nickolas Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Jestli si ty stehy nevykoušeš sám, tak seš u mě dvojka máslo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Třeba mu dali ten zákeřnej límec, parchanti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 :-) Jsem si ve skalách o větev natrhnul ucho asi před čtrnácti dny, nějak jsem to zanedbal a dostal se mi do toho bordel. Takže mě to řezali, čistili a nakonec pěkně zaštupovali...v pondělí vytáhnout stehy a hurá vstříc svátkům vánočním :-)Já když to pozoruji, ty si ublížís snad i na rovné asfaltové cestě :-).Takže teď jsi hluchej jak poleno, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Třeba mu dali ten zákeřnej límec, parchanti.Jestli ho znaji, coz se da predpokladat, tak urcite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 ...Takže teď jsi hluchej jak poleno, že?Creek si dá pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Vzdyt uz kupuje novy sluchatka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 No pokud měl to ucho natrhly seshora, tak chápu, že tam kabel překáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Slyším jak rys, sluchátka od pondělí povolena, nic co by nešlo rozleštit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Chlapi,vy to nechápete .....Afri šel na plastiku kvůli novejm sluchatkum,jen nám to nechce přiznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) Plastikou ti mě normálně strašili kamaráde, ale nakonec nemuseli nijak hluboko, takže stačilo šití. Jsem se bál že mi vezmou kus prdele, protože mám docela velký uši.... Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Na ucho jedině z předkožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Tak tu bych nedal, i kdybych měl vypadat jak Frankenstein..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Plastikou ti mě normálně strašili kamaráde, ale nakonec nemuseli nijak hluboko, takže stačilo šití. Jsem se bál že mi vezmou kus prdele, protože mám docela velký uši....Nebo spíš napsat Tině Turner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Stojím v tramvaji u Vaclavaku a mám chuť demonstrantům narvat botu do zadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Plastikou ti mě normálně strašili kamaráde, ale nakonec nemuseli nijak hluboko, takže stačilo šití. Jsem se bál že mi vezmou kus prdele, protože mám docela velký uši....na uši prej jsou nej stydké pysky .....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 kuncaku jako asi (urcite) by me to taky sralo, na druhou stranu, lepsi demonstrace proti tomu zlodejskymu estebakovi, nez treba zavrena Vinohradska kvuli pohrbu mladyho Kocky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Stojím v tramvaji u Vaclavaku a mám chuť demonstrantům narvat botu do zadku. Cože? Municipální úředník a nerespektuje shromažďovací právo? Skandál! Jen počkej, až Tě někdo napráská :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 kuncaku jako asi (urcite) by me to taky sralo, na druhou stranu, lepsi demonstrace proti tomu zlodejskymu estebakovi, nez treba zavrena Vinohradska kvuli pohrbu mladyho Kocky..Jo to jo. Zrovna pospícham, kurna (já na to zapoměl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) Cože? Municipální úředník a nerespektuje shromažďovací právo? Skandál! Jen počkej, až Tě někdo napráská :-)Na to jsem zvyklej (na napraskání). Jen se shromažďujte i - me, ale zrovna dneska pospícham. Už jedeme, malá účast. Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 na uši prej jsou nej stydké pysky .....DNo dyť to píšu. Kdyby to náhodou někdo neznal:---------------------Přišla Tina Turner ke svému doktorovi a povídá: "Já bych potřebovala odoperovat ty vnější pysky na přirození. Já je mám moc velký a jak nosím ty těsný kožený kalhoty, tak je to vidět a lidi si z toho dělají legraci." Doktor souhlasí a Tina si dá podmínku, že se to musí utajit. Když se po operaci probere z narkózy vidí, že je celý pokoj plný květin. Volá doktora a říká, že to mělo být utajený! Doktor ji ujišťuje: "Ale ano, to je všecko jen od jedné osoby - podívejte se" a dá jí lísteček. Na něm je napsáno: "Děkuji za nové uši - Niki Lauda". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky