Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

13 mrtvých horníků na dole ČSM. :-(

No, to je velká tragédie kdykoliv, natožpak teď před Vánoci. Naivně jsem si myslel, že zůstane u počtu 5, ale bohužel... Čest jejich památce!
Odesláno

Nedavno jsem tady psal o zpozdeni vlaku 220 minut kvuli namraze. Nic hroznyho, ale taky nic prijemnyho.

Reklamovali jsme jizdenku. Vase kompenzace: 0 Kc. Pekny den, Vas narodni dopravce.

Tak jo, díky.

Reklamoval jsi neobjednanou námrazu, nebo co? Za takovéhle zpoždění přece dopravce nemůže, tak za něj ani nenese žádnou odpovědnost.

Vítr shodí strom někomu na auto, měl by majitel pozemku platit škodu?

Odesláno (upraveno)

Je to tragedie. Kdyz sem si dnes rano (v 2:00 hod) tu spravu precetl, hned sem psal bratrankovi, zda je v poradku. Nastesti je, odepsal, ze byl zrovna dole a citil jen tlakovou vlnu...

Edit: ...k udalostem na dole v Karvine

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odesláno

Nedavno jsem tady psal o zpozdeni vlaku 220 minut kvuli namraze. Nic hroznyho, ale taky nic prijemnyho.

Reklamovali jsme jizdenku. Vase kompenzace: 0 Kc. Pekny den, Vas narodni dopravce.

Tak jo, díky.

A viezol si sa alebo si zrusil cestu kvoli meskaniu?
Odesláno

Jo, "hledání viníků" je současné velmi populární podnikání. A tomu se pak na míru vyrábí argumentace. Ve skutečnosti nejde o hledání viníka, ale o hledání nových zdrojů peněz. Posouváním myšlení lze totiž vyrobit cokoliv, libovolnou argumentaci, nárok, právo, cokoliv.

Proč ještě nikdo nechtěl kompenzaci za námrazu na silnici?

Odesláno

13 mrtvých horníků na dole ČSM. :-(

13? Kurna, ja slysel vcera prvni zpravu - 1 a 10 zranenych. Tak to je, do pytle. Ani nemam slov.

Odesláno

To hornici to je masakr. :( Nekde jsem cetl, ze to byli polaci. Nicmene doufam, ze alespon rodiny odskodni, kdyz uz tam to chlapi drou jak psi a nic moc za to nemaj.

Odesláno

Niko, myslím, že to měli ještě horší, než že byli zasypáni. Tam bouchl metan...

Ja si ani nechcu moc predstavovat co vsechno to s nima udelalo...

Odesláno

Jít v sobotu před štědrým dnem k vyhlášenýmu řezníkovi a bejt tam půl hodiny před otevíračkou byl asi dobrej nápad. Bohužel ho měli i všichni ostatní, jen tam byli ještě dřív. Neskutečný.

Odesláno (upraveno)

zceyee: My dříve narození tohle pamatujeme ještě z dob, kdy lidi před řeznictvím čekali, až "přivezou maso". Hospodyňky si pokecaly, tož to celkem uteklo. A když jsem kdysi v Praze chodíval zadem k jednomu "svému" řezníkovi, taky nás bývalo víc - jedna fronta v krámě a druhá vzadu v zázemí... :)

A havíři - doufám, a podle zveřejněných zpráv tomu vše nasvědčuje (tlaková vlna, oheň), že to aspoň bylo rychlý... :(

Upraveno uživatelem colommbo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...