eskimak Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Opět jsem nedostal Hulky od Rolexu cakal si ich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 cakal si ich?Ne, chtěl jsem být překvapený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ne, chtěl jsem být překvapený Ale to jsi, ne? Zážitek nemusí být nutně pozitivní, hlavně když je intenzivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ne, chtěl jsem být překvapený dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Já jsem na tom jak Conrad. V neděli něco špatnýho, pondělí utrpení, včera dobrý. Zkusil jsem teda jeden řízek se salátem a slivovicí, a jede to nanovo. Tak holt do pátku poslušně dietka. Ale je třeba brát to pozitivně, aspoň přes svátky nepřiberu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Mrzí mě že moje večerní přání Conradovi, aby v příštím roce kvůli obžerství nemotal našemu zdravotnictví hlavu odešlo s několikahodinovým zpožděním... Tož se chlapi držte, místo sebe vykrmujte návštěvy až jim polezou oči z důlků - a místo u baru/lednice si rozbouřené zažívání kurýrujte radši pohledem do hodinkovnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Už se stává tradicí, že na dovolený, nebo ve svátek se něco posere s autem. Tentokrát zaúřadovala zkurvená kuna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Tak hotovo, už to zas vrčí jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Mrzí mě že moje večerní přání Conradovi, aby v příštím roce kvůli obžerství nemotal našemu zdravotnictví hlavu odešlo s několikahodinovým zpožděním... Tož se chlapi držte, místo sebe vykrmujte návštěvy až jim polezou oči z důlků - a místo u baru/lednice si rozbouřené zažívání kurýrujte radši pohledem do hodinkovnice Už OK k obědu bude bažant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Prosím, Ty neznámý demente v Oktávce, když už mne na dálnici blokuješ v levém pruhu, aspoň si mne u toho potom roztřesenou pacičkou nenatáčej .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Třeba nejni vodsud :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Tak viděl poprvé Maybacha...no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 netvrdim, ze vsichni oktavkari jsou kreteni. ale je jich hodne. nejvetsi skupina ve smradlavejch jednickach za zenitem a potom borecci ve firemnich trojkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 netvrdim, ze vsichni oktavkari jsou kreteni. ale je jich hodne. nejvetsi skupina ve smradlavejch jednickach za zenitem a potom borecci ve firemnich trojkach.Jedna firemní trojka je o pár příspěvků výš. A jestli jsem kreten, nebo borecek, ať posoudí jiní. Každopádně za letošek mám 50000 km v tý trojce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 No, Horhe, 50000 za rok ještě z řidiče nedělá ani borečka, ani kreténa. Myslím, že Lubův příspěvek zcela jasně reagoval na můj povzdech nad debilem, který prostě nechtěl uhnout. A jak tak za ta léta Tebe vnímám na Chronomagu, jsem přesvědčen o tom, že se mezi kretény neřadíš :-) Btw, mám takový utkvělý pocit, že vím, u koho bych si stěžoval, pokud bys mne se služební O vybrzdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 No vidíš, RL me teď placal po zádech, jak jsem pěkně přeplnil plan na divizi. Od FB se člověk uznání nedočká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Z mého úhlu pohledu je RL borec. Vždy se choval korektně. Ať už v dobách dobrých či zlých. Jenom furt nechápu, proč zrovna o mně říká, že jsem "fakt střelec" ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Tak osobně se neznáme, ale co vím, tak přizdisráč určitě nebudeš Jinak chlapců si vážím obou, ne, že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Twl, Ralph Lauren, asi nejakej slusnej oddil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky