VS Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Jeď rychleji a to povídání tě přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Proč vlastně ti cyklisti jezdí vedle sebe? Mne by to v životě nenapadlo, ale třeba o něco přicházím.protože mají třeba nárok na celý jízdní pruh? Nebo bys byl radši, když jede větší počet cyklistů , aby jeli natažený na jednom kilometru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Jeď rychleji a to povídání tě přejde. no a to právě nemáš. Začátek sezóny potřebuješ odjet v nějakém aerobním pásmu :-) Jinak můžeš se mnou někdy na kolo, jsem zvědav na to jak pojedeš rychleji Upraveno 19. června 2019 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 protože mají třeba nárok na celý jízdní pruh? Nebo bys byl radši, když jede větší počet cyklistů , aby jeli natažený na jednom kilometru?no vidíš a je to tam. Právě že na celý jízdní pruh nárok nemají a je to celkem důkladně v zákoně popsané. A právě z takových svérázných výkladů pravidel vzniká většina potíží a to ještě cyklisti často předpisy, i ty nejzákladnější a často i pud sebezáchovy, zcela ignorují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Jízda na jízdním kole § 57 (3) Cyklisté smějí jet jen jednotlivě za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Cyklisti by mali jazdit za sebou ked nic ine tak pre to ze to u nas vyzaduju predpisy ci je to dobre alebo nie teraz neriesim ale predpis je predpis. Mozu sa predbiehat ale ked sa predbiehaju 10 minut, tak to moze za nimi iduceho motoristu vyburcovat k nejakemu tomu trubeniu ci inemu gestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Americkejtos mě teda pobavil, nemáš ten obrázek náhodou úplně blbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Je pravda že ta rozjezdová rychlost bude asi kus od kusu různá. Upraveno 19. června 2019 uživatelem Drooz3R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Jízda na jízdním kole § 57 (3) Cyklisté smějí jet jen jednotlivě za sebou.a to tu někdo zpochybňoval ? Ta k a teď ruku na srdce, Ty vždy dodržuješ maximální rychlost, nikdy u řízení nejíš etc... Vždy jedeš u pravého kraje, připoutaný etc etc... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 a to tu někdo zpochybňoval ? Ta k a teď ruku na srdce, Ty vždy dodržuješ maximální rychlost, nikdy u řízení nejíš etc... Vždy jedeš u pravého kraje, připoutaný etc etc... ? a nezpochybnoval?otazka:Proč vlastně ti cyklisti jezdí vedle sebe? odpoved:protože mají třeba nárok na celý jízdní pruh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 protože mají třeba nárok na celý jízdní pruh? Nebo bys byl radši, když jede větší počet cyklistů , aby jeli natažený na jednom kilometru?Gusto, tos Teda posrals, takovej biker jako ty a chtel by si uzurpovat celej pruh pro sebe. Tsss:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Vy jste prostě urputný :-)- jak s pravidlama na silnici, tak v ČJ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Velice dobře si pamatuju, proč jsem zvolil malý písmeno u svýho nicku já. Z estetickejch důvodů. Typograficky se mi to prostě libilo vic než s velkým M. Což je mimochodem připad, kdy lze pravidla pravopisu porušit. Nickname totiž není slohová práce, je to vlastně značka, logo. Tak to aspoň vnímám já.Hele, pište si to jak kdo chce. Na tom, že je to špatně, se stále nic nezmění. Ale každýho věc, jak se hodlá prezentovat, že. Ještě si doplň argumentaci, že v rukopisným projevu to šetří inkoust, prostě samá pozitiva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Dyť Ty máš za nick přídavný jméno, tak jakýpak velký písmeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Gusto, tos Teda posrals, takovej biker jako ty a chtel by si uzurpovat celej pruh pro sebe. Tsss:-)proto jezdím zásadně v lese a mimo silnice aby se náhodou někdo neposral, že jedeme dva vedle sebe Upraveno 19. června 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Hele, pište si to jak kdo chce... Dík Já to malý m v nicku ve svý "prezentaci" ustojím. (Psal jsem jen v naději, že pochopíš, ze důvodů pro malé pismeno múze být celá řada, ale evidentně jsem ten čas měl věnovat něčemu jinému.) Upraveno 19. června 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Americkej, a tvuj nick je spisovne podle pravidel? Ja mam furt dojem, ze si z nas delas prdel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Tak trochu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Někdy mě neštvou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Vůbec nejlepší je dožadování se jízdy cyklistů za sebou a když potom jedu sám u kraje, tak mě v rozhodně "bezpečném odstupu" asi 20cm objíždí každý 3. řidič i s autem v protisměru.Někdy si to zkuste i na tom kole a potom mudrujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky