavuji dílnu, levným a přitom kvalitním cajkem:) https://aukro.cz/tk-vrtak-7-2-walter-6933038058

Děkuju za tip, mrknu na to
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...