marosh Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 13 mrtvých horníků na dole ČSM. :-(
Frostie Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 13 mrtvých horníků na dole ČSM. :-(No, to je velká tragédie kdykoliv, natožpak teď před Vánoci. Naivně jsem si myslel, že zůstane u počtu 5, ale bohužel... Čest jejich památce!
Z. Paul Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Prosím moderátory za primluveni se k zprovoznění funkce dat do ignoru i "nejvyššího radu" tady. Děkuji, pěkný den.
Karlos Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Nedavno jsem tady psal o zpozdeni vlaku 220 minut kvuli namraze. Nic hroznyho, ale taky nic prijemnyho.Reklamovali jsme jizdenku. Vase kompenzace: 0 Kc. Pekny den, Vas narodni dopravce.Tak jo, díky.Reklamoval jsi neobjednanou námrazu, nebo co? Za takovéhle zpoždění přece dopravce nemůže, tak za něj ani nenese žádnou odpovědnost.Vítr shodí strom někomu na auto, měl by majitel pozemku platit škodu?
Xenomorfus Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 (upraveno) Je to tragedie. Kdyz sem si dnes rano (v 2:00 hod) tu spravu precetl, hned sem psal bratrankovi, zda je v poradku. Nastesti je, odepsal, ze byl zrovna dole a citil jen tlakovou vlnu... Edit: ...k udalostem na dole v Karvine Upraveno 21. prosince 2018 uživatelem Xenomorfus
eskimak Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Nedavno jsem tady psal o zpozdeni vlaku 220 minut kvuli namraze. Nic hroznyho, ale taky nic prijemnyho. Reklamovali jsme jizdenku. Vase kompenzace: 0 Kc. Pekny den, Vas narodni dopravce. Tak jo, díky.A viezol si sa alebo si zrusil cestu kvoli meskaniu?
warann Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Reklamoval jsi neobjednanou námrazu, nebo co? Za takovéhle zpoždění přece dopravce nemůže, tak za něj ani nenese žádnou odpovědnost.Vítr shodí strom někomu na auto, měl by majitel pozemku platit škodu?To asi není nejlepší příklad. Mrkni třeba sem: http://www.bulletin-advokacie.cz/odpovednost-vlastnika-stromu?browser=mobi
Karlos Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Jo, "hledání viníků" je současné velmi populární podnikání. A tomu se pak na míru vyrábí argumentace. Ve skutečnosti nejde o hledání viníka, ale o hledání nových zdrojů peněz. Posouváním myšlení lze totiž vyrobit cokoliv, libovolnou argumentaci, nárok, právo, cokoliv.Proč ještě nikdo nechtěl kompenzaci za námrazu na silnici?
nickolas Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Zasypani haviri jsou pruser Uprimnou soustrast pozustalym.
warann Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 @Karlos. Já jen reagoval na tem příměr. Prostě je to tak nastavený, jestli je to dobře nebo ne je na zcela jinou diskuzi.
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 13 mrtvých horníků na dole ČSM. :-(13? Kurna, ja slysel vcera prvni zpravu - 1 a 10 zranenych. Tak to je, do pytle. Ani nemam slov.
marosh Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Zasypani haviri jsou pruser Uprimnou soustrast pozustalym. Niko, myslím, že to měli ještě horší, než že byli zasypáni. Tam bouchl metan...
Jiří_99 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 To hornici to je masakr. Nekde jsem cetl, ze to byli polaci. Nicmene doufam, ze alespon rodiny odskodni, kdyz uz tam to chlapi drou jak psi a nic moc za to nemaj.
nickolas Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Niko, myslím, že to měli ještě horší, než že byli zasypáni. Tam bouchl metan...Ja si ani nechcu moc predstavovat co vsechno to s nima udelalo...
African Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Strašný, obrovská tragédie :-(
zceyee Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Jít v sobotu před štědrým dnem k vyhlášenýmu řezníkovi a bejt tam půl hodiny před otevíračkou byl asi dobrej nápad. Bohužel ho měli i všichni ostatní, jen tam byli ještě dřív. Neskutečný.
colommbo Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 (upraveno) zceyee: My dříve narození tohle pamatujeme ještě z dob, kdy lidi před řeznictvím čekali, až "přivezou maso". Hospodyňky si pokecaly, tož to celkem uteklo. A když jsem kdysi v Praze chodíval zadem k jednomu "svému" řezníkovi, taky nás bývalo víc - jedna fronta v krámě a druhá vzadu v zázemí... A havíři - doufám, a podle zveřejněných zpráv tomu vše nasvědčuje (tlaková vlna, oheň), že to aspoň bylo rychlý... Upraveno 22. prosince 2018 uživatelem colommbo
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Zjistil jsem, ze na "jemnou praci" asi nebudu. Vcera nasekane a slozene drevo, dnes vypada takhle.
eskimak Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Zjistil jsem, ze na "jemnou praci" asi nebudu. Vcera nasekane a slozene drevo, dnes vypada takhle.Nikto nelezi pod tym?
Doporučené příspěvky