Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dnes ráno 07 45

Karlín Lyčkovo náměstí

Jsem na procházce se psem a na lavičce  přímo naproti škole tři vyfetovaní pašáci. Neznám ten materiál, ale byl dobrej a  oni jako by tancovali break dance, mezi těmi dětmi co čekali na otevření školy

Do roku 2019 jsme si dal předsevzetí, že nebudu agresivní a nebudu se dobrovolně dostávat do krizových situací. Navíc bylo kolem třeba třicet dětí.

Ok volám 158 a co mi ta (I) řekne? My nikam nejedeme, když nikoho neohrožují nemůžeme s tím nic dělat. To jsem ji řekl, že jsou u školy mezi dětmi!!!

Taky se mi ptá, jestli s tím budu něco dělat a jestli se tam budu pohybovat a sledovat situaci. Ne řekl jsme jí ! Proto jsem volal Vás jako Policii Č.R..

No nasrala mně tak, že když si na to vzpomenu ještě teď,  zvedá se mi tlak a pouze mně to utvrdilo v tom, že mé předsevzetí do roku 2019 bylo zřejmě špatné, jelikož se o nás dělný lid nikdo nepostará a nikdo nám nepomůže. taky v tom, že Policie Č.R. je k ničemu a zbytečná!!!

Tak to mně naštvalo !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Longu, obávám se že si fízli umí moc dobře spočítat co by po "příliš včasném" příjezdu pomahačů následovalo. Při pokusu o perlustraci těch smažek by se nejspíš strhla rvačka o fet co se nestihl prodat, přítomné dětičky by vesele streamovaly svá držkabůčková videa na výšku, aby kolem oběda coby virál na lovení lajků několikrát oběhly republiku - a odpoledne už by decebal s pěnou u huby smolil "trestní oznámení na neznámého pachatele za policejní brutalitu". Alternativou proto bylo poslat hlídku buď tak, aby dorazila až po osmé a zbuzerovala aspoň "oznamovatele" ("podnikatel=nepracující parazit" zajisté bez občanky, pes - vodítko, náhubek, známka, očkování, znečišťování veřejného prostranství :shit: ) - a nebo zůstat u kafe s koblihou a předstírat že za jejich služby se nic mimořádného nestalo  :thumbsdown_anim:

Věř že kdybys jim výslovně zavolal že "dochází k porušování zákona, protože někdo nechal odstavené auto uprostřed silnice", byli by tam udatní měšťáci s botičkama natotata (něco jako když při přepadení bývá účinnější křičet "Hoří!" než "Pomoc!")  :flex:

Odkaz ke komentáři

Longu, obávám se že si fízli umí moc dobře spočítat co by po "příliš včasném" příjezdu pomahačů následovalo. Při pokusu o perlustraci těch smažek by se nejspíš strhla rvačka o fet co se nestihl prodat, přítomné dětičky by vesele streamovaly svá držkabůčková videa na výšku, aby kolem oběda coby virál na lovení lajků několikrát oběhly republiku - a odpoledne už by decebal s pěnou u huby smolil "trestní oznámení na neznámého pachatele za policejní brutalitu". Alternativou proto bylo poslat hlídku buď tak, aby dorazila až po osmé a zbuzerovala aspoň "oznamovatele" ("podnikatel=nepracující parazit" zajisté bez občanky, pes - vodítko, náhubek, známka, očkování, znečišťování veřejného prostranství :shit: ) - a nebo zůstat u kafe s koblihou a předstírat že za jejich služby se nic mimořádného nestalo  :thumbsdown_anim:

Věř že kdybys jim výslovně zavolal že "dochází k porušování zákona, protože někdo nechal odstavené auto uprostřed silnice", byli by tam udatní měšťáci s botičkama natotata (něco jako když při přepadení bývá účinnější křičet "Hoří!" než "Pomoc!")  :flex:

Já dobře vím, že jsem ovce, ale někdy bych chtěl mít pocit , že mám křídla a mohl bych létat.

Máte pravdu kluci.

Odkaz ke komentáři

To jsou zas kecy tohle... dokud nebude být sfetovaný trestné (doufám, že nebude). A nikomu neškodí, tak si ty děcka dají aspoň pozor na drogy, držet je ve sterilním prostředí za všech okolností je taky kravina. A policajti s tím mají dělat co ?? Tohle stěžovaní vždy a na všechno je nesmysl. Stejně jako zavírat lidi, že nezvládli svobodu. Jo imho psí hovna mě rozčilují skoro víc :-D

Odkaz ke komentáři

Nulo.

Odkaz ke komentáři

To jsou zas kecy tohle... dokud nebude být sfetovaný trestné (doufám, že nebude). A nikomu neškodí, tak si ty děcka dají aspoň pozor na drogy, držet je ve sterilním prostředí za všech okolností je taky kravina. A policajti s tím mají dělat co ?? Tohle stěžovaní vždy a na všechno je nesmysl. Stejně jako zavírat lidi, že nezvládli svobodu. Jo imho psí hovna mě rozčilují skoro víc :-D

Asi tak. Ja uz jsem na ty plactivy blaboly o policajtech uplne alergickej. Furt dokola. Furt to tu pisou ty samy lidi. Jdete s tim uz do riti. A ne, nejsem policajt, ale nekdy mi to pripada, jak kdyby ty prispevky plny zloby a hnevu psalo sikanovany a uplakany decko, ne dospelej chlap...

Odkaz ke komentáři

To mě mnohem více třeba naštvalo, že toho fizla, co sejmul v tunelu tu motorku, zase neposílali sedět...

To máš těžký, kdyby ten motorkář někde ztratil kontrolu nad motorkou a někoho zabil, tak by zase všichni řvali jak to že policajti nic neudělali. Určitě je nesmysl za to policajta poslat do vězení, neblázni zase.

Odkaz ke komentáři

Afri já tohle chápu, ale vadi mi ta premisa - věděli jsme kdo to je, přitom stál 2 místa před nima na semaforech. Jak si sakra mohli být jisti, že to je ten, kdo to měl být. A protože měli pocit, te ví o koho jde, tak vytvořili sami nebezpečnou situaci. Samozřejmě neříkám, že ho měli nechat jet, ale na me tam je moc neznámých na to, aby vyprovokovali honičku po celé praze. A to že ho pak na prasaka sejmul tomu dalo korunu. Ten člověk neměl vůbec šanci jakkoliv zareagovat. Pokud by stíhali motorku kterou odjížděl vrah z místa vraždy neřeknu ani půl slova, ale tahle akce byla přes čáru.

Odkaz ke komentáři

To mě mnohem více třeba naštvalo, že toho fizla, co sejmul v tunelu tu motorku, zase neposílali sedět...

Mně taky. Myslím, že způsobit úmyslně dopravní nehodu v tunelu (!) je obecné ohrožení, úplně stejně, jako způsobit kolonu na dálnici za účelem vraždy a upálení mladého kluka. Jestli nemají policajti jiné prostředky na zastavení ujíždějících zběsilců, možná by stálo za to se problému trochu pověnovat alespoň s takovým nadšením, jako se věnují nákupům radarů a šikanózním úpravám bodového systému. Ale fuj- to by asi bylo nevýdělečné a smrdí to myšlením a prací. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...