Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jeď rychleji a to povídání tě přejde. :)

no a to právě nemáš. Začátek sezóny potřebuješ odjet v nějakém aerobním pásmu :-) Jinak můžeš se mnou někdy na kolo, jsem zvědav na to jak pojedeš rychleji ;)

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

protože mají třeba nárok na celý jízdní pruh? Nebo bys byl radši, když jede větší počet cyklistů , aby jeli natažený na jednom kilometru?

no vidíš a je to tam. Právě že na celý jízdní pruh nárok nemají a je to celkem důkladně v zákoně popsané. A právě z takových svérázných výkladů pravidel vzniká většina potíží a to ještě cyklisti často předpisy, i ty nejzákladnější a často i pud sebezáchovy, zcela ignorují.

Odkaz ke komentáři

Cyklisti by mali jazdit za sebou ked nic ine tak pre to ze to u nas vyzaduju predpisy ci je to dobre alebo nie teraz neriesim ale predpis je predpis. Mozu sa predbiehat ale ked sa predbiehaju 10 minut, tak to moze za nimi iduceho motoristu vyburcovat k nejakemu tomu trubeniu ci inemu gestu :D

Odkaz ke komentáři

Jízda na jízdním kole

§ 57

(3) Cyklisté smějí jet jen jednotlivě za sebou.

a to tu někdo zpochybňoval ?  :lol2: Ta k a teď ruku na srdce, Ty vždy dodržuješ maximální rychlost, nikdy u řízení nejíš etc... Vždy jedeš u pravého kraje, připoutaný etc etc... ? 

Odkaz ke komentáři

a to tu někdo zpochybňoval ?  :lol2: Ta k a teď ruku na srdce, Ty vždy dodržuješ maximální rychlost, nikdy u řízení nejíš etc... Vždy jedeš u pravého kraje, připoutaný etc etc... ? 

a nezpochybnoval?

otazka:

Proč vlastně ti cyklisti jezdí vedle sebe?  

odpoved:

protože mají třeba nárok na celý jízdní pruh?

Odkaz ke komentáři

Velice dobře si pamatuju, proč jsem zvolil malý písmeno u svýho nicku já. Z estetickejch důvodů. Typograficky se mi to prostě libilo vic než s velkým M. Což je mimochodem připad, kdy lze pravidla pravopisu porušit. Nickname totiž není slohová práce, je to vlastně značka, logo. Tak to aspoň vnímám já.

Hele, pište si to jak kdo chce. Na tom, že je to špatně, se stále nic nezmění. Ale každýho věc, jak se hodlá prezentovat, že. Ještě si doplň argumentaci, že v rukopisným projevu to šetří inkoust, prostě samá pozitiva :-)

Odkaz ke komentáři

Hele, pište si to jak kdo chce...

Dík :) Já to malý m v nicku ve svý "prezentaci" ustojím.

(Psal jsem jen v naději, že pochopíš, ze důvodů pro malé pismeno múze být celá řada, ale evidentně jsem ten čas měl věnovat něčemu jinému.)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Vůbec nejlepší je dožadování se jízdy cyklistů za sebou a když potom jedu sám u kraje, tak mě v rozhodně "bezpečném odstupu" asi 20cm objíždí každý 3. řidič i s autem v protisměru.

Někdy si to zkuste i na tom kole a potom mudrujte ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...