geometr Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tomu, co to udělal, zjevně ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 To nasere... Ten kdo to udělal určitě zanechal kontakt, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 haha, to by byl zazrak.. (v cechach) .. nedavno se mi stalo neco podobnyho.. na parkovacim miste.., pritom nejmin 2 kamery (soukrome) by urcite mely material, ale 'zakon' nedovoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Frajer mě naboural a pak ujel...ale já seděl zrovna v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Frajer dopadl stejne jak naraznik? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 já končim zítra, ale bez nadbytečnosti = bez odstupného ale úplně mě to vlastně neštve a i se trochu těšimCo tak najednou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Nedari sa mi robit skúšky Airline transport pilot licence. Som uplny trotel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 nedaří se mi ji sbalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Snadná pomoc, pořiď si větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 ... nebo bal menší ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 nedaří se mi ji sbalita za pět let v tomto vlákně ...........nedaří se mi ji zbavit........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 (upraveno) Barkery... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2018 uživatelem papen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Barkery...Nic, co by nešlo rozleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Nic, co by nešlo rozleštit.Hluboke to je jak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Ja jsem na fajnovější boty rezignoval. Jezdím s MHD, mám malý děti, neměl jsem nervy na to sledovat jejich rychlou destrukci a neustále se na někoho rozčilovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 (upraveno) tak u těhle by se vám to nestalo....... :lol2: Upraveno 27. září 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Tyjo ty jsou super! To červený tlačitko vepředu něco aktivuje? Nebo co je to za fičuru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Tyjo ty jsou super! To červený tlačitko vepředu něco aktivuje? Nebo co je to za fičuru? To není tlačítko, to je ventil na vylévání potu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 (upraveno) Já věděl, že na novej systém nemam s iPadem přecházet. Do prkený vojhrady. Prohozený věci na klávesnici - neustále typo error, přeházený info na horní liště - kde byly hodiny nejni najednou nic, kam asi furt čumim, upravený gesta multitaskingu, atd. atd. Kuafix, zlatý pravidlo: když to funguje, neměň to! Upraveno 27. září 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 simtě, ty naděláš Alza v Holešovicích je nepřekonatelná, jednou a nikdy více, jsem chtěl ušetřit dvacku, kolenovrt Si máš stáhnout jejich appku, nečekal jsem ani jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky