Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Není to moje věc, ale politika spolehlivě rozesere každou diskuzi. Když už, ať je tu jedno vlákno k tomu určené a na zbytku fóra by to překážet nemuselo...

Já bych nedělal milion vláken. Myslím, že to všechno je schopná obsáhnout žumpa. Ta politika se tu objevuje s železnou pravidelností alespoň 2x týdně a ti co se k tomu nejvíce vyjadřují bývají často strůjci ;) Upřímně řečeno za poslední dva roky se tu z mého pohledu vyrojila skupina asi 5 lidí, co to fórum totálně rozbíjí a občas se jich někdo chytne. Někdy to jsem já, protože jsem blbej  :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych ty uražené ješitnosti následované virtuální sebevraždou, které se tady objeví hned druhý den s novým nickem a ještě si hned znovu kopnou, odebral nadobro.

To mam stesti ze nejsi moderator. Ty bys byl urcite hodne radikalni. Upraveno uživatelem Strom
Odkaz ke komentáři

Mazání inzerátů v sekci "ostatní prodej". Jaký je rozdíl mezi prodejem dětského kola, který tady normálně prochází a prodejem dětských lyžařských bot, které mi byly smazány....

Mně tu kdysi neprošlo ani to kolo, takže asi dle momentální nálady... . jak kdy a jak komu.

.. Pro přecitlivělé, svatečně naladěné jedince upozorňuji na smajlík, který má zlehčit tento post.

Odkaz ke komentáři

Mazání inzerátů v sekci "ostatní prodej". Jaký je rozdíl mezi prodejem dětského kola, který tady normálně prochází a prodejem dětských lyžařských bot, které mi byly smazány....

Musíš prodávat dětské hodinky a k nim přibalit boty, to projde.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem tohle virtualni odchazeni nikdy moc nechapal. Jeste nejlip si k tomu zalozit solo vlakno, abych se od ostatnich docetl, at si dam pauzu a ze je to skoda. Proc? To si dotycnej nemuze dat sam treba pul roku pauzu a pak se v poklidu vratit? Nebo sem proste prestat denne dvacetkrat lizt? Tyhle demonstrativni sepuky jsou ve finale spis akorat trapny. Tim nenarazim na Milose.

Odkaz ke komentáři

Ono se to zmírní, pokud se člověk stane OWG. Akorát se k tomu musí propracovat a to někdy trvá.

K tomu se už nikdy nedostanu. Mám několik hodinek po rodině, které prostě neprodám. A red alpinisty se mi taky budou pouštět jen těžko. Ale spěji k tomu mít pár hodinek co vezmu jednou za čas (ta předchozí kategorie) a 1x pilotky 1x potápky 1x oblekovky a moony z roku narození. Ty troje potom točit ? :D 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...